O căţeluşă şi-a aşteptat stăpânul o săptămână în faţa spitalului, după ce a alergat după ambulanţă

Boncuk, o căţeluşă maidaneză al cărei nume se traduce „Mărgica”, a urmărit cu sufletul la gură ambulanța care i-a dus stăpânul, Cemal Senturk, la spitalul din orașul Trabzon, pe data de 14 ianuarie.

Pentru că turcii sunt un popor cu mare sensibilitate şi dragoste pentru animale, angajaţii spitalului au observat suferinţa patrupedului care a fost zilnic prezent în faţa unităţii sanitare până în ziua externării prietenului ei. În tot acest timp a fost hrănită de personalul medical, relatează The Guardian.

Fiica lui Senturk, Aynur Egeli, a povestit presei că a încercat să o aducă pe Boncuk acasă, dar cățelușa revenea grijulie înapoi la spital: „Aşteaptă aici, în faţa spitalului de trei, patru zile. Fuge de acasă si vine singură.

Venea în fiecare zi în jurul orei nouă dimineața și aștepta până la căderea nopții. Nu voia să plece”, a adăugat unul dintre paznicii spitalului, Muhammet Akdeniz.

Când se deschidea ușa, ea băga capul înăuntru”, a povestit acesta.

Cadrele medicale şi agenţii de pază i-au oferit zilnic apă şi hrană.

 

Citiţi şi:

Cel mai bun prieten al omului predă șase lecții de viață pe care oamenii le-au uitat!

Banii nu cumpără chiar totul! Experiment social inedit: un bărbat a oferit 100.000 de $ pe loc pentru un câine

 

yogaesoteric

27 martie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More