MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna FEBRUARIE 2016

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor yoga Gregorian Bivolaru


Miercuri, 3 februarie, între orele 12.35-13.20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Pluto. Efecte:
Trezeşte şi favorizează apariţia unui mod rafinat de gândire şi a puterii de pătrundere mentală. Reprezintă totodată o şansă de a descoperi noi modalităţi de depăşire a sferei mentalului prin cultivarea unei stări de abandon în faţa Voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează apariţia unei stări spontane de transfigurare şi totodată conferă un foarte bun control asupra fluctuaţiilor mentale. Amplifică şi susţine aspiraţia către transformare, face posibilă pătrunderea conştientă în sfera subconştientului colectiv, permite depăşirea fobiilor. Este un moment foarte favorabil în vederea învingerii obstacolelor de tot felul; de asemenea, acest aspect trezeşte rapiditatea (abilitatea mentală de a găsi soluţii creatoare benefice) în gândire, asociind-o în acelaşi timp cu forţa de pătrundere mentală, trezeşte energia voinţei individuale, trezeşte şi dinamizează procesul spontan de sublimare a energiilor în sfera mentală, face să se manifeste o mare forţă mentală benefică, face să apară o stare de fermitate de nezdruncinat în ceea ce priveşte convingerile spirituale, trezeşte capacitatea de a ne proiecta (de a călători) la voinţă în lumile astrale.

Miercuri, 3 februarie, între orele 20.00-20.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Saturn. Efecte: Face să apară o stare de maturizare spirituală. Facilitează conştientizarea priorităţilor esenţiale ale vieţii care ni se revelează dintr-un punct de vedere spiritual, oferindu-ne totodată şansa de a ne desprinde de diferite preocupări lipsite de valoare şi de obişnuinţe rele. Amplifică totodată simţul valorii, respectul de sine, nobleţea, aspiraţia spirituală. Favorizează depăşirea orgoliului şi permite atingerea unor experienţe spirituale inedite şi profunde. Trezeşte şi amplifică tenacitatea, cumpătarea, face să se manifeste înţelepciunea practică, trezeşte capacităţile organizatorice, precizia, iscusinţa în tot ceea ce ţine de aspectele practice ale vieţii.

Sâmbătă, 6 februarie, între orele 3.00-3.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în conjuncție cu Pluto. Efecte: Favorizează trezirea şi rafinarea sentimentelor binefăcătoare, trezeşte inspiraţia creatoare, face să crească starea de devoţiune. Trezeşte şi amplifică atât trăirile pasionale elevate cât şi cele emoţionale benefice, facilitează procesele de transmutare a potenţialului creator şi accelerează sublimarea energiilor din etajele inferioare ale fiinţei în sfera afectivă. Elevează trăirile erotice. Favorizează apariţia unei stări de dăruire inspirată şi abandon în faţa Voinţei Divine prin iubire. Trezeşte calităţile artistice care se află în stare latentă în unele fiinţe umane, face cu putinţă apariţia spontană a stărilor de transă benefică.

Sâmbătă, 6 februarie, de la ora 15.15 – CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE YOGA – MAHAVIRA ANANDA, la sala Pipera 1. 


Sâmbătă, 6 februarie, între orele 18.25-19.10 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Uranus. Efecte:
Trezeşte imaginaţia creatoare şi originalitatea. Favorizează inspiraţia artistică şi trezeşte spontaneitatea. Face să se amplifice în fiinţă starea de detaşare, facilitând desprinderea de prejudecăţile închistatoare şi de condiţionările prosteşti. Trezeşte şi amplifică senzualitatea rafinată, starea de virilitate, originalitatea, vitalitatea, facilitează apariţia unei stări de expansiune prin iubire, face să se trezească puterea de dăruire necondiţionată faţă de Dumnezeu. Facilitează atingerea stării de fericire paradisiacă.

Sâmbătă, 6 februarie, între orele 20.30-21.15 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Jupiter. Efecte: Acest aspect conferă trezirea şi dinamizarea abilităţii, a perspicacităţii, a gândirii practice, face să apară o stare de spirit filosofic, trezeşte discernământul şi amplifică chibzuinţa si bunul simţ. Face să apară o stare de nobleţe sufletească, trezeşte abilitatea în comunicare, puterea de înţelegere şi facilitează depăşirea limitărilor de orice fel. Face să apară promptitudinea şi rapiditatea în realizarea acţiunilor benefice, trezeşte altruismul, dinamizează capacitatea de a comunica telepatic cu spiritele subtile tainice ale naturii (ondine, salamandre, gnomi, fee). 

Sâmbătă, 6 februarie/Duminică, 7 februarie – SHIVARATRI. Între orele 23.30-1.00: MEDITAŢIE DE COMUNIUNE PROFUNDĂ CU SHIVA CU OCAZIA MOMENTULUI DE SHIVARATRI, realizată în spirală yang. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2. 

Duminică, 7 februarie, între orele 16.45-17.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Marte. Efecte: Favorizează trezirea pasionalităţii rafinate, a romantismului, a rafinamentului erotic şi artistic. Dinamizează nevoia de exprimare a sentimentelor de iubire amplificând curajul de a ne exprima potenţialul afectiv, facilitează creativitatea şi spontaneitatea ajutând la desprinderea de prejudecăţi, mai ales de prejudecăţile de natură sexuală. Conduce la transformarea dorinţelor limitatoare în stări spirituale prin intermediul abandonului şi a dăruirii necondiţionate. Trezeşte curajul, autodepăşirea, anihilarea obiceiurilor nefolositoare evoluţiei noastre afectiv-relaţionale. Predispune la trezirea stării de iubire pură, dinamizează în fiinţă tandreţea şi permite depăşirea timidităţii şi a prejudecăţilor referitoare la sexualitate. Amplifică imaginaţia creatoare, starea de transfigurare şi de armonie în cuplu, forţa de transformare a fiinţei prin iubire.

Duminică, 7 februarie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.


Miercuri, 10 februarie, între orele 9.40-10.25 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Jupiter. Efecte:
Trezeşte şi amplifică în fiinţă generozitatea, toleranţa, blândeţea, optimismul, face să apară în universul nostru lăuntric trăirea intensă şi plenară a stării de fericire fără obiect.
Favorizează îmbunătăţirea stării de sănătate, face să apară o stare inefabilă de integrare armonioasă în sfera socială, favorizează succesul în planul material. Facilitează intrarea în comuniune telepatică empatică profundă cu spiritele naturii şi cu ghizii spirituali din lumile paradisiace subtile care există în universul astral, trezeşte şi amplifică starea de armonie şi de elevare spirituală, face totodată posibilă o stare de comuniune spirituală profundă cu Ghidul Spiritual din lumea fizică, face să apară o stare de expansiune afectivă euforică şi favorizează abundenţa.

Sâmbătă, 13 februarie, de la ora 11.00 – CONCURSUL ANUAL DE AYURVEDA, la sala Obor.

Sâmbătă, 13 februarie, de la ora 23.25 PETRECEREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR, în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din zodia VĂRSĂTOR. Cu această ocazie se vor realiza următoarele exemplificări:
23:45 – 00:15 Arhetipul zodiei Vărsător
01:00 – 01:30 Atributul dumnezeiesc al altruismului dumnezeiesc.
Această manifestare spiritual-artistică se va desfășura la unison în mai multe oraşe din ţară; în Bucureşti, va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 14 februarie, între orele 0.45-1.30 Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Marte în sextil cu Jupiter. Efecte: Trezeşte tenacitatea şi încrederea în forţele benefice proprii, amplifică spiritul întreprinzător şi eficienţa în acţiune. Este un moment excepţional pentru dezvoltarea capacităţilor vindecătoare latente, trezeşte forţa de angrenare în acţiuni terapeutice şi de purificare. Amplifică spiritul justiţiar. În cazul acestui aspect, este facilitată apariţia generozităţii, trezirea exprimării creatoare, apariţia încrederii în sine, face cu putinţă trezirea capacităţii de exprimare a idealurilor spirituale.

Duminică, 14 februarie, de la ora 21.00 MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.

Miercuri, 17 februarie, de la ora 11.00 ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA, a LECTORILOR DE AYURVEDA și a INSTRUCTORILOR DE SHIVAISM, la sala Pipera 1. Program administrativ: între orele 9.00-11.00. ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA se va desfăşura miercuri, 17 februarie, la sala Pipera 1, de la ora 9.00. ÎNTÂLNIREA INSTRUCTORILOR DE SHIVAISM se va desfăşura miercuri, 17 februarie, la sala Pipera 1 (vestiar), de la ora 10.00.
Joi, 18 februarie, între orele 18.00-18.45 Meditaţie de comuniune cu marele înţelept şi eliberat SRI RAMAKRISHNA.

Sâmbătă, 20 februarie TRIPURA SUNDARI. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu, cu iubire, continenţă şi transfigurare: 7.00-23.30. Meditaţie de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari: 14.15-15.15. Momentul de maximă influenţă benefică: sâmbătă, 20 februarie, ora 14.46.

Duminică, 21 februarie, de la ora 17.00 Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 21 februarie, de la ora 21.00 MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.

Luni, 22 februarie LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe luni, 22 februarie, la ora 2.20 şi se încheie marţi, 23 februarie, la ora 14.20. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline: luni, 22 februarie, ora 20.20.

Joi, 25 februarie, între orele 0.45-1.30 Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Uranus. Efecte: Trezeşte şi dinamizează intuiţia spirituală, puterea de pătrundere mentală, capacitatea de comunicare telepatică, trezeşte inventivitatea binefăcătoare, favorizează eliberarea de prejudecăţile prosteşti. Permite vindecare prin rugăciune şi credinţă în Dumnezeu; facilitează comuniunea cu entităţile angelice. Aceasta este totodată o conjunctură benefică ce oferă şansa unei translaţii spontane în dimensiunea cea tainică a Supramentalului.   
Trezeşte şi amplifică puterea de concentrare mentală, face posibilă înţelegerea valorilor abstracte, trezeşte în mod gradat disponibilităţile mentale latente. Este un moment excelent de demarare a proceselor de purificare a mentalului şi de trezire a disponibilităţilor mentale intuitive care, printre altele, îmbunătăţesc memoria.

Joi, 25 februarie, între orele 9.50-10.35 Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Saturn. Efecte: Facilitează atingerea stării de linişte şi calm la nivel mental, trezeşte şi susţine echilibrul dintre interior şi exterior, dintre esenţă şi aparenţă, fiind totodată o oportunitate pentru a înţelege priorităţile vieţii noastre atât în sfera spirituală, cât şi în sfera materială. Ajută la depăşirea rapidă a stărilor de împrăştiere şi defocalizare mentală, amplifică puterea de concentrare mentală, favorizează gândirea practică, trezeşte obiectivitatea şi punctualitatea.Sâmbătă, 27 februarie, de la ora 14.57: SPIRALA YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR
, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).Sâmbătă, 27 februarie, de la ora 21.00 SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC
, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Obor.
Duminică, 28 februarie, între orele 17.30-18.15 Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncție cu Neptun. Efecte: Acest aspect facilitează trezirea spirituală, totodată face posibilă dinamizarea şi amplificarea conştiinţei superioare, spiritualizează şi universalizează microcosmosul fiinţei umane, trezeşte şi amplifică puterea de înţelegere mentală şi afectivă. Face posibilă depăşirea limitărilor de tot felul, trezeşte şi amplifică puterea benefică de fascinaţie, dinamizează imaginaţia creatoare, favorizează transcenderea spontană a tuturor ataşamentelor. Amplifică aspiraţia şi orientează fiinţa către împlinirea idealurilor spirituale, facilitează depăşirea orgoliului, trezeşte umilinţa şi generozitatea. Favorizează percepţia inspiraţiilor divine şi face posibilă punerea lor în practică. Face să crească încrederea în percepţiile subtile divin inspirate şi totodată ajută la înţelegerea importanţei sacrificiului în practica spirituală.


Duminică, 28 februarie, de la ora 18.30 EXAMENUL pentru cursanţii yoga care aspiră să devină INSTRUCTORI YOGA în ROMÂNIA, la sala Pipera 1.


Duminică, 28 februarie, de la ora 21.00 MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

 

yogaesoteric
27 ianuarie 2016

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More