O altă nouă culme a prostiei: Un rapper celebru strânge bani ca să demonstreze că Pământul este plat

 

În 2016, Rapperul B.o.B. și-a exprimat părerea că Pământul este plat pe o rețea de socializare, iar mai apoi acesta a început chiar să strângă bani pentru a demonstra acest lucru, notează CNN.

Cântărețul melodiei „Nothin on You” a inițiat o pagină GoFundMe ca să strângă bani pentru a găsi curba Pământului și pentru a vedea dacă planeta noastră este cu adevărat rotundă (nu un disc plat care plutește în Spațiu).

Curbura Pământului face subiectul unei dispute, după ce mai multe persoane, necalificate în domeniu, au afirmat public că această curbură nu este vizibilă pentru locuitorii planetei.

Planul rapperului este să „lanseze mai mulți sateliți în spațiu” pentru a observa și a demonstra, ceea ce secole întregi de știință și tehnologie au confirmat deja. El are nevoie de investiții de 200.000 de dolari (și aprobarea lansării sateliților, desigur).

Pagina de socializare denumită Flat Earth Society a strâns până acum peste 100.000 de urmăritori.

Important de notat este însă că dacă rapperul dorește ca sateliții lansați de el să „orbiteze” Pământul, singur își contrazice teoria, întrucât ceva plat nu poate fi orbitat.


Citiți și:

Ce declară astrofizicianul Neil deGrasse Tyson despre adepții teoriei Pământului plat

Vedere din centrul Universului (II)
 

yogaesoteric
29 martie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More