O civilizaţie antică pe Marte? Rămăşiţele acesteia sunt ascunse de NASA. O nouă controversă de proporţii FOTO+VIDEO

 
Un grup de vânători de OZN sunt convinşi că NASA acoperă rămăşiţele unei civilizaţii antice pe Marte. Ultima lor „observaţie” este o construcţie pe care roverul Opportunity a descris-o ca un „dom construit de om”, care se presupune că a fost lăsat în urmă de o rasă extraterestră, în trecut, când pe Marte era apă.
 

  
Ufologii pretind că strălucirea sau lumina din mijlocul domului este o dovadă că acesta ar putea fi confecţionat din metal şi că ar reflecta lumina soarelui.
 

 
„Existenţa unei cupole pe Marte dovedeşte că cineva sau ceva a construit-o în trecut. Este, oare, posibil să căutăm şi alte clădiri lăsate în urmă de locuitori antici de pe Marte? Și dacă ne uităm la dovezile care demonstrează că planeta roşie a fost, de fapt, locuită în trecutul îndepărtat de fiinţe care au dezvoltat întreaga planetă roşie la fel cum şi oamenii dezvoltă planeta Pământ? În timp ce această cupolă ar putea fi doar un fel de formaţiune stâncoasă naturală, ceea ce ar fi extrem de ciudat, noi nu putem nega probabilitatea că acestea ar putea fi, totuşi, rămăşiţele unei structuri extraterestre pe Marte”, a fost scris pe site-ul The Unsilent Majority.
 
 

 
Site-ul spune că poate exista, de asemenea, o a treia opţiune pentru a explica prezenţa cupolei. Vânătorii de OZN spun că NASA a dezvoltat un program spaţial secret în baza căruia operează în spaţiu.
 
În timp ce acesta pare a fi primul dom găsit pe Marte, altele au mai fost descoperite pe suprafaţa Lunii. Cea mai recentă observaţie similară de la începutul acestui an, în care teoreticienii conspiraţiei cred, a fost o replică a uneia dintre Marile Piramide din Egipt, pe Marte.
 

 
Invocând „designul aproape perfect şi forma acesteia”, ufologii au susţinut că „piramida” este încă o dovadă că o civilizaţie antică a trăit, odată, pe planeta roşie. În timp ce se crede că piramida ar fi „de dimensiunile unei maşini”, vânătorii de extratreştri spun că acesta ar putea fi doar vârful unei structuri mult mai mari, îngropate.
 

 
Canalul de pe youtube ParanormalCrucible merge mai departe, susţinând ideea că „designul aproape perfect şi forma” înseamnă că piramida este: „rezultatul unui design gândit şi cu siguranţă nu un truc de lumină şi umbră”.

În luna noiembrie în 2014, o femeie pe nume Jackie, invitată la postul de radio american Coast to Coast AM, a venit cu o „mărturisire”: a văzut un grup de bărbaţi care alergau spre planeta roşie în 1979. Jackie a spus că a fost membrul unei echipe de lucru, de descărcare a telemetrelor de pe Viking Lander, când a văzut acele fiinţe.
 
„Am văzut doi bărbaţi în costume spaţiale, diferite de cele voluminoase pe care le foloseam noi, de obicei, dar păreau totuşi că erau în ceva ce-i proteja. Ei s-au apropiat de Viking Explorer. Mă întreb, ai putea rezolva un mister nedeslușit de mine, vechi de 27 de ani?”, a întrebat ea prezentatorul.

NASA nu a confirmă povestea, dar asta nu i-a oprit pe teoreticienii conspiraţiei să susţină că acest lucru e încă o dovadă a „programului spaţial secret”.Citiţi şi:

Interviu cu Alfred Lambremont Webre, directorul Institutului pentru Cooperare în Spaţiu (ICS)

Istoria revizuită a Sfinxului

 

yogaesoteric
8 martie 2016

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More