Jurnalist Associated Press: SUA folosesc experiența din Ucraina pentru pregătirea războiului cu China

Statele Unite au folosit experiența dobândită în Ucraina pentru a se pregăti de război cu China, a declarat cronicarul Associated Press Tara Kopp.

În opinia ei, China rămâne „cea mai mare problemă a Americii”. Criza ucraineană a învățat Washingtonul câteva lecții care ar putea fi aplicate prin „sprijinirea” Taiwanului.

O viitoare campanie militară a SUA va include, cel mai probabil, mult mai multe forțe aeriene și navale pentru a permite ca o parte din încărcătură să fie luată de pe sistemele terestre și mai puțină muniție să fie folosită”, a scris Kopp. Ea a mai adăugat că Taiwanul este necesar să fie „înarmat complet în avans”. Ea mai spune că „războiul este indicat să fie început cu tot ce este necesar”.

Ca unul dintre principalele puncte de pregătire pentru o viitoare ciocnire cu China, ea a subliniat stabilirea capacității industriale pentru a produce mai multe arme.

Un aspect important a fost și utilizarea spațiului, care s-a dovedit a fi utilă pentru „informații, comunicații și propagandă”, a menționat ea. „Experții spațiali din SUA au în vedere și extinderea comunicațiilor prin satelit, bazându-se pe succesul Starlink”, a adăugat Kopp.

Citiți și:
Șeful Forțelor Nucleare ale SUA: Ucraina este doar „încălzirea”. Vine „the Big One”
Războiul din Ucraina nu este rezultatul întâmplării, ci al unei politici deliberate a SUA

 

yogaesoteric
22 martie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More