Este evident că chimioterapia eşuează în 97% din cazuri – DE CE mai este totuși administrată?

 

Sursele de propagandă plătite de industria farmaceutică ne tot bombardează cu campanii de amplificare a fricii pentru a ne convinge că:
1) oricine se poate îmbolnăvi peste noapte de cancer
2) practic nu mai există oameni sănătoşi, ci doar oameni care încă nu şi-au făcut analizele de rigoare
3) cancerul este practic o sentinţă la moarte
Cu aceste credinţe greşite, omul modern se îndreaptă de bunăvoie către moartea prematură.

Autorităţile medicale nu ne vor informaţi, ci speriaţi! Atunci suntem uşor de manipulat! Omul care nu înţelege că sănătatea radiantă vine doar din interiorul nostru este prins într-o grămadă de frici şi va deveni un pacient ideal pentru protocoalele de citostatice („prăjiturica”, după cum li se spune în jargon oncologic, probabil fiindcă te prăjeşte pe dinăuntru).

În primul video de mai jos, Peter Glidden, doctor naturopat, citează un studiu publicat în Journal of Clinical Oncology, care a descoperit că pe o perioadă de 14 ani chimioterapia a eşuat în 97% din cazurile de cancer la adulţi.
De fapt, ar fi corect să precizăm că „tratamentul” cu chimioterapie nu numai că „eşuează” (asta ar implica tacit că până la urmă tot cancerul ar ucide oamenii), ci deja se ştie acum că tocmai chimioterapia contribuie activ la moartea oamenilor diagnosticaţi cu cancer!

Dacă până şi în studiile oficiale se admite că chimioterapia eşuează în 97% din cazuri, de ce mai este folosită??? „De ce se foloseşte chimioterapia? Există un singur motiv, unul singur: BANII”, ne explică Peter Glidden.
 

Dr. Glidden subliniază că dacă medicii nu au avantaje financiare directe atunci când prescriu medicamente (deşi noi ştim că avantajele „indirecte” sunt uneori chiar luxoase!), ei bine, citostaticele se bucură de un statut unic, căci medicii le cumpără de la firmele farmaceutice şi le vând pacienţilor, făcând şi ei profit din asta!!

„Citostaticele sunt singurele medicamente de pe urma cărora medicul care le prescrie are şi el un profit direct”, explică Glidden. „Singurul motiv pentru care chimioterapia este prescrisă este acela că doctorii fac bani din asta — punct. Nu funcţionează în 97% din cazuri. Dacă firma Ford ar construi un automobil care ar exploda în 97% din cazuri, oare ea ar mai fi pe piaţă? Cu siguranţă că nu.”

„Acesta este doar vârful aisbergului în ce priveşte controlul pe care cartelul farmaceutic îl are asupra noastră”, spune Glidden. „Medicina […] este o industrie pentru profit. Majoritatea oamenilor nu conştientizează acest lucru, majoritatea oamenilor se închină la altarul medicinei high-tech controlate de doctori şi industria farmaceutică.”

De altfel, chimioterapia nu numai că nu ajută oamenii, dar chiar agravează cancerul!

În al doilea video, doctorul naturopat Leonard Coldwell explică un punct de vedere similar, numind chimioterapia „agentul Portocaliu al profesiei medicale.”

 
„Dacă ai o grădină cu flori, tufişuri, copaci, iarbă şi ceva buruieni şi arunci agentul Portocaliu şi ucizi TOT, atunci moare totul, iar tu rămâi cu speranţa că doar ceea ce era bun îşi va reveni”, afirmă Coldwell. „Ei bombardează întregul organism şi apoi susţin că vezi Doamne cancerul ar fi în remisie.”

Coldwell arată că statisticile despre eficienţa protocoalelor oncologice se referă la ratele de supravieţuire pentru cinci ani. „Practic distrugi orice funcţie bioelectrică şi biochimică în organism pe care o poţi distruge fără să ucizi omul (dar adesea ucizi şi omul!), iar după aceea vreo trei ani nu mai funcţionează nimic în corp, și ţi se spune «Vezi? cancerul n-a mai crescut, nu mai ai cancer, eşti vindecat». În maximum cinci ani eşti mort, dar altfel eşti vindecat.”

Coldwell susţine că radioterapia poate cauza vătămări similare. „Este un atac cu o armă fatală”, spune el. „Când iradiezi pe cineva, acest lucru produce cicatrici. O cicatrice nu se mai transformă la loc în ţesut sănătos. […] O persoană care face radiaţii arată pe dinăuntru aşa cum arată pe dinafară o persoană care a fost arsă.”

Problema, conform lui Coldwell, este modul cum sunt pregătiţi doctorii. „Niciun medic nu învaţă despre cum să vindece ceva. Ei învăță despre intervenţii chimice sau chirurgie pentru a suprima simptomele. Nu merg la cauza bolilor.”

Coldwell subliniază că medicii au, aproximativ, cea mai mare rată de sinucidere dintre toate profesiile (!!!). Un studiu publicat în JAMA a descoperit că rata de sinucidere în cazul medicilor de sex masculin este cu 70% mai mare decât în cazul celorlalte profesii. În cazul femeilor medici, rata de sinucidere este chiar cu 250-400% mai mare decât în cazul altor profesii! Doctorii au, de asemenea, o rată foarte mare de abuz de alcool şi de droguri. „Săracii de ei ajung în timp să-şi dea seama că nu au niciun fel de instrumente de vindecare şi că, de fapt, îşi omoară (şi şi-au omorât) pacienţii”, afirmă Coldwell. „Ei sunt oameni buni când intră în profesia medicală. Intri în profesia medicală, în primii doi ani eşti entuziasmat, eşti plin de elan, dai tot ce poţi, până îţi dai seama că – indiferent ce faci tu – starea pacientului se înrăutăţeşte… sau pacienţii se vindecă singuri. Aceştia sunt doctorii care conştientizează că nu au cu ce să ajute. Profesia medicală este o religie.”


Citiţi şi:

A refuzat în permanenţă chimioterapia şi a trăit 102 ani

Medic clujean: Doctorii să nu mai prescrie chimioterapie; tumorile se extind, efectele – catastrofale

75% dintre medici refuză chimioterapia pentru ei înşişi. Oare de ce?

Rețeta secretă a profesorului Mermerski – Distruge celulele canceroase şi vindecă apoi întregul organism!

Ghimbirul este mai eficient de 10.000 de ori împotriva cancerului decât citostaticele

yogaesoteric
8 martie 2016
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More