„Manifest” LGBT împotriva celor ce nu sunt de acord cu ei: Vă vom converti copiii fără să vă dați seama! Agenda „gay” e aici. Venim după copiii voștri

Grupul vocal „San Francisco Gay Men’s Chorus” a publicat pe YouTube un videoclip muzical în care cântă despre cum „agenda gay” va „converti” copiii „noștri”, îi va corupe. Videoclipul a fost șters de pe YouTube, însă a fost postat din nou de cineva.

Se intitulează: „Un mesaj din partea comunității gay – Venim după copiii voștri!
Crezi că îți vom corupe copiii. / Amuzant – doar o dată, ai dreptate. / Îți vom converti copiii, / Se petrece puțin câte puțin, / În liniște și brusc și abia vei observa asta”, spun versurile cântecului.

Scriitorul și editorialistul American Rod Dreher a publicat un articol pe site-ul The American Conservative în care comentează videoclipul corului de homosexuali.

Spuneți-mi că premierul maghiar Viktor Orban a greșit adoptând legea ce împiedică mass-media LGBT să țintească copiii. Acest video ar trebui să fie redat în toată mass-media maghiară.

Acest fapt confirmă cel mai odios stereotip posibil: homosexualii îi vizează pe copiii noștri. Fantastic!

San Francisco Gay Men’s Chorus a spus partea ascunsă [a mișcării LGBT] cu voce tare. Sigur, ei spun în videoclip că vorbesc despre transformarea copiilor în «toleranți și corecți», dar nu este deloc modul în care va fi primit.

Între timp, China a șters o grămadă de conturi de activiști pro-LGBT de pe rețelele de comunicare virtuală, fără nicio explicație. Hmm… Cred că atunci când prim-ministrul olandez va termina să pună Ungaria în genunchi, el se poate întoarce către China”, a precizat Rod Dreher.

În urmă cu un an, Tim Rosser și Charlie Sohne, creatorii piesei, făceau o piesă despre „Bacha bazi” (o formă de sclavie sexuală și prostituție infantilă, în care băieți, copii și adolescenți, îmbrăcați ca o femeie, dansează în fața bărbaților, iar apoi sunt forțați să întrețină relații sexuale cu aceștia).

Aceștia au venit ulterior cu un mesaj de „scuze”, spunând că nu intenționau sub nicio formă să glorifice respectiva formă extremă de pedofilie din Afganistan.

Unul din liderii mișcării conservatoare din Statele Unite, Ben Shapiro, a vorbit despre acest videoclip și despre maniera deplorabilă în care evoluează situația din SUA.

În California scrie în lege faptul că: copiii de grădiniță vor învăța despre sex, propagandă LGBT. (…) Când începi să înveți copiii despre fluiditatea de gen, asta poate fi doar pentru a-i îndoctrina într-o direcție din care să vadă lumea [de acum înainte] și să le schimbe comportamentul”, spune Ben Shapiro.

Aceasta demonstrează și faptul că „manifestul” LGBT lansat de cei de la San Francisco Gay Men’s Chorus nu este nicidecum o ironie, ci o chestiune cât se poate de serioasă.

Videoclipul în care Shapiro își argumentează poziția poate fi urmărit în întregime mai jos.

În urmă cu câteva luni, același cor muzical a lansat un videoclip și o piesă intitulată „Vaccinează-te!”. Aceștia purtau tricourile mișcării LGBT, „Proud” (derivat de la „pride”), culorile curcubeului, cântând despre cât de important este vaccinul.

Nu este prima dată când sesizăm că cei mai de seamă partizani ai mișcărilor corectitudinii politice sunt, de asemenea, prozeliți mari ai vaccinării”, scrie un utilizator în comentarii.

Citiţi şi:
Italia | La parada gay de la Milano a defilat un Hristos LGBT, în fustă scurtă și cu tocuri
Croația, la fel ca Ungaria, acționează pentru a proteja copiii de pedofilie și de propaganda LGBT
Fiți cu ochii pe micuți: LGBT ne vânează copiii!

yogaesoteric
31 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More