Așadar îngheți o țară pentru a te proteja de un virus, dar el continuă să se extindă. Oare de ce?

Grecia este încă într-unul dintre cele mai crâncene lockdown-uri din lume. Pentru a ieși din casă e nevoie să dai SMS la poliție. Străzile sunt pustii. Totul este deprimant. Oamenii sunt aproape de a o lua razna.

Cu toate acestea, cazurile de infectări sunt în creștere! Așadar, îngheți o țară pentru a te proteja de un virus, dar el continuă să se extindă. Oare de ce? Teoretic ceea ce spun acum pare o prostie. Însă nu e. Ne-o arată realitatea.

De altfel, dacă vom studia mai bine, vom vedea că și la noi, pe perioada carantinei, numărul de infectări a tot crescut. E un fenomen pe care nu-l poți stăpâni. Și e o aberație să crezi că prin măsuri rudimentare vei putea să te lupți cu el.

Dincolo de ticăloșie, observ cu stupoare cum prostia înflorește. Idioții care se ocupă de politica de vaccinare își pierd timpul certându-se cu cei care nu vor să se vaccineze, în condițiile în care ei nu sunt capabili să-i vaccineze pe cei care vor să se vaccineze! Ați mai văzut o asemenea idioțenie demnă de un cap de tablă precum cel al Plăvanului? Am o cunoștință care mi se plânge c-a fost amânată din motiv de lipsă de vaccin. Păi, proștilor, în condițiile în care voi nu puteți asigura necesarul, de ce vă mai certați cu ăia care nu vor să se vaccineze? Presupunând că acum s-ar întoarce și-ar vrea să se vaccineze, ce veți face? Prostia n-are limite!

Mai e un specimen căruia Radu Tudor îi spune „cercetător”. Mă rog, la mintea lui Radu Tudor și vidanjorul e un gânditor al abisurilor. Prostovanul ăla nu face altceva decât să dea, precum o mașină de tocat, imbecilități din puțul gândirii. Să vedeți logică de tanc: „au crescut infectările cu 50%, înseamnă că trebuie să creștem restricțiile cu 50%”. Spuneți voi că nu-i inteligent! Iar Radu Tudor se uită fascinat: iar l-a luminat unul din liga lui!

Nu în ultimul rând observ vivacitatea cu care s-a reactivat Rafila. Mai ieri se apucase să citească efectele adverse ale ivermectinei. Rafilo, nu te-am văzut niciodată citind efectele adverse ale vaccinului. Știu, tu ești reprezentantul OMS, iar OMS e jucăria lui Bill Gates. Ce surpriză! Cum ai putea să dai tu în vaccin. Și cum să nu ataci, cu elan muncitoresc, precum înaintașul tău, un medicament care nu costă mai nimic? Putea oare să-ți scape chestia asta? M-am distrat copios văzând cu câtă hărnicie citeai FAQ-ul de la FDA. Inteligent! Aproape la fel de inteligent ca lătrăul de studio Ursu, zis și Hrusciov!

Mă uit și mă închin. În lumea asta e multă ticăloșie, dar prostia o întrece fără doar și poate!

Autor: Dan Diaconu

Citiţi şi:
Lockdown-ul sau carantina generală nu este o metodă eficientă de control a coronavirusului: 24 de studii o confirmă (I)
Aberaţia surdă şi mută

 

yogaesoteric
27 martie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More