O fereastră Overton spre cer: Axa UFO dintre SUA și Ucraina

La data de 19 aprilie, ora locală 21.57, deasupra Ucrainei a fost observat un obiect cu mare luminozitate, însoțit de un „eveniment acustic de înaltă energie”, potrivit Agenției Spațiale Ucrainene.

Asemenea manifestări sunt îndeobște asociate cu intrarea unui corp cosmic în păturile dense ale atmosferei.

Agenția Spațială Ucraineană a precizat că „locul estimat al epicentrului exploziei se află în regiunea Kiev”.

Comandantul administrației militare a Kievului, Serghei Popko, a declarat că, deși alarma aeriană a fost pornită, „apărarea aeriană nu a fost activată” și că nu a fost vorba de un atac rus.

În schimb, Popko a afirmat:

Potrivit informațiilor preliminare, fenomenul a fost rezultatul unui satelit spațial al NASA care s-a prăbușit pe Pământ.

Într-adevăr, Agenția Spațială americană a anunțat că un satelit dezafectat al său, cu o greutate de 300 de kilograme, urma să intre în atmosfera terestră la data de 19 aprilie. Este vorba de satelitul RHESSI, lansat pe orbită în 2002 cu misiunea de a observa exploziile solare.

Însă Rob Margetta, de la Departametul de Comunicare al NASA, a dezmințit că fenomenul luminos și acustic observat în Ucraina ar fi satelitul RHESSI, deoarece la ora 22:00, acesta se afla încă pe orbită și urma să intre în atmosferă abia peste câteva ore.

Mai mult, potrivit site-ului Satflare, care urmărește mișcarea sateliților, la acea oră RHESSI se afla departe de Ucraina.

Pe de altă parte, același fenomen a fost observat și în Belarus, în orașele Gomel și Mazira, situate aproape de frontiera cu Ucraina, a relatat presa bielorusă.

Deși o explicație certă privind natura fenomenului luminos și acustic de deasupra Kievului nu a fost oferită nici până acum, în dimineața zilei de 20 aprilie, Agenția Spațială Ucraineană a declarat că „probabil” a fost vorba de un meteorit.

Fenomenul a provocat o reacție masivă pe rețelele de comunicare virtuală, unde s-a încercat găsirea unei explicații.

Bineînțeles, a plouat cu bancuri despre extratereștri.

Cel mai interesant aspect este că, exact la ora la care deasupra Kievului se înregistra fenomenul misterios, în Congresul Statelor Unite au început mult-așteptatele audieri ale responsabililor de la Pentagon care se ocupă cu observarea Obiectelor Zburătoare Neidenficate.

Ocazie cu care au fost date publicității două filmări inedite cu astfel de obiecte.

Audierile din Congres care coincid cu fenomenul ceresc din Ucraina au loc la scurt timp după vânătoarea de OZN-uri din Statele Unite, declanșată de balonul de spionaj chinezesc doborât de Pentagon, când s-au ridicat de la sol avioane ultraperformante F-22 Raptor care au folosit rachete de jumătate de milion de dolari pentru a doborî baloane care costă 12 dolari.

Un spectacol al absurdului ultramediatizat, în care totul a părut făcut cu un singur scop: să atragă atenția publicului. Să creeze isterie.

Dacă fenomenul luminos și acustic din data de 19 aprilie de deasupra Kievului s-ar fi petrecut oriunde în altă parte pe Pământ, evenimentul nu ar fi meritat prea mare atenție.

Dar Ucraina ‒ mai cu seamă Kievul ‒ are două caracteristici cu totul speciale:

  1. Este locul de pe Pământ cu cea mai mare importanță strategică pentru Statele Unite ‒ de soarta Ucrainei depinde viitorul Americii.
  2. Este locul de pe Pământ cu cea mai mare vizibilitate mediatică, ca urmare a Războiului.

De aceea, coincidența dintre fenomenul cosmic din Ucraina și audierile UFO din Congres este foarte bizară. Pare mai degrabă un experiment social, pentru a studia reacția populației.

O fereastră Overton spre Cer.

Citiți și:
Operațiunea NeoCon: Cele 6 puncte ale planului SUA în Ucraina
Jurnalist Associated Press: SUA folosesc experiența din Ucraina pentru pregătirea războiului cu China

 

yogaesoteric
31 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More