O creatură-hibrid, jumătate felină, jumătate vultur, parcă desprinsă din Apocalipsă, a devenit „Gardianul păcii și securității internaționale” în fața sediului ONU din New York

O statuie gigantică, ce pare desprinsă dintr-un film științifico-fantastic, pentru că nu seamănă cu nicio creatură cunoscută pe această planetă, a fost amplasată recent chiar în fața sediului ONU din New York.

TheMostImportantNews.com, unul dintre site-urile de presă alternativă care a semnalat bizara apariție, avertizează totodată că „dacă dați o căutare pe Google News pentru a citi informații despre această statuie, nu veți găsi nicio știre din presa centrală”. Am verificat și așa este.

Totuși, pe canalul de Twitter „United Nations Photo”, se poate găsi o postare care informează despre această „operă de artă”.

Iată cum o prezintă Organizația Națiunilor Unite:

Un gardian al păcii și securității internaționale se află în Piața Vizitatorilor din fața sediului #ONU. Gardianul este o fuziune de jaguar și vultur și a fost donat de guvernul statului Oaxaca, Mexic @MexOnu. Acesta este creat de artiștii Jacobo și Maria Angeles.”

Un aspect semnificativ: creatura, care poate fi o interpretare inspirată din cultura aztecilor, este pictată în culorile curcubeului.

Dar o fiară similară este descrisă și în Apocalipsă:

Fiara pe care am văzut-o semăna cu un leopard, avea labe ca de urs și gură ca o gură de leu. Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie și o stăpânire mare.” (Apocalipsa 13:2)

Versetul amintește de vedenia lui Daniel:

Daniel a început și a zis: «În vedenia mea de noapte am văzut cum cele patru vânturi ale cerurilor au izbucnit pe marea cea mare. Și patru fiare mari au ieșit din mare, deosebite una de alta.

Cea dintâi semăna cu un leu și avea aripi de vultur. M-am uitat la ea, până în clipa când i s-au smuls aripile; și, sculându-se de pe pământ, a stat drept în picioare ca un om, și i s-a dat o inimă de om.»”

Mai jos puteți urmări și o filmare de la locul în care a fost amplasată statuia.

Citiți și:
Guvernarea globală – istorie și Apocalipsă
Aeroportul Internaţional Denver – o bizară construcţie masonică

 

yogaesoteric
19 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More