O apocalipsă profețită pentru anul 2045. Medicii: Toată populația masculină riscă să rămână infertilă
Poluarea, alimentația deficitară și expunerea la anumite electrocasnice favorizează infertilitatea. Toată populația de sex masculin riscă să rămână infertilă până în 2045. Nu este recomandat să folosești nici săpunuri sau deodorante care să conțină parabeni.
O apocalipsă este profețită pentru anul 2045, însă de data aceasta semnalul de alarmă este dat de medici: din cauza alimentelor ultraprocesate și învelite în plastic toxic, bărbații nu vor mai putea procrea.
Există și un studiu publicat în prestigioasa publicație online Politico. Experta care l-a realizat numește fenomenul spermaggedon. Deja numărul bărbaților sterili crește pe an ce trece.
Mihai Bucur, medic specializat pe andrologie și embriologie: „Numărul s-a dublat în ultimii 2-3 ani de zile în ceea ce privește procedurile de fertilizare in-vitro. Creșterea este cam de 1,5 procente pe an. Actualmente se apreciază că avem 10 poate chiar 15 procente de bărbați care au probleme de subfertilitate sau infertilitate.”
La dr. Mihai Bucur în cabinet au venit inclusiv cupluri cu vârste de sub 20 de ani.
Medicul Cezara Bucur explică ce se petrece.
Alimentația este în topul cauzelor infertilității. Atât femeile, cât și bărbații este necesar să nu aibă carențe de vitamina D3, zinc sau magneziu. De asemenea, obezitatea și fumatul au un impact major asupra spermatozoizilor. Specialiștii numesc aceste obiceiuri nesănătoase drept stres oxidativ. Iar acesta afectează direct sistemul endocrin al bărbatului.
Cezara Bucur, medic specializat pe fertilizare in vitro: „Este o boală care afectează supraviețuirea speciei, deci este necesar să tragem un semnal de alarmă. Alimentația poate deja afecta, prin efectul epigenetic, fertilitatea când încă suntem embrioni la mama noastră în burtă. Ce mănâncă mama noastră ne poate afecta fertilitatea pe viitor.”
Citiți și:
De ce sunt globaliștii și guvernele atât de disperate pentru a ajunge la rate de vaccinare de 100%?
O substanță nocivă cu efect de feminizare este prezentă în organism la 86% dintre adolescenții examinați. Care este originea substanței?
yogaesoteric
6 ianuarie 2022