O mare schimbare în această pandemie e că nu mai ai voie să-ți crești propriii copii. Îi cresc experții

 

Într-o emisiune
FoxNews Tucker Carlson şi invitatul său Cyrus Krohn au vorbit despre noile măsuri abuzive prin care politicienii vor să preia controlul asupra sănătăţii copiilor, înlăturând părinţii din deciziile asupra tratamentelor aplicate minorilor.

Redăm transcriptul emisiunii:

– O mare schimbare în această pandemie e că nu mai ai voie să-ți crești propriii copii. Îi cresc experții. Nu decizi când îți trimiți copiii la școală. Nu decizi dacă copiii tăi merg sau nu la locul de joacă. Alții iau aceste decizii. Parlamentarii din statul Washington merg și mai departe, propunând o lege pentru a împiedica părinții să ia decizii cu privire la îngrijirea medicală serioasă a copiilor lor. Noua lege ar înființa „centre medicale școlare, în care minorii pot beneficia de tratament medical fără acordul părinților”.

Ce rost are asta? Vom vedea.

Cyrus Krohn este autorul cărții „Bombarded: How to Fight Back Against the Assault on Democracy” (Bombardat: Cum să luptăm împotriva atacului asupra democrației) și ni se alătură acum pentru detalii. Cyrus, îți mulțumesc pentru prezență.

– Mulțumesc pentru invitație.

– Ideea din spatele acestei legi este inacceptabilă, părinții trebuind să fie implicați în îngrijirea medicală a copiilor lor minori. Care crezi că este scopul unui asemenea demers?

– Scopul este o și mai mare separare dintre copil și părinte în procesul decizional. Legea e formulată în așa fel încât copilul să poată merge într-o clinică școlară, să primească tratament medical, iar apoi părintele primește o factură anonimă. Tot ce primesc este costul care se adaugă la asigurarea lor medicală.

– Despre ce vârstă a copiilor vorbim aici?

– Legea ar permite unui copil de 13 ani să beneficieze de tratament în școală pentru orice, de la boli cu transmitere sexuală, la avorturi și până la disforia de gen.

– Disforia de gen. Bănuiesc că asta se află în spatele legii. Copilul tău ar putea fi convins de un terapeut școlar că are nevoie de schimbare de gen și ar putea primi medicamente care i-ar influența decisiv viața, fără cunoștința ta. Asta înțelegi și tu?

– Da. În ultimul ciclu legislativ, a fost adoptat un proiect de lege care introduce educația sexuală cuprinzătoare pentru copii pornind din clasa a treia. După cum știm, copiii la vârsta pubertății sunt derutați. 98% dintre băieți și 88% dintre fete, odată trecuți de pubertate, se identifică cu sexul lor biologic. Așadar, derutăm copiii la o vârstă în care sunt cel mai expuși riscului.

– Un angajat al școlii ar putea lua această decizie complet independent de părinți și ar putea începe să schimbe iremediabil trupul unui tânăr de 13 ani, fără nicio implicare a părinților. Repet pentru că vreau să fiu sigur că înțeleg corect.

– Este corect. Ce drepturi are părintele și care e rolul lui acum, dacă școala unde-ți trimiți copilul poate lua aceste decizii în locul tău?

– Să plătești toate cheltuielile, să taci și să te supui. E o amenințare uriașă pentru familie, pentru copii și pentru relația dintre părinți și copii. Ai crede că cineva se va împotrivi. O face cineva sau părinții sunt prea jenați ca să spună ceva?

– Proiectul de lege se află în prezent în comisie, iar ciclul legislativ începe în prima săptămână din ianuarie. Proiectul de lege 2288 din statul Washington este cel asupra căruia vreau să atrag atenția și să mă asigur că părinții sunt informați. Din cauza pandemiei va avea loc o sesiune virtuală, și va fi greu ca părinții să poată face lobby în persoană la legiuitori. Deci va fi dificil să respingem legea, din cauza contextului actual.

– Sper că oamenii vor lua atitudine. E una dintre cele mai sinistre măsuri abuzive pe care mi le pot imagina. Cyrus Krohn, îți mulțumesc pentru prezență. Sunt sigur că vei plăti pentru asta, dar cred că merită. Mulțumesc.

– Și eu îți mulțumesc.


Citiţi şi:
Reacţia lui Paul Hitter după ce premierul a insinuat că statul va lua copiii părinţilor care refuză vaccinarea 
Fost ofițer CIA, interviu cutremurător despre pedofilie, copii dispăruți și uciși și ‘Deep State’

 

yogaesoteric
9 ianuarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More