O asociaţie pro-LGBT, impune înlocuirea termenului „femeie” cu „persoană cu vulvă”

Deci ați înțeles, da? Toate persoanele cu vulvă care nasc se numesc „părinte 1”. Sperăm că nu aveți nimic de comentat, altfel vom fi nevoiți să vă acuzăm de homo-trans-bi-tri-intersexo-multisexo-fobie.

Asociația SOS Homophobie a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care a explicat că și-a unit forțele cu „Elodia Bulgarini, studentă la medicină, pentru a efectua un sondaj”, ca parte a lucrării sale de licență pe tema: „Provocările monitorizării ginecologice a femeilor care au relații sexuale cu femei”.

Dar asociația SOS Homophobie a preluat întrebarea și a reformulat-o, prin înlocuirea cuvântului „femeie” cu „oameni care au (sau au avut) vulvă și au relații sexuale cu oameni care au vulvă”.

Utilizatorii critică eliminarea cuvântului: „Nu mai avem dreptul să folosim cuvântul «femeie»? Ar fi asta «transfobic» și nu suficient de inclusiv?.
Răspunsul Asociației: „Nu, pentru că este în mare parte exclusivist, sexist și misogin, SOS Homophobie”.

Mai misogin și lesbofob de atât, nu există”, a scris un alt utilizator.

Așa vorbim despre lesbiene la SOS Homophobie? Îmi pare rău, dar asta mă îngrozește”, scrie un alt internaut.

SOS Homophobie a folosit de câteva ori expresia „oameni care au (sau au avut) vulvă”. Astfel, asociația a reamintit obiectivul sondajului, care a fost de a defini modurile de îmbunătățire a monitorizării ginecologice pentru oamenii pe care refuză să îi numească „femei”.

Când faci click pe chestionar, prima întrebare întărește principiul, întrebând dacă ai sau ai avut vulvă. Apoi, este necesar să menționezi perioada și să specifici dacă ești femeie, bărbat sau non-binar.

Cert este că postarea SOS Homophobie a creat o polemică aprinsă pe rețelele sociale și a indignat mulți utilizatori care au observat un comportament în totală contradicție cu principiile pe care pretinde că le apără asociația.

Citiți și:
Ce definește abrevierea LGBTQIA+ și ce presupune „limbajul incluziv” pe care îl promovează minoritățile sexuale
„Manifest” LGBT împotriva celor ce nu sunt de acord cu ei: Vă vom converti copiii fără să vă dați seama! Agenda „gay” e aici. Venim după copiii voștri
Gata cu gluma. Pentagonul devine militant LGBT

yogaesoteric
22 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More