O importantă conferință a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru referitoare la actuala epidemie de coronavirus, părţile I, II, III – 22 martie

Conferința profesorului de yoga Gregorian Bivolaru cu titlul:

„Aspecte urgente importante referitoare la tipuri de profilaxie a bolilor, corelate cu unele exemple practice, ce pot fi aplicate preventiv cu succes în situația epidemiei cu coronavirusul COVID-19” 

va fi difuzată duminică, 22 martie 2020, pe postul de televiziune online MISA Senzaţional TV, după următorul program:

- partea I (reluare): ora 18:00;
- partea a II-a (reluare): ora 19:30;
- partea a III-a (reluare): ora 21:00.

În cadrul acestei conferințe se fac referiri la unele modalități profilactice ezoterice ce sunt eficiente.

În acest context s-a făcut un important anunț referitor la două remedii profilactice ce se bazează doar pe anumite plante medicinale cu eficiență dovedită, ce pot fi utilizate cu succes ca modalități profilactice sigure atât de cursanții, cât și de simpatizanții Școlii ezoterice de Yoga integrală MISA.

Aceste remedii vor fi oferite în mod gratuit (în limita stocurilor disponibile) tuturor cursanților ce le solicită și care frecventează cursurile noastre de yoga din România, precum și cursanților din străinătate.

IMPORTANT!
Persoanele care au abandonat din diferite motive frecventarea cursurilor de yoga ale acestei școli vor putea beneficia de aceste remedii profilactice ce se oferă în mod gratuit în cazul în care vor relua frecventarea cursurilor noastre de yoga ezoterică integrală. Pentru a vă reînscrie la cursurile de yoga vă puteți adresa conducerii Școlii de yoga MISA.

*****

ATENȚIE! În condițiile actualei situații din România, recomandăm tuturor cursanților să dea dovadă de responsabilitate, de bun simț și de discernământ, să se informeze și să respecte deciziile autorităților, pentru a evita atât riscurile de îmbolnăvire, cât și riscul de a se expune unor consecințe legale.

Conducerea școlii face eforturi să asigure continuitatea cursurilor de la distanță. O practică spirituală intensă, mai ales în această perioadă, este binevenită. Suplimentar, punerea în aplicare, de către cei care doresc, a măsurilor de profilaxie cunoscute în ayurveda, precum și în fitoterapie, poate fi de un real ajutor.

 

yogaesoteric
19 martie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More