De ce sunt globaliștii și guvernele atât de disperate pentru a ajunge la rate de vaccinare de 100%?

Nu cred că sunt singura persoană care a observat acest fapt – în ultima lună a existat o inundație bruscă de propagandă de vaccinare împotriva covid și pentru pașapoartele vaccinale, mai mult decât cred că am văzut de la începutul acestui an. Mă refer în special la SUA, dar este important de subliniat faptul că în SUA establishmentul continuă să clameze cu disperare o rată de vaccinare mult mai mare. În țări din Europa, precum Marea Britanie, ratele de vaccinare sunt mai mari, iar guvernele au trecut la faza pașaportului vaccinal din agenda lor. La fel în Australia.

Unii oameni pot fi derutați de mersul evident în sincron în care se mișcă majoritatea națiunilor în ceea ce privește mandatele de vacconare și restricțiile covid. Cum este posibil ca aproape toate guvernele de pe planetă să fie de acord cu totalitarismul medical? Ei bine, este destul de ușor de înțeles atunci când îți dai seama că majoritatea dintre ele sunt legate între ele prin intermediul unor instituții globaliste precum Forumul Economic Mondial, care a numit în mod repetat pandemia o „oportunitate perfectă” pentru a-și pune în aplicare planurile pentru o „Mare Resetare”.

„Marea resetare” este o uzurpare ideologică pe termen lung a ceea ce a mai rămas din libertatea personală și din economiile de piață libere, iar scopul său este impunerea unei dictaturi socialiste/comuniste globale. Globaliștii înfășoară aceste obiective în cuvinte care sună frumos și în aspirații care sună umanitar, dar, în fond, Resetarea are ca scop sfârșitul libertății așa cum o cunoaștem. Aceasta nu este o exagerare, aceasta este realitatea; este ceea ce doresc acești oameni mai presus de orice. Dar cum se poate atinge un astfel de obiectiv?

Ei bine, în mod interesant, WEF și Fundația Bill și Melinda Gates au descris exact cum plănuiau să o facă în timpul unei „simulări” pe care au organizat-o în octombrie 2019, numită „Event 201”. În timpul evenimentului, ei și-au imaginat o pandemie masivă de coronavirus, răspândită, se presupune, de la animale la oameni, care ar facilita necesitatea unor restricții omniprezente asupra libertăților personale, a economiilor naționale, precum și a internetului și a rețelelor de comunicare virtuală. Sunt sigur că totul nu este o coincidență, dar exact același scenariu pe care globaliștii de la WEF l-au simulat în timpul Evenimentului 201 s-a petrecut în lumea reală doar două luni mai târziu.

În orice caz, pandemia în sine a fost o binecuvântare pentru globaliști. Nu am mai asistat la o acaparare a puterii guvernamentale și a puterii corporatiste de o atât de mare amploare de la ascensiunea național-socialiștilor în Europa și de la răspândirea comunismului în Rusia și China, în urmă cu aproape un secol. De fapt, cu ceea ce se confruntă astăzi întreaga omenire este mult mai rău decât ceea ce ar fi putut produce vreodată acele imperii nenorocite.

Nu există niciun dubiu; instituțiile globaliste și „partenerii” lor guvernamentali sunt cei mai mari beneficiari ai crizei covid. Ei vor obține puterea socială și politică supremă dacă agenda lor de exploatare a pandemiei va reuși.

Acestea fiind spuse, există câteva piedici în planul lor, și acesta este motivul pentru care cred că asistăm la o propagandă agresivă în ultimele săptămâni. De exemplu, așa cum am subliniat cu dovezi extinse în articolul meu „Biden’s Vaccine Strike Force Plan Stinks Of Desperation” se pare că rata de vaccinare, în special în SUA, nu este nici pe departe atât de mare pe cât și-ar dori elitele.

În timp ce administrația Biden și CDC susține că s-a ajuns la o rată generală de vaccinare de 67%, numeroase alte statistici, inclusiv cifrele de pe harta statelor Clinicii Mayo, indică faptul că doar patru state din SUA au de fapt o rată de vaccinare de peste 65% (pentru o doză sau mai multe), iar majoritatea statelor au rate de aproximativ 50% sau mai puțin. Chiar și statele albastre cu o populație mare, precum California și New York, nu depășesc pragul de 65% și, sincer, aceste cifre nu vor ajunge nicăieri, deoarece vaccinările scad vertiginos.

Dacă cineva nu s-a prezentat până acum cu zero timpi de așteptare și doze suficiente peste tot, atunci este puțin probabil să se vaccineze vreodată.

Statisticile contradictorii îmi sugerează că Biden și CDC umflă numărul de vaccinări pentru a crea iluzia că o mare majoritate a americanilor sprijină vaccinul. Și dacă aceasta este situația, se explică de ce Biden, Fauci și mass-media mainstream îndoapă cu forța publicul cu o propagandă pro-vaccin care contrazice în mod constant știința reală. Ei nu obțin frica și complianța publică pe care o sperau.

Dar de ce doresc ei o vaccinare de 100%? De ce sunt atât de disperați ca fiecare persoană din lume să primească injecția cu ARNm?

La urma urmei, rata medie a mortalității (IFR) datorită covidului este doar 0,26% dintre cei infectați (aceasta este o statistică pe care mass-media refuză să o menționeze public și în mod deliberat). Aceasta înseamnă că 99,7% din public nu este în pericol de covid, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați.

Vaccinurile asigură șanse mai bune? Ei bine, conform statisticilor recente din Massachusetts, nu neapărat, deoarece acestea raportează peste 5100 de infecții și 80 de decese ale pacienților complet vaccinați. Mass-media continuă să ne spună că doar cei nevaccinați mor, dar aceasta este o minciună, la fel ca multe alte minciuni pe care le-au colportat când vine vorba de covid. Așadar, ce rost are să faci un vaccin experimental dacă rata de mortalitate a virusului este atât de scăzută și dacă, oricum, vaccinul nu te protejează neapărat?

Nu are niciun rost. Știința și statisticile nu o susțin. Vaccinurile nici măcar nu pot fi creditate cu scăderea numărului de infecții și de decese din acest an; cifrele s-au prăbușit în ianuarie – doar 5% din populație a fost vaccinată până în februarie. Singura explicație pentru acest fapt este că populația a atins imunitatea de grup cu multe luni în urmă. Vă amintiți când guvernele au spus că au nevoie de 70% imunitate de turmă sau de vaccinare pentru a opri blocajele și mandatele? Obiectivele de atins au fost mutate de mai multe ori, iar „știința” guvernamentală se schimbă lunar. Acum, ei pretind că imunitatea de turmă nu contează și cer vaccinare 100%.

Este necesar să ne punem din nou întrebarea – De ce se insistă atât de mult din partea guvernului pentru o saturație totală a vaccinării? Nu salvează vieți, iar mandatele rămân indiferent, deci de ce?

Nu pot decât să emit teorii bazate pe dovezile pe care le am la îndemână, dar cred că este clar pentru cei mai mulți dintre noi că vaccinurile NU au legătură cu sănătatea publică și nici cu salvarea de vieți. Este evident că sunt despre altceva…

După cum au avertizat numeroși experți în virologie și vaccinuri în ultimul an, există un risc mare de efecte secundare nefaste în ceea ce privește tehnologia experimentală ARNm. Chiar și unul dintre creatorii vaccinurilor cu ARNm a sugerat că există pericole în lansarea acestor cocktailuri de manipulare genetică fără mai multe teste. De remarcat sunt îngrijorările legate de afecțiuni pe termen lung, cum ar fi tulburările autoimune și infertilitatea.

Mass-media mainstream și globaliștii vor susține că nu există „nicio dovadă” că vaccinurile cu ARNm vor provoca efecte secundare mortale sau infertilitate. Eu aș replica că nu există nicio dovadă că acestea sunt sigure. Majoritatea vaccinurilor sunt testate pe parcursul a 10-15 ani înainte de a fi puse la dispoziția publicului pentru a fi utilizate. Vaccinurile împotriva covid au fost lansate în rândul publicului în câteva luni. Sincer, nu am nicio intenție de a mă ipostazia în cobai pentru un vaccin netestat.

Dar dacă elitele știu exact care vor fi efectele secundare? Dacă vaccinurile sunt o parte esențială a „Marii lor resetări”?

Problema infertilității, în special, atrage cele mai multe rafale din partea establishmentului și aș dori să subliniez o narațiune deosebit de insidioasă care este implantată în mass-media. Ori de câte ori oamenii pun la îndoială riscul de sterilitate cauzat de vaccinuri, birocrații și șefii de discuții din mass-media trec la atac și spun: „Nu există dovezi că vaccinurile cauzează infertilitate, dar covid-19 ar putea să o cauzeze…”. Urmăriți doar acest discurs recent al guvernatorului din Arkansas, în care el și aghiotantul său medical aproape că au fost alungați de pe podium de un public furios pentru că au colportat aceeași propagandă:

Și iată-l. După părerea mea, se pregătește scena pentru un eveniment de infertilitate în masă, iar covidul va fi acuzat în locul vaccinurilor experimentale. Acesta este motivul pentru care establishmentul are nevoie de o rată de vaccinare de 100%; persoanele nevaccinate ar fi o dovadă a crimei lor. Lăsați-mă să vă explic…

Preocuparea mea este că agenda de resetare a lui Klaus Schwab este imposibil de aplicat într-un mod permanent, cu excepția cazului în care populația umană este redusă foarte mult într-o perioadă scurtă de timp (o generație sau două). Globaliștii vorbesc în mod constant despre controlul și reducerea populației. Elitele precum Bill Gates sunt celebre pentru asta. Este de mirare că ar concepe un plan pentru a o institui?

Ce se petrece dacă, așa cum au sugerat mulți experți, efectele secundare ale vaccinurilor creează această scădere a populației? Și dacă este menit să o facă? Nu vom ști cu certitudine cel puțin pentru câțiva ani, deoarece tulburărilor autoimune și infertilității le ia timp să devină vizibile într-o populație. Timpul mediu pentru diagnosticarea efectivă a unei tulburări autoimune este de 4-5 ani. Diagnosticarea infertilității poate dura între șase luni și un an.

Dacă o populație mare de milioane de oameni rămâne nevaccinată după următorii doi ani, atunci aceștia vor reprezenta un grup de control considerabil și incontestabil. Un grup de control este un grup de subiecți care acționează ca un eșantion pur, neatins de un experiment cu medicamente sau vaccinuri. Dacă grupul vaccinat se îmbolnăvește sau moare din cauza unor afecțiuni specifice, iar grupul de control nu are aceleași afecțiuni, atunci acesta este un semn destul de bun că vaccinul sau medicamentul respectiv este otravă.

Cei 50% dintre americani și procentele mai mici din alte națiuni reprezintă un grup de control pentru vaccinurile experimentale. Dacă ceva nu merge bine cu vaccinurile, atunci noi vom fi dovada. Bănuiesc că de asta se tem cu adevărat elitele.

Vor să ne forțeze și pe noi să fim vaccinați – pe TOȚI, astfel încât să nu existe niciun grup de control și, prin urmare, nicio dovadă a ceea ce au făcut. Ei ar putea pur și simplu să dea vina pentru tulburările de sănătate în masă chiar pe covid, sau pe un alt fals vinovat.

Dacă vaccinurile sunt un cal troian care cauzează boli generalizate sau infertilitate, iar globaliștii sunt prinși pentru că există un grup de control, atunci va însemna pentru ei o revoltă totală împreună cu frânghii și ștreanguri. „Marea lor resetare” se va prăbuși.

Cu siguranță, aceasta s-ar putea petrece oricum. Pașapoartele vaccinale sunt linia de demarcație pentru majoritatea oamenilor. Asistăm chiar la proteste și revolte de amploare în țări precum Italia, Franța, Marea Britanie și Australia din cauza sistemului draconic de pașapoarte. Totuși, în opinia mea, SUA este locul unde va avea loc cea mai mare luptă. Avem o populație înarmată, milioane și milioane de veterani de luptă și civili instruiți, o armată cu aproximativ 70% conservatori și independenți și o înțelegere istorică a războiului asimetric. După cum am văzut în locuri precum Afganistanul, tancurile, avioanele, rachetele și dronele nu sunt o garanție a victoriei împotriva unei forțe de gherilă.

Pașapoartele vaccinale nu se vor institui aici. Pur și simplu nu vom permite aceasta.

Globaliștii au pus în mișcare un joc final – Ar putea fi un joc final pentru noi, dar ar putea fi, de asemenea, un joc final pentru ei. Ei au un calendar strict. Ei urmăresc să obțină rate de vaccinare de aproape 100% în următorii doi ani sau mai devreme. Ei urmăresc să obțină pașapoartele de vaccinare în următorii doi ani sau mai devreme. Și urmăresc să instaureze condiții de izolare permanentă pe termen scurt pentru a înăbuși disensiunile în creștere. Ne aflăm acum într-un fel de cursă în care globaliștii urmăresc să își implementeze agenda cât mai repede posibil, în timp ce noi este necesar să rezistăm și să îi împiedicăm până când adevărul devine evident pentru mase; adevărul că închiderile, mandatele și vaccinurile nu au fost niciodată despre siguranță și au fost întotdeauna despre control – de la controlul social la controlul populației.

Autor: Brandon Smith

Citiți și:
„Ce se petrece este complet nebunesc”. Profesorul Christian Perronne și cercetătoarea Anne-Marie Yim despre politica de vaccinare anti-covid (I)
Vaccinare și pecetluire. O perspectivă spirituală și profetică
Dan Puric, scriitor: „Istoria n-o să mai fie înainte și după Hristos, o să fie înainte și după vaccin!”

 

yogaesoteric
13 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More