Teribilul secret pe care îl ascunde dr. Anthony Fauci

E-mail-urile date publicității în vara acestui an demonstrează că Anthony Fauci avea cunoștință în ianuarie 2020 de elemente cheie despre originile covid-19.

dr. Anthony Fauci

Pe 31 ianuarie 2020, la ora 10.32 PM, Fauci a primit un e-mail de la cercetătorul britanic dr. Kristian Andersen. Andersen a beneficiat de subvenții de milioane de dolari de la Institutul Național american de Sănătate (NIH).

În e-mail, Andersen îl avertiza pe Fauci:
Uită-te cu atenție la toate secvențele pentru a vedea că unele dintre caracteristici arată (potențial) că au fost create artificial… Eddie (Holmes), Bob (Garry), Mike (Ferguson) și cu mine credem toți că genomul nu corespunde cu teoria evoluției.”

Două ore mai târziu, la 12.29 PM, pe 1 februarie, Fauci i-a trimis un e-mail vechiului său adjunct, dr. Hugh Auchincloss. La mesaj, Fauci a atașat un articol scris de dr. Ralph Baric și de dr. Zengli-Li Shi – așa-numita „femeie liliac” de la Institutul de Virologie din Wuhan (IVW). Articolul vorbea despre cercetări pentru mărirea agresivității, transmisibilității și periculozității („gain of function”) la coronavirusuri, realizate la IVW.

Fauci i-a spus lui Auchincloss:
Este foarte important să vorbim în dimineața asta. Ține-ți telefonul mobil deschis… citește articolul ăsta… o să ai niște sarcini astăzi pe care e nevoie să le faci.

Așadar, gravitate și urgență.

După alte două ore, Fauci a trimis un nou e-mail, de data aceasta doctorului Robert Kadlec. Kadlec fusese numit de Trump Secretar Adjunct pentru Pregătire și Reacție la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane. E-mailul către el avea atașat un articol care minimaliza posibilitatea scăpării virusului SARS-CoV-2 din laborator și pleda pentru o origine naturală a virusului.

Fauci a scris doar atât:
Bob: Asta a apărut azi. Oferă o viziune echilibrată.

De ce era Fauci atât de alarmat când i-a scris adjunctului, dar atât de calm în mesajul către șeful său? Această întrebare cheie este formulată de Jim Jordan, membru republican al Camerei Reprezentanților din partea statului Ohio, în cadrul unei analize publicate de The Federalist.

O altă întrebare cheie este de ce Fauci nu i-a trimis și lui Kadlec articolul semnat de Baric și Shi? Este articolul care confirmă ceea ce spune dr. Andersen, că virusul SARS-CoV-2 pare creat artificial și are legătură cu milioanele de dolari plătiți din banii contribuabilului american pentru cercetări asupra coronavirusurilor la IVW.

Ceva mai târziu, în acea dimineață, la ora 11.47 AM, Auchincloss i-a răspuns lui Fauci:
Articolul pe care mi l-ai trimis arată că s-au realizat experimente înainte ca cercetările «gain of function» să fie întrerupte, dar între timp au fost reexaminate și aprobate de NIH. Nu știu prea bine ce înseamnă asta, dat fiind că nicio cercetare asupra coronavirusurilor nu s-a desfășurat în cadrul P3. Vom încerca să stabilim dacă avem vreo legătură cu aceste cercetări din străinătate.”

P3 este capitolul din ghidul NIH care se referă la condițiile în care se pot finanța cercetări „implicând agenți patogeni potențial pandemici”.

E-mailul de la Auchincloss confirmă așadar cele mai grave temeri ale lui Fauci. Cercetări „gain of function” de la Institutul de Virologie din Wuhan au fost finanțate din banii contribuabilului american, iar aceste cercetări nu s-au desfășurat în cadrul stabilit de lege (P3).

Fauci știuse că un virus letal a scăpat de la Wuhan, conchide Jordan. În doar 13 ore, de la 10.32 PM, 31 ianuarie 2020, până la 11.47 AM, 1 februarie 2020, Fauci a aflat (dacă nu cumva știa deja) alte trei fapte cruciale:

  1. Contribuabilul american a plătit cu milioane de dolari cercetările periculoase de la Wuhan, China;
    2. Finanțarea acestor cercetări nu s-a derulat potrivit cadrului legal și al măsurilor de siguranță stabilite de guvernul american;
    3. Virusul „părea creat artificial” și „nu corespundea cu teoria evoluției”.

În aceste condiții, ce a făcut Fauci în continuare?

A organizat o teleconferință în seara de 1 februarie 2020, la care au participat 11 virusologi din toată lumea, inclusiv dr. Andersen, cel care îi trimisese lui Fauci e-mailul cu mai puțin de 24 de ore înainte. Aproape toți participanții convocați la teleconferință beneficiaseră în trecut de subvenții din partea lui Fauci.

Cine nu a fost invitat la teleconferință?
– Dr. Robert Kadlec, superiorul lui Fauci din partea guvernului american.
– Dr. Robert Redfield, directorul Centrului pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC).
– Dr. Brett Giroir, Secretar Adjunct pentru Sănătate.
– Dr. Deborah Birx, cea care va fi numită peste puțin timp coordonatoarea echipei de combatere a covid-19.

De fapt, cu excepția lui Fauci, la teleconferință nu a participat nici măcar un singur reprezentant al guvernului.

Ce s-a discutat la teleconferință? Nu se știe. Toate e-mailurile în care se vorbește despre teleconferință au fost redactate, deoarece s-a considerat că acestea conțin elemente de siguranță națională.

Se știe însă ce s-a petrecut peste patru zile.

Dr. Andersen, virusologul care a trimis e-mailul original pe 31 ianuarie, la ora 10.32 PM, a făcut această declarație publică:
Principalele teorii trăsnite care circulă în prezent în privința virusului este că ar fi fost cumva creat… și sunt în mod evident false!

dr. Kristian Andersen

În doar patru zile, dr. Andersen s-a sucit cu 180 de grade! Singurul eveniment cunoscut care a intervenit în această perioadă a fost teleconferința convocată de Fauci, constată Jim Jordan.

Mai mult, în săptămânile următoare, Andersen și alte trei persoane care au participat la teleconferință au publicat un articol în revista Nature Medicine. Articolul conținea o declarație tranșantă, fără echivoc:
Analizele noastre arată cu claritate că SARS-CoV-2 nu a fost fabricat în laborator…

În doar trei săptămâni, în privința virusului care provoacă covid-19, dr. Andersen a basculat de la „pare creat” la „nu a fost fabricat în laborator”.

Alte e-mail-uri arată că Andersen i-a scris lui Fauci cerându-i permisiunea să scrie și să publice articolul din Nature Medicine.

În fine, aspectul cel mai important, la un briefing de presă de la Casa Albă, când a fost întrebat despre originea virusului, Fauci a citat articolul ca pe o sursă cu autoritate științifică.

Dr. Fauci știa că virusul covid-19 a scăpat foarte probabil din laboratorul de la Wuhan.
Știa că în laboratorul de la Wuhan se desfășurau cercetări ilegale și periculoase, pe banii americanilor.
Știa și că virusul „pare creat artificial” și „nu corespunde cu teoria evoluției”.

Pe toate acestea le știa încă din (cel puțin) 1 februarie 2020. Informații de o asemenea gravitate se cereau raportate urgent Președintelui, mai ales dacă ele erau cunoscute de un oficial guvernamental. În loc de asta, Fauci a organizat o teleconferință cu 11 virusologi neguvernamentali, care îi erau datori pentru subvențiile grase primite în trecut.

Jim Jordan presupune un fapt cât se poate de plauzibil: că la acea teleconferință s-a pus la cale mușamalizarea scăpării virusului din laboratorul de la Wuhan. „Acoperirea” cu articole și declarații de la oameni de știință apropiați lui Fauci. Faimoșii „experți” despre care ni se vorbește de la începutul pandemiei, ale căror afirmații sunt sacrosancte și nu se pun la îndoială.

Acești 11 oameni de știință, în frunte cu Anthony Fauci, au decis să ascundă adevărul poporului american și lumii întregi. Au reușit timp de mai bine de un an.

Fauci refuză cu obstinație să depună mărturie sub jurământ și este sprijinit în refuzul său de Democrați.

Cu toții am putea să ne punem întrebarea „De ce?”.

Citiți și:
Dr. Fauci: Să vaccinăm întreaga lume
Dr. Fauci vorbea constant cu Bill Gates și Mark Zuckerberg, știa că măștile nu funcționează și era conștient de probabilitatea unei scurgeri din laboratorul din Wuhan…

 

yogaesoteric
28 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More