O femeie care a suferit vătămări după vaccinarea cu AstraZeneca împreună cu doi senatori americani trag la răspundere CDC, FDA și companiile producătoare de vaccinuri

O femeie din Utah și doi senatori americani fac echipă pentru a obține răspunsuri de la agențiile federale de sănătate cu privire la leziunile care le pot schimba viața unor persoane după ce au primit un vaccin împotriva covid, transmite The Defender.

Brianne Dressen este o educatoare preșcolară din Utah care a suferit leziuni după ce a participat la studiul clinic al vaccinului covid al AstraZeneca în noiembrie 2020. Ea a acumulat facturi medicale de peste 250.000 de dolari ca urmare a leziunilor care crede că au fost cauzate de vaccin.

Dressen a spus că la o oră după ce a fost vaccinată a avut furnicături la baza brațului. Când a ajuns acasă, vederea ei era încețoșată. Sensibilitatea ei senzorială a devenit atât de severă încât a fost nevoită să poarte tot timpul căști și ochelari de soare. Apoi toate acestea au luat o întorsătură funestă. „Problemele au progresat rapid”, a spus Dressen. Ea a cunoscut un declin neurologic, dar nimeni nu a putut explica de ce. Scanarea imagistică părea să indice că are scleroză multiplă (SM).

Dressen a vorbit cu alte persoane care se confruntă cu aceleași simptome după ce au fost vaccinate și dorește ca persoanele vătămate de vaccinurile covid să primească ajutor.

Vreau ca CDC să facă ceea ce e necesar și să comunice cu comunitatea medicală, astfel încât acești oameni să poată primi ajutor”, a declarat Dressen. „Vreau ca publicul să poată avea o imagine completă, astfel încât să poată lua o decizie în cunoștință de cauză.

Senatorii cer răspunsuri de la CDC, FDA și producătorii de vaccinuri

Dressen, împreună cu alte persoane care au declarat că au fost vătămate de vaccinuri, dar „ignorate în mod repetat” de comunitatea medicală, au participat la sfârșitul lunii iunie la o conferință de presă organizată de senatorul Ron Johnson (R-Wis.). În urma conferinței de presă, Johnson și senatorul Mike Lee din Utah au scris o scrisoare către Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) și către Administrația americană pentru Alimente și Medicamente (FDA), în care au afirmat că agențiile au ignorat cererile de asistență și răspunsuri din partea familiilor afectate de vaccinurile covid.

Simpla existență a acestor infirmități este debilitantă din punct de vedere financiar, fizic și emoțional pentru persoanele afectate și familiile acestora. Aceste persoane și-au exprimat anterior atât directorului CDC, Walensky, cât și comisarului interimar al Food and Drug Administration, Woodcock, că doresc răspunsuri și asistență. Până în prezent, solicitările lor au fost ignorate sau au rămas fără un răspuns substanțial.

Lee și Johnson au declarat că lipsa generalizată de recunoaștere a evenimentelor adverse în urma primirii unui vaccin covid a făcut aproape imposibilă obținerea de către unele persoane a tratamentului medical de care au nevoie și că este necesar ca riscurile să fie dezvăluite comunității medicale și publicului larg.

Dacă oricare dintre vaccinurile împotriva covid-19 provoacă cu adevărat evenimente adverse de gravitatea menționată mai sus, chiar și într-un procent mic de cazuri, atunci este necesar ca aceste riscuri să fie dezvăluite, în special comunității medicale, astfel încât profesioniștii din domeniul sănătății să fie informați în mod corespunzător și să poată oferi tratamentul, îngrijirea și informațiile necesare publicului larg în timp ce cântăresc riscurile și beneficiile vaccinării”, au scris senatorii.

În scrisoare, Lee și Johnson au întrebat FDA și CDC cu privire la evenimentele adverse suferite în timpul studiilor clinice, dezvăluite în Memorandumul de autorizare a utilizării în regim de urgență al FDA pentru vaccinurile Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson, precum și cu privire la leziunile raportate în urma studiului AstraZeneca din SUA.

Lee și Johnson au întrebat dacă CDC colaborează cu medicii și cercetătorii de la FDA, de la National Institutes of Health sau de la alte organisme de cercetare medicală pentru a le oferi tratament și îngrijire diferitelor persoane care au suferit efecte adverse de la vaccinuri.

Citiți și:
Etica medicală în vremuri pandemice
O mare bombă. Lucrarea ştiinţifică a Institutului Salk dezvăluie că de fapt proteina covid spike cauzează cheaguri de sânge mortale şi se află în toate vaccinurile covid cu premeditare

 

yogaesoteric
28 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More