O analiză inteligentă și pertinentă scoate la lumină lacunele și greșelile grave din articolele lui Dan Bozaru și documentarele centrului Galactis (2)

Citiți prima parte a articolului

3. Documentarele Galactis

În ceea ce priveşte seria de documentare [3], ele sunt de dată relativ recentă, ultimul chiar foarte recent. În ele se expune, într-un crescendo ameţitor, o serie de „revelaţii” uluitoare, senzaţionale, nemaipomenite etc. referitoare la extratereştri (atât cei benefici cât şi cei malefici), care se bazează (după cum susţin autorii) în principal pe informaţii obţinute prin dedublare conştientă atât de către Dan Bozaru (care îşi asumă numele de Alkesh în acest context) cât şi de către prietenul său Ştefan Mureşan (care îşi asumă numele de Syriat în acest context).
Aceste documentare au ridicat pentru noi o serie de probleme şi neclarităţi pe care le vom expune în cele ce urmează cu rugămintea de a ne ajuta să înţelegem: care este totuşi adevărul?

Există câteva teme majore abordate în aceste documentare; pentru a înţelege despre ce este vorba, le vom prezenta pe scurt cuprinsul, iar apoi vom aborda problemele pe care le ridică.

A. Referitor la dispariţia avionului malaiezian MH370 (documentarul 3.6)
Alkesh şi Syriat pretind că au aflat de la extratereştrii benefici ce s-a petrecut de fapt în cazul dispariţiei avionului malaiezian MH370 (pe data de 8 martie 2014 un avion aparţinând companiei Malaysia Airlines a dispărut de pe radare la două ore după decolarea din Kuala Lumpur cu destinaţia Beijing. La bordul avionului se aflau 239 de persoane). Ei spun că acest avion a fost de fapt supus unui experiment realizat de „elita malefică” a acestei planete, cu tehnologie reptiliană, şi a devenit captiv într-o „buclă temporală”. Pasagerii din avion sunt acum prizonieri în această buclă temporală din care nu vor putea ieşi până când nu-şi vor depăşi groaza imensă pe care o resimt.

B. Referitor la Cometa ISON şi la Eveniment (documentarul 3.4)
Alkesh şi Syriat pretind că:
• cometa ISON „deghizează” de fapt o navă extraterestră siriusiană (din sistemul solar Sirius A) aflată în planul eteric şi fizic;
• pe navă lucrează fiinţe extraterestre cu o misiune bine-precizată legată de transformarea şi evoluţia planetei noastre;
• nava-cometă are un nucleu metalic special – fapt care ar fi fost cunoscut şi ascuns de NASA şi de „elita malefică mondială”, care doreşte să dezinformeze umanitatea;
• aliajul metalic inteligent din care nucleul cometei era compus a fost proiectat astfel încât să absoarbă orice radiaţii din jurul său;
• nava – cometă conţine un fel de turbină care „mărunţeşte gheaţă artificială şi o pulverizează” în spatele cometei, camuflând astfel nava;
• „elita malefică mondială” a planificat şi a realizat detonarea a două bombe atomice pentru a distruge cometa;
• bombele atomice au fost detonate, dar în loc să o distrugă, au hrănit acest nucleu care şi-a amplificat astfel câmpul electromagnetic;
• nava-cometă, profitând de schimbarea polilor săi magnetici a pătruns direct în mijlocul Soarelui pe liniile de câmp magnetic, fără să slăbească aliajul metalic inteligent din centru şi a reuşit să creeze în mijlocul Soarelui un „monopol magnetic” menit să creeze un punct de legătură între Soare şi o stea centrală a Galaxiei, împreună cu care să concentreze către Pământ un flux energetic foarte intens;
• prin această acţiune, nava extraterestră ar fi creat astfel un „portal energetic” între Soarele nostru şi cel din apropierea centrului galaxiei;
• această transformare energetică a Soarelui a fost proiectată de civilizaţiile extraterestre pentru a ajuta oamenii în „ascensiunea” spirituală;
• cometa-navă a ieşit din zona Soarelui cu o întârziere inexplicabilă, dar având aceeaşi masă şi aceeaşi traiectorie. Ea a supravieţuit trecerii pe lângă Soare şi s-a îndreptat spre Pământ pentru a implanta un „cip de decriptare” în structura energetică a Pământului, atunci când Soarele, Pământul şi nava ar face un unghi de 90 grade şi pentru a activa şi mai tare acest flux energetic în alte două faze succesive;
• în plus, nava „condensează energiile astrale care provin de la constelaţii” pe Pământ;
• nava facilitează declanşarea unui „Eveniment” (cu E mare) „la o dată foarte precisă” (pe care nimeni nu ştie să o precizeze), iar acest eveniment va permite „saltul vibraţional al Pământului şi totodată al umanităţii într-o dimensiune superioară de existenţă”.

C. Referitor la Conflictul din spaţiu (documentarul 3.5)
Alkesh şi Syriat pretind că extratereştrii benefici au luptat sau se luptă cu cei malefici (reptilieni) într-un gigantic conflict spaţial derulat atât în planul fizic, cât şi în planul eteric, în imediata apropiere a planetei noastre, fiind implicate şi anumite „bucle temporale”. Conflictul este purtat cu ajutorul a milioane de nave cosmice (peste 280 de milioane). Datorită buclelor temporale, nu este foarte clar când a început acest conflict şi când a luat sfârşit (sau dacă a luat sfârşit).
În finalul documentarului aflăm informaţii uluitoare despre faptul că „reptilienii au început să atace şi să omoare corpurile eterice ale fiinţelor umane aflate în zona eterică foarte apropiată de Pământ”… „Ele merg până acolo încât utilizează un fel de arme plate ce emit anumite fascicule cu care omoară corpul eteric al fiinţelor umane, sau mai precis îl dezintegrează”… „Reptilienii au început să intre efectiv în casele oamenilor semănând groaza în sufletele acestora. Ei au luat cu ei unele corpuri eterice însă pe altele le-au distrus, ceea ce în planul fizic s-a repercutat ca deces brusc, sau foarte rapid, şi totodată neaşteptat al fiinţei umane respective.”

D. Referitor la Cronovizorul eteric (documentarul 3.6)
Alkesh şi Syriat pretind că în timpul dedublărilor lor conştiente au întâlnit în interiorul navei-mamă Anais un dispozitiv siriusian extraordinar de sofisticat tehnologic: un „cronovizor eteric”, care permite explorarea atât a trecutului cât şi a viitorului. Acesta este foarte complex, dar Alkesh şi Syriat nu au prezentat deocamdată nicio informaţie concretă obţinută cu ajutorul acestui aparat.
În partea finală sunt prezentate noi predicţii care încep odată cu luna august 2014 având ca dată limită luna octombrie 2014. Sunt anunţate anumite revelaţii la nivel global care se vor declanşa datorită unor „inducţii telepatice care vor fi realizate în masă de către siriusieni”. Sunt anunţate descoperiri uimitoare în „Artă, Medicină, dar mai ales Arheologie şi în sfera activităţii ştiinţifice”. Din câte ştim, niciuna dintre aceste predicţii nu s-a adeverit.

E. Referitor la Nava lenticulară (documentarul 3.7)
Alkesh şi Syriat pretind că în cadrul navei mamă Anais are loc construcţia unei alte nave extraterestre, de formă lenticulară, efort al câtorva zeci de civilizaţii extraterestre, care este menită să producă în anii ce urmează o transformare de proporţii în mentalitatea şi cunoaşterea omenirii.
Totodată în acest documentar ne sunt dezvăluite noi detalii uluitoare despre structura navei mamă Anais, printre care faptul că aceasta are şi corp fizic, nu doar eteric, ba chiar faptul că are toate corpurile cunoscute pentru o fiinţă umană (fizic, eteric, astral, mental, cauzal) dar acestea nu sunt dispuse concentric ci în straturi suprapuse unul peste celălalt.

Problema 1. Asocierea cu Şcoala de Yoga MISA

Dan Bozaru şi membrii Centrului Galactis nu se mulţumesc să îşi asume singuri ceea ce afirmă, ci se referă explicit şi la Şcoala de Yoga MISA. TOATE aceste documentare făcute de ei se încheie cu o menţiune clară şi explicită: „Acest documentar a fost realizat în lumina Şcolii de Yoga MISA – România” şi prin aceasta considerăm că autorilor le revine o mare responsabilitate, deoarece imaginea pe care o proiectează prin aceste documentare se reflectă nu doar asupra lor ci şi asupra Şcolii de Yoga MISA. În plus, aceste documentare sunt preluate integral şi incluse pe site-ul yogaesoteric.net. Este aproape ca şi când Şcoala de Yoga MISA şi-ar asuma şi ar susţine ca fiind adevărate toate documentarele respective. Totodată, ei organizează o serie de conferinţe în întreaga ţară la care majoritatea participanţilor sunt cursanţi ai MISA.

Problema 2. Monopolizarea informaţiei de către Alkesh şi Syriat

Urmărind cu atenţie succesiunea de documentare am constatat un fenomen îngrijorător pentru noi: dacă în primele documentare sunt prezentate şi experienţele altor cursanţi ai şcolii noastre de yoga legate de contactul cu civilizaţii extraterestre, treptat, în documentarele mai recente aproape întreaga informaţie se bazează exclusiv pe două surse: Alkesh şi Syriat.
Practic, cei doi devin o sursă „absolută” a informaţiei legate de contactul cu extratereştrii, şi nu am remarcat nicăieri până acum:
- pe cineva care să îndrăznească să contrazică opiniile exprimate de cei doi (cu excepţia noastră, desigur)
- pe cineva care să confirme la modul fundamental cele relatate de către cei doi (de exemplu: prezenţa navei mamă Anais în apropierea Pământului, cronovizorul eteric, nava lenticulară, conflictul din spaţiu, iminenţa Evenimentului, coborârea cometei-navă Ison în centrul Soarelui şi ieşirea ei nevătămată de acolo etc.)

Problema 3. Deţinerea Adevărului absolut

În repetate rânduri suntem avertizaţi că ceea ce urmează să aflăm este chiar Adevărul indubitabil, şi nicidecum viziunea lui Alkesh şi/sau Syriat asupra Adevărului (la care au acces direct, dar totuşi prin intermediari), fie ea chiar şi izvorâtă din experienţele lor de dedublare conştientă.
În documentarul 3.4, acest lucru este specificat chiar din titlu: „Cometa Ison. Evenimentul.Adevăruldespre ele”.

Exemple:
„Acestea sunt informaţiile pe care le avem în legătură cu avionul dispărut şi orice alte «basme» mai mult sau mai puţin inventate în legătură cu acesta, prezentate fie de lightworkers, fie de oficialităţi sau de mass-media, sunt neavenite.”
„Din luna februarie 2014 şi până în prezent, pe Pământ şi în spaţiul cosmic din relativa lui apropiere au avut loc evenimente importante. Ne vom referi aici la unele dintre ele, aşa după cum ne-au fost prezentate în mod direct de către reprezentanţii civilizaţiei siriusiene din sistemul Sirius A.”
„Ceea ce vom prezenta aici sunt informaţii esenţiale primite în mod DIRECT de la fiinţele extraterestre siriusiene. Aşa cum se poate intui contactul nu a fost realizat în dimensiunea fizică (3D) ci în dimensiunea eterică superioară (4D). Modalitatea prin care s-a realizat contactul este dedublarea conştientă în dimensiunea subtilă eterică.”
„Ceea ce suntem interesaţi este să aducem la cunoştinţa lumii INFORMAŢIA CURATĂ, DIRECTĂ şi EFICIENTĂ în direcţiile pe care ni le propunem. Ne adresăm, prin urmare, doar celor capabili să se raporteze la ea şi să o înţeleagă, precum şi să intuiască faptul că aceste informaţii reprezintă ADEVĂRUL.”

Prin contrast cu această atitudine, noi am sesizat totuşi în cazul fiinţelor evoluate spiritual o anumită stare de modestie, şi nu reţinem ca o astfel de fiinţă spirituală să fi făcut astfel de afirmaţii categorice precum cele de mai sus, pe baza unor surse precum cele de mai jos.
Am fi înţeles poate o atitudine atât de fermă şi sigură, dacă ar fi fost invocat ca sursă de informaţie chiar Dumnezeu Tatăl, sau un maestru spiritual autentic şi eliberat în viaţă.

Problema 4. Sursele acestui Adevăr absolut

În special în documentarele mai recente, Alkesh şi Syriat pretind că ei îşi obţin informaţiile prin dedublare conştientă din următoarele surse (lista nu este exhaustivă):
- nava mamă Anais (se citeşte Aneş, conform [3.4]) – o navă extraterestră siriusiană de dimensiuni gigantice aflată în planul eteric în imediata apropiere a Pământului;
- siriusianca Amun, căpitanul navei mamă Anais;
- alţi extratereştri siriusieni de pe nava mamă Anais;
- alţi extratereştri din alte civilizaţii (pleiadieni, arcturieni etc.) tot din planul eteric;
- fiinţa cauzală Salash.
Nici măcar o clipă nu transpare niciun fel de urmă de îndoială în expunerile celor doi (Alkesh şi Syriat) cu privire la adevărul TUTUROR informaţiilor primite din sursele amintite mai sus până la cel mai mic detaliu.

În ce priveşte acurateţea percepţiei subtile, Syriat recunoaşte că anumite aspecte (legate de un eveniment viitor) nu le-a putut percepe suficient de clar în planul eteric. Nu am remarcat la Alkesh însă niciun fel de îndoială asupra percepţiilor lui în plan subtil.

Am remarcat aici un dublu aspect: surse infailibile de informaţie (Anais, Amun, etc.) combinate cu o percepţie subtilă impecabilă a acestei informaţii de către Alkesh şi Syriat. În aceste condiţii, având acces direct la Adevăr, la surse perfecte de informaţie, noi nu înţelegem de ce ni se spune mereu că lucrurile sunt uluitor de complexe, destul de vagi şi deseori neclare.
Exemple:
- folosirea excesivă a expresiilor vagi: „aproape”, „unele”, „anumite”;
- folosirea incorectă a unor termeni, ex: scintilaţie;
- conflictul din spaţiu: nu se ştie (nu ni se spune) de fapt când se desfăşoară pentru că dintr-un anumit punct de vedere a avut deja loc, din altul e încă în desfăşurare;
- folosirea tot mai frecventă a aşa-ziselor „bucle temporale”;
- confuzia planurilor: când e astral, când e eteric, când se trece de la unul la altul.

Problema 6. Evenimentul

În documentarul [3.4] suntem avertizaţi de iminenţa unui Eveniment care va avea loc la scară planetară şi va reprezenta un punct de inflexiune în existenţa omenirii, după care va începe transformarea ei profundă, asociată cu ascensiunea pe un nivel superior de vibraţie a conştiinţei oamenilor.

Un reprezentant al Centrului Galactis (centru condus din câte bănuim de Alkesh), cu ocazia unei spirale care a avut loc în cadrul Taberei de la Herculane din luna mai 2014, a venit în centrul spiralei de unde a anunţat pe toţi cei prezenţi că Evenimentul se va produce cu certitudine, cel târziu în luna septembrie 2014. Unul dintre noi a participat la acea spirală şi a fost de faţă când a fost făcut anunţul.
Ulterior, s-a avansat ca dată foarte probabilă a apariţiei Evenimentului luna ianuarie 2014 (conform lui Tolec, un alt „clarvăzător” care are legături directe cu siriusienii).
Data nu este aşadar foarte clară; în orice caz, se precizează că Evenimentul se va produce exact în momentul în care cometa-navă Ison va reveni spre Pământ (după ce a trecut pe lângă Soare, a coborât în centrul Soarelui, a ieşit din Soare şi şi-a continuat traiectoria ca şi cum nimic nu s-ar fi petrecut) şi va face un unghi de exact 90 de grade cu Pământul şi Soarele (în paranteză fie spus, oamenii de ştiinţă afirmă, iar observaţiile astronomice din lumea întreagă au confirmat deja, că aceasta nu se va petrece niciodată deoarece cometa Ison s-a dezintegrat încă de când a ajuns în apropierea Soarelui şi a trecut de periheliu; acest punct de vedere poate fi susţinut cu date ştiinţifice şi peste 32.000 de martori oculari!!!).

Se afirmă totodată că această energie a Evenimentului va fi resimţită de fiecare om de pe planeta Pământ. Energia aceasta va pătrunde în ADN-ul uman al tuturor fiinţelor umane de pe Pământ şi îl va modifica creând modificări benefice ale acestuia astfel încât în viitor să putem evolua spiritual într-un mod accelerat. Oamenii vor simţi atunci o stare de fericire interioară şi cei pregătiţi vor simţi chiar o stare de iluminare spirituală, precum şi numeroase alte beneficii.
Acest prim impuls al Evenimentului va dura exact 14 minute şi 58 secunde, ceea ce reprezintă exact „bătaia inimii galaxiei noastre”, după care va fi urmat de o serie de fenomene vizibile chiar şi în plan fizic precum aurore şi o anumită strălucire a cerului.

Problema pe care o vedem aici este reapariţia tendinţei de a face profeţii care apoi nu se adeveresc. În opinia noastră acest tip de acţiune nu serveşte nimănui şi din nou aruncă o lumină destul de proastă nu numai asupra autorilor acestor profeţii chixo-comice, ci şi asupra Şcolii noastre de Yoga, al cărei gir Centrul Galactis pretinde neîncetat că îl are.

Problema 7. Nava mamă Anais

Ni se spune că această navă mamă gigantică al cărei nume este Anais (se citeşte Anesh, şi ni se spune că acesta este un aspect foarte important). Diferenţa dintre cum se scrie şi cum se citeşte numele navei se datorează faptului că „fiinţele siriusiene atunci când vorbesc emit sunetele simultan pe trei seturi diferite de frecvenţe sonore, spre deosebire de fiinţa umană, care emite doar pe un singur set de frecvente”. Nu înţelegem foarte clar dacă şi în planul astral / eteric (unde Alkesh şi Syriat pretind că au avut loc aceste întâlniri) funcţionează aceleaşi legi ca în planul fizic… din câte ştiam noi, în astral se comunică preponderent telepatic.
Această navă are o dimensiune aproximativ de două ori cât Luna (!!!) şi se află în apropierea planetei Pământ dar este situată în planul eteric. Deducem de aici că nava este o entitate eterică.

După mai multe vizite la bordul navei, în documentarul [3.4] ni se spune că „de această dată, contactul a fost realizat cu însăşi conştiinţa navei. Răspunsurile au fost date, în mare parte, chiar de către gigantica navă mamă siriusiană.”
Aflăm aşadar în premieră că nava mamă este înzestrată cu conştiinţă! Altfel spus, în galeria fiinţelor înzestrate cu conştiinţă pe care le ştiam deja (oameni, zei, îngeri, etc.) se adaugă o nouă categorie: navele mamă siriusiene.
Ulterior ni se spune clar că „Anesh este conştiinţa navei mamă siriusiene”.

Cu fiecare nou documentar aflăm noi detalii uluitoare despre această navă. Aflăm în [3.7] că ea este oarecum sferică cu o uşoară excrescenţă în partea superioară şi cu o uşoară scobitură în partea de jos. Apoi aflăm că are şi corp fizic, ba chiar că are toate cele 5 corpuri cunoscute: fizic, eteric, astral, mental şi cauzal.
Dar surpriză: aceste corpuri sunt dispuse unul deasupra celuilalt, ca un fel de plăcinte de tip foetaj, sau ca un sandviş, în loc să fie concentrice după cum ne-am fi putut imagina (şi cum sunt, conform aceloraşi autori, la alte nave extraterestre, de exemplu la nava care înglobează cometa ISON).

Corpul fizic este situat în partea de jos a navei (cea cu scobitura), deasupra sa este aşezat ca o plăcintă corpul eteric, deasupra căruia se află corpul astral, deasupra căruia se află corpul mental şi în final chiar în partea de sus a navei (unde se află acea uşoară excrescenţă) se află corpul cauzal.
„Structura navelor mamă siriusiene este complexă… Frecvenţa de vibraţie a planului fizic este cea mai joasă, şi tocmai de aceea, aşa cum este firesc, partea fizică a navei se află în zona ei inferioară. Urmează la mijloc secţiunea eterică a navei, care este îmbinată tehnologic cu secţiunea fizică iar în zona superioară a navei se află secţiunile astrală, mentală şi cauzală, ce cuprind şi vârful ca de pară figurat în reprezentarea navei.”

(În paranteză fie spus, noi la cursurile de yoga, chiar din anul 1, am învăţat că aceste corpuri sau învelişuri ale fiinţei umane sunt concentrice… oare aceste reguli sunt diferite în cazul fiinţelor-nave cosmice?)

Dar atunci, dacă nava are corp fizic şi este situată în apropierea Pământului, de ce se insistă pe faptul că ea este în planul eteric? Poate corpul eteric al navei să fie în planul eteric, dar celelalte ar trebui să fie la locul şi în planul lor, noi aşa ştim de la cursul de yoga.

Şi dacă nava are corp fizic şi este în apropierea Pământului, şi este de două ori cât Luna, cum se explică faptul că nu o vedem? Răspunsul este foarte simplu, în viziunea lui Alkesh şi Syriat: nava posedă o tehnologie care o face invizibilă!
Oare chiar aşa să fie? De unde toată această progresie de dezvăluiri, în care aflăm noi şi tot mai uluitoare aspecte? Ca să le putem digera în mod gradat? Ce altă entitate din universul manifestat mai are corpurile dispuse în acest mod liniar şi nu concentric?

Totodată, în [3.3] ni se spune că extratereştrii „nu au practic corp fizic”. Dacă este aşa, atunci noi nu înţelegem cum de ei au o navă care este (şi) fizică şi cum o controlează pe aceasta din eteric, unde se află ei.

Citiţi continuarea acestui articol


yogaesoteric
5 mai 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More