O adolescentă a murit în somn după ce s-a vaccinat împotriva virusului HPV. Un documentar recent arată cum au fost distruse vieţile a mii de fete


Vaccinul HPV poate fi comparat cu scandalul talidomidei, medicamentul care a provocat „epidemia” de monștri


O adolescentă de 19 ani a murit în somn, la doar câteva săptămâni după ce a făcut controversatul vaccin Gardasil împotriva HPV (Human Papilloma Virus), care previne cancerul de col uterin. Povestea lui Jasmin Soriat, studentă din Viena, este relatată într-un nou documentar care arată, din nou, efectele secundare și cât de mare este numărul deceselor în rândul fetelor care s-au vaccinat anti HPV.Jasmin Soriat

După cum relatează Daily Mail, Jasmin Soriat, 19 de ani, a suferit simptome neurologice și insuficiență respiratorie, la trei săptămâni după ce a primit a doua doză de vaccin. Anatomopatologul care a examinat cadavrul fetei a spus că vaccinul ar fi putut fi cauza morții.

Medicului legist Johan Missliwetz i s-a cerut, de către o instanță, să facă o a doua autopsie pe Jasmin Soriat, deoarece prima nu a putut stabili cauza morții.
Concluzia sa a fost că vaccinul ar fi putut cauza moartea fetei. „Nu am găsit o cauză rezonabilă a decesului, dar am avut două suspiciuni. Una este o afecțiune genetică a inimii, iar cealaltă are legătură cu vaccinarea.”

Povestea lui Jasmin este una dintre „sutele de decese apărute după vaccinul anti HPV”, se spune în cel mai recent documentar pe această temă, în trei părți, intitulat Fecioare de sacrificiu. Reportajul arată că mii de fete din întreaga lume au suferit reacții adverse, dezvoltând, cel mai frecvent, sindromul oboselii cronice.

Unul dintre cazurile prezentate este cel al adolescentei britanice Ruby Shallom, din Berkshire, a cărei familie susține că tânăra a rămas paralizată după ce a făcut vaccinul împotriva HPV. Tânăra apare în acest documentar, în care spune:
„Singurul membru pe care îl mai am funcțional este mâna stângă… Eu totuși ies din casă și mă văd cu prietenii, dar durerea și oboseala mă fac să îmi fie foarte greu.”

f
Ruby Shallom

În pofida tuturor acestor mărturii, de acum și din anii trecuți, oficialii din domeniul sănătății din întreaga lume au negat constant faptul că există efecte devastatoare ale acestui vaccin, susținând că nu sunt dovezi suficiente.

În cele trei părți ale documentarului, medicii chestionați încearcă să conteste, cu argumente medicale clare, teoria unanim acceptată conform căreia virusul HPV provoacă aproape toate cancerele de col uterin din viața ulterioară a fetelor.

Mai mult, sunt voci în acest film care compară vaccinul HPV cu scandalul talidomidei, un medicament care era administrat femeilor în anii ʼ60, ʼ70, pentru a nu mai avea grețurile de dimineață în timpul sarcinii, și care a fost retras de pe piață după ce mii de mame au născut copii cu malformații grave.

Joan Shenton, producătoarea documentarului, care este susținut de grupurile SaneVax și Asociația britanică a Fiicelor Afectate de Vaccinul HPV (AHVID), afirmă: „În fața numărului tot mai mare de reacții adverse și a apelurilor publice privind interzicerea ei, talidomida a fost prezentă pe piață timp de cinci ani înainte ca autoritățile din întreaga lume să îi oprească vânzarea”.

După ce un cotidian german a scris că talidomida era probabil cauza „epidemiei” misterioase de nou-născuți cu malformații din Germania, începând cu 1958, producătorul medicamentului, Chemie Gruenenthal, a cedat presiunii și pe 26 noiembrie a retras toate produsele care conțineau talidomidă și care se eliberau fără rețetă. Câteva zile mai târziu, licențiatul britanic pentru talidomidă, Distillers, a urmat exemplul în Regatul Unit, dar răul era deja făcut. Talidomida era un sedativ folosit de multe femei în primele săptămâni ale sarcinii pentru a combate grețurile, nefiind știut că are efecte teratogene, adică provoacă malformații, anomalii de dezvoltare a fetușilor, femeile ajungând spre disperarea lor „născătoare de monștri”.

„În toți acei ani, producătorii au continuat să o vândă și medicii au continuat să o prescrie. Vaccinul HPV se află pe piață de mai mult timp, începând din 2008, și este administrat în mod obișnuit, fiind plătit de multe ori din banii contribuabililor și fiind distribuit în școli și prin intermediul autorităților sanitare. Acest vaccin are, de asemenea, efecte secundare severe, dar, spre deosebire de talidomidă, vaccinarea anti HPV nu s-a dovedit nici măcar că funcționează. Acest documentar se dorește a fi un puternic semnal de alarmă”, spune Shenton.

În România, în 2008, a fost demarată prima campanie de vaccinare obligatorie a fetițelor de clasa a IV-a împotriva virusului HPV. Campania a fost un eșec datorită reacțiilor negative ale părinților în ceea ce privește această vaccinare. În prezent, vaccinarea împotriva HPV se face doar la cerere.


Citiți și:

Adolescentele irlandeze i-au dat în judecată pe fabricanţii vaccinului Gardasil după ce s-au confruntat cu probleme pe termen lung cauzate de acesta

După Vaxxed, un alt documentar despre vaccinuri, Man Made Epidemic, produs în Germania, a fost interzis în urma presiunilor Big Pharma

Lecții învățate în Japonia în urma reacțiilor adverse ale vaccinului Gardasil – O perspectivă a eticii medicale (I)
 

yogaesoteric
27 februarie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More