O istorie veridică a Noii Ordini Mondiale (I)

 


1773 – Mayer Amschel Rothschild
adună 12 din cei mai influenţi prieteni ai săi şi îi convinge că, dacă vor pune toţi resursele lor laolaltă, pot conduce lumea. Această întâlnire a avut loc la Frankfurt (Germania). Rothschild, de asemenea, îşi informează prietenii că a găsit candidatul perfect, o persoană cu un incredibil intelect şi ingenuitate, pentru a conduce organizaţia pe care a planificat-o – Adam Weishaupt.

1 mai 1776 – Adam Weishaupt (nume de cod Spartacus) a fondat o societate secretă numită Ordinul Illuminati-lor. Weishaupt era profesor de Lege Canonică la Universitatea din Inglostadt în Bavaria (Germania). Illuminati-i urmăreau să stabilească o Nouă Ordine Mondială. Obiectivele lor erau precum urmează:
1). Abolirea tuturor guvernelor popoarelor
2). Abolirea proprietăţii private
3). Abolirea moştenirii
4). Abolirea patriotismului
5). Abolirea familiei
6). Abolirea religiei
7). Crearea unui guvern mondial

Iulie 1782 – Ordinul Illuminati-lor se uneşte cu Francmasoneria la congresul de la Wilhelmsbad. Contele de Virieu, un participant la conferinţă, a plecat vizibil şocat de la aceasta. Când a fost chestionat asupra „teribilelor secrete” pe care le-a adus cu el de acolo, el a răspuns: „Nu pot să vi le împărtăşesc. Pot doar să vă spun că acestea sunt mult mai grave decât vă puteți imagina”. De la acel moment, conform biografului său, „contele de Virieu n-a mai vorbit despre Francmasonerie decât cu oroare”.

Insigna Ordinului Illuminati-lor care a apărut prima dată pe reversul bancnotei americane de un dolar în 1933. Se poate citi, la baza piramidei cu 13 niveluri, anul 1776 (MDCCLXVI în scriere romană). Ochiul care radiază în toate direcţiile este „ochiul care spionează tot”, care simbolizează agenţia teroristă, asemănătoare Gestapo-ului, care a fost fondată de Weishaupt. Cuvintele latine „ANNUIT COEPTIS” înseamnă „acţiunea (conspiraţia) noastră a fost încununată de succes”. Dedesubt, „NOVUS ORDO SECULORUM” explică natura acţiunii: o „nouă ordine socială” sau o „nouă ordine mondială”.

1785 – Un curier al Illuminati-lor, numit Lanze, este lovit de fulger şi moare în timp ce călătorea pe cal prin oraşul Ratisbon. Când oficialii bavarezi au examinat conţinutul genţii sale, au aflat despre existenţa Ordinului Illuminati-lor şi au găsit planuri ale revoluţiei franceze care urma să se producă. Guvernul bavarez a încercat să alerteze guvernul Franţei asupra dezastrului iminent, dar guvernul francez nu a dat atenţie acestei avertizări. Oficialii bavarezi au arestat toţi membrii Illuminati pe care i-au găsit, dar Weishaupt şi alţii parcă se ascunseseră sub pământ şi nu au putut fi găsiţi.


1796
– Francmasoneria devine o problemă majoră în alegerile prezidenţiale în SUA. John Adams câştigă alegerile opunându-se Francmasoneriei. În 1825, fiul său, John Quincy Adams, va deveni la rândul lui președinte și avertizează asupra ameninţării groaznice pe care o reprezentau lojile masonice pentru naţiunea americană: „Cred sincer și în cunoștință de cauză că ordinul Francmasoneriei este, dacă nu cea mai mare, atunci una din cele mai mari nenorociri morale şi politice sub influența căreia se află acum Uniunea Statelor americane”.

1797 – John Robison, profesor de istorie la Universitatea Edinburgh, în Scoţia, publică cartea intitulată Dovezi ale unei conspiraţii în care arată modul în care Adam Weishaupt a încercat să îl recruteze. El a expus scopurile diabolice pe care Illuminati-i le stabiliseră pentru întreaga lume.

1821 – Georg W.F. Hegel formulează ceea ce se va numi dialectica hegeliană – procesul prin care sunt atinse obiectivele Illuminati-lor. Conform dialecticii hegeliene, teză plus antiteză egal sinteză. Cu alte cuvinte, mai întâi provoci o criză, apoi apare o reacţie puternică a populaţiei care cere o soluţie la respectiva problemă; astfel că se va oferi o soluţie care va aduce exact schimbările care se doreau de la început, dar pe care populaţia le considera de neacceptat iniţial.

1828 – Mayer Amschel Rothschild, care îi finanţează pe Illuminati, îşi exprimă disprețul total faţă de guvernele naţiunilor care au urmărit să reglementeze activitatea bancherilor internaţionali, printre care se numără și el: „Dați-mi controlul asupra banilor unei naţiuni, şi nu îmi va păsa cine-i face legile”.

1848 – Moses Mordecai Marx Levy, alias Karl Marx, scrie Manifestul Comunist. Marx este membru al unei organizaţii de fațadă a Illuminati-lor, numită Liga Dreptăţii. El nu susţine doar schimbări economice şi politice ci pledează și pentru schimbări în plan moral şi spiritual. Marx consideră că familia ar trebui abolită şi că toţi copiii ar trebui crescuţi de o autoritate centrală. El își exprimă astfel convingerile sale antireligioase: „Trebuie să luptăm împotriva prevalării tuturor ideilor religioase, despre stat, ţară și patriotism. Ideea de Dumnezeu este nota fundamentală a unei civilizaţii pervertite. Această idee trebuie distrusă.”


22 ianuarie 1870
– Într-o scrisoare adresată liderului revoluţionar Giuseppe Mazzini, Albert Pike – Suveran Mare Comandor al Jurisdicţiei Sudice a Ritului Scoţian al francmasoneriei – anunţa fondarea unei societăţi secrete în interiorul unei societăţi secrete: „Trebuie să creăm un super-rit, care va rămâne necunoscut, în care îi vom chema doar pe acei masoni de grad înalt pe care îi vom alege noi. Aceşti bărbaţi trebuie să jure că vor păstra cel mai strict secret față de ceilalți fraţi ai noştri din masonerie. Prin acest rit suprem vom guverna toată francmasoneria care va deveni singurul centru internaţional, cel mai puternic deoarece direcţia sa va fi necunoscută”. Această organizaţie ultrasecretă era numită Ritul Paladian Nou şi Reformat. (Și aceasta este cauza pentru care 95% din persoanele implicate în francmasonerie nu au nicio idee referitor la obiectivele organizaţiei. Ei continuă să trăiască cu iluzia că organizația din care fac parte are scopuri nobile.)

1875 – Ocultista rusă Helena Petrovna Blavatsky a fondat Societatea Teozofică. Doamna Blavatsky susţinea că oameni sfinţi din Himalaya, la care se referea cu titlul de maeştri ai înţelepciunii, au comunicat cu ea la Londra, prin telepatie. Ea insistă că cei care greșesc inversând totul sunt creştinii – Satana este bun şi Dumnezeu este rău.
Ea scrie: „Creştinii şi oamenii de ştiinţă ar trebui să îi respecte pe indieni, care le sunt superiori. Înţelepciunea din India, filozofia şi realizările ei trebuie făcute cunoscute în Europa şi America”.

1884 – În Marea Britanie este fondată Societatea Fabian, pentru a promova socialismul. Numele Societăţii Fabian provine de la generalul roman Fabius Maximus, care a luptat împotriva armatei lui Hannibal, abordând o strategie ingenioasă: nu ataca niciodată în câmp deschis, într-o bătălie decisivă, ci hărțuia și secătuia puterea inamicului prin mici bătălii.

14 iulie 1889 – Albert Pike elaborează un set de instrucţiuni pentru cele 23 de Consilii Supreme din întreaga lume. Cu această ocazie el revelează care este adevăratul obiect al venerării masonice: „Ție, Mare Suveran General al Instructorilor, îți spunem aceasta, pe care o poţi repeta fraților din gradele 32, 31 şi 30: Religia masonică, prin noi toţi iniţiaţii în gradele înalte, trebuie menținută în puritatea doctrinei luciferice”.


1890-1896
Cecil Rhodes, un student entuziast al filozofului englez John Ruskin, este prim ministru al Africii de Sud, colonie britanică la acea vreme. El a putut să exploateze şi să controleze bogăţia în aur şi diamante a Africii de Sud. Scopul lui a fost acela de a aduce toate zonele locuite ale lumii sub dominaţia unei elite guvernatoare. În acest scop, și-a folosit o parte din vasta sa bogăţie pentru a fonda faimoasele burse de studii Rhodes.

1893 – Societatea Teozofică sponsorizează un Congres al Religiilor Lumii, care are loc la Chicago. Scopul întrunirii era introducerea în Occident a unor concepte hinduiste şi budiste, cum este, spre exemplu, credinţa în reîncarnare.

1911 – Partidul socialist al Marii Britanii publică un pamflet intitulat „Socialismul şi religia” în care îşi prezintă în mod clar poziţia asupra creştinismului: „Este un adevăr de necontestat faptul că socialismul este inamicul natural al religiei. Un socialist creştin este de fapt un anti-socialist. Creştinismul este în antiteză cu socialismul”.

1912 – Colonelul Edward Mandell House, consilier apropiat al preşedintelui SUA Woodrow Wilson, publică Philip Dru: Administrator. O poveste a zilei de mâine. 1920-1935, o carte în care promovează „socialismul aşa cum l-a visat Karl Marx”.

3 februarie 1913 – Este ratificat al 16-lea amendament al Constituţiei SUA, care permite guvernului federal să impună taxe progresive pe venit. În Manifestul Partidului Comunist al lui Marx și Engels se vorbea despre necesitatea taxării progresive a veniturilor. În Canada, impozitul pe venit a fost introdus în 1917, ca o „măsură temporară” de a finanţa efortul războiului.

1913 – Preşedintele Woodrow Wilson publică lucrarea Noua Libertate în care spune: „De când am intrat în politică, mulți oameni mi s-au confesat în particular. Unora din cei mai mari oameni ai SUA, din domeniul comerţului şi industriei, le este teamă de cineva, le este teamă de ceva. Ei ştiu că există o putere undeva atât de organizată, atât de subtilă, atât de vigilentă, atât de interconectată, atât de completă, atât de pătrunzătoare, încât consideră că mai bine nu vorbesc despre aceste lucruri, deoarece în acest fel s-ar autocondamna.”


23 decembrie 1913
– Este creată Rezerva Federală (FED), care de fapt nu este nici federală, nici rezervă, ci este doar o bancă privată. Înființarea ei s-a decis în cadrul unei întâlniri secrete din 1910, în Jekyl Island, Georgia, de către un grup de bancheri şi oameni politici, printre care se afla şi Edward Mandell House. Această instituție transferă puterea de a tipări bani de la guvernul american în mâinile unui grup privat de bancheri. Legea înființării Federal Reserve a fost aprobată foarte rapid, chiar înainte de vacanţa de Crăciun din anul respectiv. Congresmenul Charles A. Lindbergh Sr. (tatăl faimosului aviator) avertizează: „Această lege stabileşte înființarea celui mai uriaş trust de pe pământ. Odată cu semnarea de către preşedinte a acestei legi, este legalizat guvernul invizibil creat prin puterea banilor, a cărui existență a fost dovedită de Money Trust Investigation”.

1916 – La trei ani după înființarea Federal Reserve, preşedintele Woodrow Wilson mărturisește: „Sunt cel mai nefericit om. Într-un mod lipsit de înţelepciune, am ruinat propria ţară. O mare naţiune industrială este acum controlată de sistemul ei de credite. Sistemul nostru de credite este concentrat. Creşterea naţiunii, prin urmare, şi toate activităţile noastre sunt în mâinile a câtorva oameni. Am ajuns să avem unul dintre cele mai prost conduse, unul dintre cele mai complet controlate şi dominate guverne din lumea civilizată. Nu mai avem un guvern al opiniei libere, al convingerilor şi al votului majorităţii, ci un guvern constrâns agresiv de un mic grup dominant”.

1917 – Cu ajutorul finanţatorilor din New York şi Londra, V.I. Lenin reușește să înlăture dinastia Romanovilor de la conducerea Rusiei. Lenin a comentat apoi referitor la aparenta contradicţie a legăturii dintre capitaliştii proeminenţi şi comunism: „Mai există şi o altă alianţă – ciudată și surprinzătoare la prima vedere – dar dacă o analizezi, de fapt este una bine înrădăcinată şi uşor de înţeles. Aceasta este alianţa dintre liderii noştri comunişti şi liderii voştri capitalişti”. (Vă mai amintiţi de dialectica hegeliană?)

30 mai 1919 – Personalităţi proeminente britanice şi americane fondează The Royal Institute of Internaţional Affairs (Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale) în Anglia şi The Institute of Internaţional Affairs (Institutul pentru Afaceri Internaţionale) în SUA, într-o întâlnire aranjată de colonelul House, la care au participat şi numeroși socialişti din Societatea Fabian, printre care și reputatul economist John Maynard Kaynes.


1920
– Winston Churchill, secretar de stat la acea vreme, recunoaşte conexiunea dintre Illuminati şi revoluţia bolşevică din Rusia. El observă: „Începând cu Spartacus – Weischaupt și continuând cu Karl Marx, Trotsky, Bela Kun, Rosa Luxembourg şi Emma Goldman, această conspiraţie internațională de răsturnare a civilizaţiei pentru reconstituirea societăţii pe bazele unei dezvoltări impuse, a invidiei, relei voinţe şi unei egalităţi imposibile, a crescut în mod constant. Ea a jucat un rol definitoriu în tragedia Revoluţiei Franceze. A fost izvorul principal al fiecărei mişcări subversive din secolul al XIX-lea, iar acum, această bandă de personalităţi din lumea secretă a marilor oraşe ale Europei şi Americii au prins poporul rus de păr şi au devenit practic stăpânii de necontestat al acestui enorm imperiu”.

1920-1931 – Louis T. McFadden este preşedintele Comitetului Casei Albe pentru Activitate Bancară şi Politică Monetară. În ceea ce priveşte Federal Reserve, congresmenul McFadden notează: „Când a fost aprobată legea pentru Federal Reserve, poporul Statelor Unite nu și-a dat seama că se instituia un nou sistem bancar. Un super-stat a ajuns să fie controlat de bancheri internaționali şi industriaşi internaţionali care acţionează împreună pentru a înrobi populația pentru propria lor plăcere. Federal Reserve a făcut toate eforturile pentru a-şi ascunde puterile, dar adevărul este că Federal Reserve a uzurpat guvernul. Această instituţie controlează totul aici, şi controlează toate relaţiile noastre externe. Face şi desface guverne după propria sa voinţă”. În ceea ce priveşte marea depresiune economică şi acceptarea noii oferte a Rezervei Federale de către ţară, el spune: „Nu a fost niciun accident. A fost o «întâmplare» atent programată. Bancherii internaţionali au urmărit să aducă disperarea în rândurile oamenilor pentru ca apoi să poată să se ridice în calitate de conducători ai noştri”.

1921 – Colonelul Edward Mandell House reorganizează ramura americană a Institutului pentru Afaceri Internaţionale, transformând-o în Consiliul pentru Relaţii Externe (Council on Foreign Relations – CFR). În ultimii 60 de ani, 80% din poziţiile de top din fiecare administraţie – fie democrată, fie republicană – au fost ocupate de membrii acestei organizaţii.


15 decembrie 1922
– CFR susţine crearea unui guvern mondial în revista sa, Foreign Affairs. Autorul articolului, Philip Kerr, spune: „În mod evident nu va mai exista pace şi prosperitate pentru omenire atâta timp cât pământul rămâne divizat în 50 sau 60 de state independente. Trebuie creat un sistem internaţional. Adevărata problemă astăzi este aceea a unui guvern mondial”.

1928 – H. G. Wells publică Conspiraţia Deschisă: planuri pentru o revoluţie globală. Wells, un fost socialist fabian, scrie: „Lumea politică a Conspiraţiei Deschise trebuie să slăbească, să şteargă, să încorporeze şi să înlocuiască guvernele existente. Conspiraţia Deschisă este succesoarea naturală a entuziasmului socialist şi comunist; poate să ajungă să controleze Moscova înainte de a controla New Yorkul. Caracterul Conspiraţiei Deschise va fi acum dezvăluit. Va fi o religie mondială”.

1933 – Apare o altă carte a lui H.G. Wells – Forma lucrurilor viitoare. Wells prezice un al doilea război mondial în jurul anului 1940, care va porni de la o dispută între nemți și polonezi. După anul 1945 siguranţa publică va fi din ce în ce mai scăzută în zonele cu o criminalitate accentuată. Planul pentru un „stat mondial modern” va reuşi după cea de a treia încercare, ca urmare a ceea ce se va petrece în Basra, Irak. În această carte Wells mai spune: „Deşi instalarea guvernului mondial a devenit din ce în ce mai evidentă de câţiva ani, deşi au existat temeri şi s-a vorbit împotrivă, până acum nu a întâmpinat nicio opoziţie nicăieri”.
 
21 noiembrie 1933 – Într-o scrisoare către colonelul Edward M. House, preşedintele Franklin Roosevelt scrie: „Adevărul despre situaţia de fapt, aşa cum tu şi eu o știm, este acela că un element financiar din marile centre a stăpânit guvernul încă de pe vremea lui Andrew Jackson”.


Citiți continuarea acestui articol


Citiți și:

Creierul diabolic din umbră: faţa cea ascunsă a globalizării

Consiliul Relaţiilor Externe, organizaţia care controlează politica mondială

Maşinaţiunile Băncii centrale americane muşamalizate în contextul crizei financiare

 

yogaesoteric
27 ianuarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More