O australiancă susține că propaganda transgender i-a distrus fiica: Este ca un cult unde ți se spală creierul

O australiancă a acceptat să se destăinuie jurnaliștilor străini și a povestit drama prin care trece fiica ei, în vârstă de 21 de ani, după ce a căzut în capcana propagandei transgender.

Tânăra a dorit să devină bărbat și și-a schimbat sexul la vârsta de 18 ani în timp ce se confrunta cu bipolarism, autism, anxietate și depresie, citează Daily Mail.

La numai o lună după ce a devenit bărbat, tânăra a ajuns la concluzia că nu se regăsește în noul trup și are o depresie cu tentativă de suicid, notează sursa precizată.

Judith Hunter, mama fetei care a urmat procesul de schimbare a sexului, menționează că nu s-ar fi ajuns în această situație dramatică dacă fiica ei nu ar fi fost presată de comunitatea transgender. Mai mult decât atât, tânăra a fost susținută cu bani pentru operația de îndepărtare a sânilor.

Va fi un tsunami de copii ca fiica noastră. Este ca un cult unde ți se spală creierul, iar dacă nu asculți ești pedepsit. Când am fost la spital și am cerut să-mi văd fiica, mi s-a spus că am un fiu, iar deasupra patului ei era un nume de bărbat”, a relatat cu disperare Judith Hunter. Toți apropiații au avut un șoc atunci când au văzut-o cum arată.

La acest moment, familia tinerei face eforturi să o scoată din depresie și să înceapă procesul de transformare în femeie.

Totodată, Hunter trage un semnal de alarmă în rândul părinților și spune ce li se petrece celor care refuză să-și susțină copiii în procesul de schimbare a sexului.

Părinții care se opun sunt atacați de comunitatea trans, iar site-urile online sunt pline de sfaturi despre cum să întoarcă spatele familiei”, a precizat mama tinerei care trăiește un coșmar. La aceasta se adaugă, subliniază Judith Hunter, și cumplita nepăsare a cadrelor medicale care acceptă cu seninătate sa ia parte la aceste orori.

Și în România unele ONG-uri care luptă pentru drepturile comunității LGBTQ promovează ideile lor criminale în multe scoli. Cu această ocazie, Alianța Părinților din România a anunțat că va depune plângeri penale dacă elevii vor fi expuși la educația sexuală pe baza ideologiei de gen, care deformează distincția dintre femeie și bărbat și denaturează ordinea naturală lăsată de Dumnezeu, debusolând conștiințele tinerilor încă în formare.

Citiți și:
Transgenderii și efectul pervers al războiului
Comisia de la Veneția: Interzicerea predării în școli despre homosexualitate și transgender încalcă drepturile omului

 

yogaesoteric
7 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More