O imagine de perspectivă asupra trecutului și viitorului (I)

 

Vă vom prezenta în acest articol o imagine de ansamblu asupra unei desfășurări temporale vaste, ce acoperă perioade din trecutul îndepărtat și se întinde spre un viitor relativ apropiat. Această sinteză conține o sumă corelată a unor predicții semnificative ce au fost selectate din numeroase surse pe criteriile convergenței și plauzibilității informațiilor.

Chiar dacă pentru unii dezvăluirile care urmează vor avea aparența unei imaginații fanteziste, merită să luăm în considerare că perspectiva acceptată oficial în prezent este rodul unei veritabile bezne a ignoranței, în care umanitatea este menținută de un timp foarte îndelungat. Realitatea este cu mult mai extraordinară decât ceea ce mulți abia dacă ar putea să își imagineze. De exemplu, în pofida unor clasificări deosebit de stricte, au apărut în ultimii ani tot mai multe mărturii credibile despre  faptul că „proiectele negre” ale Guvernului Mondial din umbră utilizează tehnologia free energy, călătoriile spațiale, distorsiunile spațiu-timp și multe altele. Au fost dezvăluite de asemenea de către persoane avizate informații uluitoare despre civilizații extraterestre foarte avansate care se implică în destinul planetei Pământ, unele dorind să ajute umanitatea, altele având scopuri egoiste, malefice.

Cu privire la datele exacte despre când vor avea loc evenimentele previzionate precizăm încă de la început că este neproductiv să facem estimări deoarece situaţia depinde de mulți factori relativi, aflați în curs de desfășurare. În schimb, imaginea generală este deja destul de clară. Să analizăm mai întâi contextul dintr-o perspectivă a ciclurilor cosmice.

Umanitatea a intrat într-un nou ciclu precesional

Sistemul nostru solar face parte din sistemul stelar Pleiadian, care se rotește în jurul unui Soare Central, numit Alcyone. Perioada de timp în care sistemul Soarelui nostru orbitează această stea este de aproximativ 25.860 de ani, ceea ce reprezintă un ciclu precesional.

Alcyone și toate sistemele solare care gravitează în jurul său se rotesc la rândul lor în jurul Centrului Galaxiei Calea Lactee, într-o perioadă de aproximativ 220 de milioane de ani. În timpul trecerii în jurul stelei Alcyone, sistemul nostru solar trece prin Centura Fotonică în anumite perioade ale întregului ciclu de 25.860 de ani. Am început recent intrarea în Centura Fotonică (din anul 2012), acesta fiind motivul pentru care energiile dragostei și luminii cu care Pământul interacționează sunt mult intensificate.

Precedentul ciclu precesional s-a încheiat la 21 decembrie 2012 și am intrat acum într-un nou ciclu. Data de 21 decembrie 2012 a fost anunțată cu câteva mii de ani înainte de Calendarul Maya, care a fost calculat doar până în acea zi. Calendarul hindus al vechilor scrieri indiene indicase de asemenea sfârșitul unui ciclu întunecat în anul 2012 și intrarea gradată după acea dată într-o epocă a Adevărului și Luminii. În mod similar, multe alte sisteme de credințe spirituale indigene au anunțat dinainte că anul 2012 reprezintă sfârșitul unei ere și începerea uneia noi.

Prezentăm în continuare a serie de informații elementare pe care totuși cea mai mare parte a populației nu le cunoaște.

Pământul este ca o sferă goală în interior

Ideea existenței unei cavități locuite în interiorul Pământului (spațiu denumit și Agartha) reprezintă un subiect greu de acceptat pentru mulți oameni ai zilelor noastre. Și totuși, numeroase informații atent documentate evidențiază că Pământul este realmente ca o sferă goală în interior. Învelișul scoarței terestre are aproximativ 800 de mile, ceea ce corespunde analogic vorbind cu dimensiunea proporțională a grosimii unei coji de portocală. Doar ignoranța în care este ținută intenționat umanitatea face să nu se știe că acesta este un fenomen general la majoritatea planetelor din Univers. Cavitatea interioară apare în mod firesc datorită forței centrifuge care creează un gol în interior. Este aceeași situație cu planetele Marte și Venus și cu foarte multe altele din jurul nenumăratelor stele.

Un alt aspect elementar care este ascuns de populație este că există intrări largi în interiorul Pământului atât la Polul Sud, cât și la Polul Nord. În anii ’50 au apărut chiar informații publice în mass-media despre dezvăluirile extraordinare ale amiralului american Richard Byrd. El a descris zborul său din anul 1947 când a pătruns cu un avion prin Polul Nord spre Pământul Interior, după care s-a întors înapoi la suprafață și a povestit cu lux de amănunte ce a văzut acolo. Ulterior, respectivele informații nu au mai fost difuzate datorită unui consemn al tăcerii impus de Guvernul din umbră.
 
În plus, există sisteme de tuneluri la diferite latitudini ale planetei care merg spre Pământul Interior, mai cunoscute fiind cele din Tibet. Scrierile orientale despre Shangri-La descriu viața din Pământul Interior și ținutul Shambalei, care se află sub complexul montan Himalaya. De asemenea, orașul Telos din Pământul Interior este situat sub Muntele Shasta din Statele Unite și este conectat prin intermediul sistemelor de tuneluri secrete cu alte orașe subterane și cu suprafața Pământului.

Este util să înțelegem că gravitația din interiorul Pământului funcționează astfel încât de la un anumit punct ea se inversează cu 180 de grade comparativ cu lumea de la suprafață. La aproximativ patru sute de kilometri în jos prin crusta Pământului există o zonă neutră, cu gravitație zero, înainte ca ea să se inverseze pe măsură ce intrăm mai adânc și avansăm spre Pământul Interior. Cavitatea interioară are, de asemenea, un Soare Interior, care pe marginile Pământului interior pare de aproximativ aceeași dimensiune cu Soarele exterior. Soarele Interior are o lumină mai difuză și uneori este denumit Nucleul sau Sămânța Pământului.

Vârstele omenirii

Specia umană a fost însămânțată prima dată pe Pământ de anumite civilizații extraterestre acum 800.000 de ani pe continentul Lemuria, aflat la acea vreme la suprafața Oceanului Pacific. Înainte ca rasele umane să fie însămânțate, au fost îndepărtate de pe planetă alte rase galactice. Rasa umană evoluase inițial în sistemul stelar Vega, din rădăcini acvatice, în urmă cu aproximativ șapte milioane de ani.

Colonia umană de pe Lemuria a înflorit de-a lungul timpului, însă în urmă cu aproximativ 26.000 de ani (exact la un ciclu precesional) continentul s-a scufundat. Aceasta s-a datorat, printre altele, energiilor dezechilibrate ale civilizației lemuriene, care manifestau un exces de energii feminine. Mulți dintre locuitori au reușit totuși să scape și au ajuns în Pământul Interior, unde au continuat să evolueze către un nivel superior al conștiinței (conștiința dimensiunii a cincea).

Unul dintre motivele concrete care a contribuit la prăbușirea Lemuriei a fost conflictul cu civilizația din Atlantida, care acumulase un excedent al energiilor masculine. Și Atlantida s-a scufundat ulterior, în urmă cu 13.500 de ani (jumătate din ciclul precesional) deoarece o pondere majoră dintre atlanți urmăreau agende întunecate. Scufundarea Atlantidei a condus la scăderea drastică a nivelului de conștiință pe Pământ și, de asemenea, la apariția unor anomalii spațio-temporale în zona pe care astăzi o numim „Triunghiul Bermudelor”. Societatea Atlantis utiliza tehnologii avansate pe bază de cristale uriașe. Pe măsură ce continentul s-a scufundat sub valuri, cristalele au ajuns pe platforma de pe fundul oceanului Atlantic. Aceste cristale sunt în prezent cauza pentru multe dispariții inexplicabile ale navelor și avioanelor, deoarece survine din când în când deschiderea necontrolată a unor portaluri energetice.

Înainte de scufundarea Atlantidei și a Lemuriei omenirea avea un nivel mult mai înalt de conștiință. Din dorința de a obține o dominație a planetei, anumite facțiuni de atlanți au pus la cale împreună cu facțiuni extraterestre malefice o scădere a nivelului de conștiință al rasei umane. Nivelul general de percepție a coborât la ceea ce numim acum „a treia dimensiune”. Termenul ,,care trăiește în iluzie” se potrivește foarte bine cu descrierea acestui nivel de percepție a realității. Reducerea drastică a capacității perceptive este în prezent chiar mai accentuată. Cu toate acestea, sfârșitul prezentului ciclu, aflat încă la început, nu va implica un final catastrofal, așa cum a fost în celelalte etape ale ciclurilor.

Unii oameni din Atlantida au reușit să se refugieze înainte de scufundarea continentului. Ei au ajuns, de exemplu, în Guatemala și au pus bazele civilizației mayașe. De fapt, Maya era numele preoților din Atlantis. Indienii Hopi sunt, de asemenea, descendenți direcți din civilizațiile Maya și Atlantis. Alți atlanți și-au găsit refugiul în Irlanda sau în Egipt. Este un fapt istoric că „civilizația egipteană” a apărut brusc, la un nivel inexplicabil de avansat, capabil să construiască piramide.

Piramidele făceau parte dintr-o tehnologie fundamentală în Atlantida, având o utilitate esențială pentru comunicarea cu alte planuri și menținerea echilibrului energetic în dimensiunea fizică. Piramide există, de asemenea, în Guatemala, Egipt, Bosnia, China și în alte părți ale lumii. Cele trei mari piramide din Egipt au fost construite printr-o colaborare a atlanților cu civilizații extraterestre benefice, acum aproximativ 13.000 de ani. Ele sunt situate în linie cu sistemul de stele Sirius (Steaua Nordului), pe un nod foarte important în câmpul energetic al Pământului.

Un alt adevăr elementar este legat de portalurile uriașe spre planul eteric (dimensiunea 4D). Multe dintre civilizațiile anterioare care au existat pe Pământ au dispărut fără nicio urmă fizică. Acest fapt i-a contrariat pe mulți istorici, care au ajuns să susțină că astfel de civilizații nici nu ar fi existat cu adevărat, ci ar fi fost doar „mituri” inventate de fantezia populară. În realitate, respectivele comunități au ales să se retragă efectiv din planul fizic (dimensiunea 3D) prin portaluri suficient de mari, pe care le puteau controla. Decizia a fost luată datorită faptului că frecvența de vibrație generală de la suprafața planetei scăzuse deja foarte mult. Se poate spune că au recurs la o Ascensiune la o scară mai mică. Pentru a da câteva exemple, amintim de cazul civilizațiilor din Hiperboreea, Maya, sau a grupării de ființe foarte evoluate spiritual, cunoscută ca Shambala. Ca titlu informativ menționăm că mayașii au recurs la trecerea în dimensiunea 4D atunci când America a fost invadată de conchistadori, în secolul al XV-lea.

Se pregătește Ascensiunea la nivel planetar

Mulți dintre noi, cei care trăim acum pe Pământ, am fost încarnați și în timpul Atlantidei și Lemuriei. Alte suflete care sunt încarnate acum și aici provin de pe alte planete din diverse sisteme solare și sunt numite Semințe Stelare. Indiferent de originea sufletelor, interesul comun este în prezent să ridicăm nivelul conștiinței umane prin ceea ce se numește Înălțarea sau Ascensiunea. De data aceasta nu va mai fi un eșec, ca la sfârșitul civilizațiilor Atlantidei și Lemuriei. Energiile masculine și feminine vor fi echilibrate. Se va produce o înălțare a nivelului de conștiință, care va urca rapid către 4D și 5D. Abilitățile noastre spirituale și fizice se vor îmbunătăți rapid și fundamental. Vom începe în mod conștient să ne amintim viețile anterioare și să comunicăm tot mai mult telepatic. Îmbătrânirea, pe care o trăim acum, va încetini și apoi va fi inversată către un proces de regenerare. Este cunoscut, de exemplu, din interviurile oferite lui David Wilcock de insiderul Corey Goode că această tehnologie există deja și este folosită în Programele Spațiale Secrete.

Înălțarea (sau Ascensiunea) este opțională și nimeni nu va fi forțat să evolueze. Cei care au ales calea către Ascensiune o vor urma pe Mama Pământ la un nivel vibrațional mai înalt, în a cincea dimensiune. Însă acele suflete care preferă să-și continue experiențele în a treia dimensiune (3D) vor pune capăt acestei vieți și vor începe vieți noi pe alte planete 3D foarte asemănătoare cu Pământul. O astfel de planetă se numește Herculobus și se pregătește special pentru sufletele care vor pleca de pe Pământ. Aceste suflete vor continua să evolueze pe planete 3D și vor fi în cele din urmă pregătite și ele să urce la a cincea dimensiune. Cu toate acestea, următoarea oportunitate de a ascensiona în număr mare ar putea apare peste foarte mult timp. Ascensiunea unui număr de miliarde de ființe conștiente și aflându-se în trupurile lor fizice, așa cum urmează să aibă loc pe Pământ, este un eveniment excepțional și mulți extratereștri din dimensiuni superioare sunt aici tocmai pentru a asista și ajuta la acest proces. În mod normal, sufletele ating un nivel mai înalt de conștiință abia după părăsirea trupurilor lor, după ce ajung în planurile superioare de vibrație. Dar Ascensiunea noastră în masă, rămânând mai departe în trupurile noastre, nu a mai avut loc anterior în acest Univers. Înălțarea care are loc aici pe Pământ este o etapă esențială din mai multe puncte de vedere și va revela o cheie fundamentală a Ascensiunii, care va fi apoi aplicată și în alte sisteme solare din această galaxie.

Extratereștrii care ne asistă nu pot fi văzuți în mod obișnuit. Ei folosesc tehnologii de mascare/camuflare pentru navele lor, ceea ce le face invizibile, cu excepția cazului în care ei doresc în mod intenționat să se arate. Acest lucru se petrece din ce în ce mai des și este motivul pentru care sunt raportate tot mai multe observații ale unor fenomene OZN.

Civilizațiile extraterestre benefice avansate fac parte din Federația Galactică a Luminii. Planetele lor de origine sunt localizate în cea de-a cincea dimensiune sau chiar mai sus. Prin prezența navelor lor în apropierea Pământului ne protejează de „musafirii” neprietenoși din civilizațiile întunecate. În Federația Galactică a Luminii există o majoritate a extratereștrilor umani din sistemele stelare Pleiadian, Sirius A, Arcturian, Herculian, Andromedan, Alfa Centurian, Ummite, Procyon, Tau-Ceti, Lyrian și multe altele. Lyrienii sunt deosebit de interesați de procesul care urmează deoarece se spune că reprezintă rasa umană originală, care s-a dezvoltat în sistemul Vega. Celelalte reprezintă colonii umane dezvoltate mai târziu, cu care suntem de asemenea înrudiți. Membrii Federației Galactice a Luminii sunt în mare parte de origine umană (umanoizi), dar nu în întregime.

Extratereștrii malefici

Există, de asemenea, o parte întunecată extraterestră numită Alianța Anchara, care a fost permisă de Creator. Partea întunecată a fost lăsată cu un anumit rost să se infiltreze și să provoace distrugerea civilizațiilor din Lemuria și din Atlantis. Cu această facțiune întunecată s-au dus multe războaie galactice. Ei ocupau poziții strategice în sistemele stelare ale centurii Orion.

Membrii Alianței Anchara au cel mai des o linie genetică reptiliană. După ce s-au infiltrat pe Pământ au fost consemnați în tradițiile și culturile de epocă. De exemplu demonii și gargoilele care împodobesc multe biserici din Europa Evului Mediu – cum ar fi Notre Dame din Paris – reprezintă asemenea creaturi cu fond genetic reptilian. Una dintre cele mai importante rase reptiliene este Dracos. Este o rasă puternică fizic și mental. În timp ce cei mai mulți Dracos (din constelația Dragonul) aparțin părții întunecate, există totuși și excepții.

O ramură a acestor extratereștri malefici a ajuns să fie destul de des reprezentată și în mass-media. Este vorba despre cei numiți Grays (Micii Cenușii) sau Zeta Reticuliani. Sunt mici de statură, de culoare gri și au ochii mari, negri și reci. Dar Micii Cenușii nu sunt în niciun caz principalii jucători pe scena cosmică a evenimentelor. Ei sunt de fapt simpli subordonați ai Imperiului Dracos. Grays au primit permisiunea de a vizita Pământul în ultimii 70 de ani și chiar au încheiat acorduri cu guvernele marilor puteri terestre în respectiva perioadă. Scopul micilor cenușii a fost acela de a forma o nouă rasă, un hibrid între rasa lor și cea umană. Motivul este că rasa lor a ajuns pe cale de dispariție, iar prin hibridizarea cu noi ei intenționau să-și salveze specia. Micii cenușii au recurs la răpirea multor foetuși umani, cu care au făcut multiple experimente genetice. Guvernul american (dar și guvernele altor state) le-au permis să își construiască baze subterane pe Pământ. În schimb, aceștia au oferit unele chei ale tehnologiei lor spațiale avansate. Așa se explică multe salturi tehnologice revoluționare realizate de armata americană. De exemplu tehnologia super-conductorilor sau propulsia anti-gravitațională. Cu toate acestea, respectivele tehnologii nu se apropie de ceea ce posedă Federația Galactică a Luminii.
Alianța întunecată include în primul rând specia Dracos și apoi rasa regală, Ciakar. Aceștia din urmă sunt umanoizi reptilieni cu aripi, care au generat „miturile” rămase în conștiința omenirii despre dragoni.

Citiţi a doua parte a articolului

Citiți și:

Un senzaţional mesaj-referendum al unei civilizaţii extraterestre avansate ce se adresează tuturor oamenilor de pe planeta Pământ

Victoria Binelui Dumnezeiesc la nivel planetar este tot mai aproape!

Semnele transformării planetare și ceea ce va urma

 
 

yogaesoteric
3 martie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More