O nouă controversă: oxid de grafen în vaccinurile anti-covid

Cercetători din Spania au descoperit că „vaccinul” anti-covid de la Pfizer-BioNTech conține oxid de grafen.Un articol publicat de ActiveNews în 2014 arăta că acest material va modifica viitorul și că foarte puține companii din lume au acces la resursa minerală brută care este necesară pentru a produce grafenul, iar 70% din rezervă este controlată de China.

Foarte recent, echipa de cercetători de la Departamentul de Inginerie al Universității din Almeria a publicat un raport intitulat „Detectarea oxidului de grafen în suspensie apoasă: Studiu observațional în microscopie optică și electronică”.

În acest studiu, cercetătorii spanioli au descoperit că fiecare doză de „vaccin” Pfizer pe care au examinat-o conținea aproximativ 747 de nanograme de oxid de grafen. Asta înseamnă că mai mult de 99% din principiul activ al vaccinul Pfizer este alcătuit doar din oxid de grafen.

Un video pe această temă dezvoltă subiectul:

Oxidul de grafen, un material format din grafit, este o substanță toxică cunoscută. Studiile anterioare au arătat că materialele pe bază de grafen, cum ar fi oxidul de grafen, pot provoca o toxicitate dependentă de doză. Acesta poate afecta ficatul și rinichii, poate favoriza formarea de granuloame pulmonare, poate scădea viabilitatea celulară și poate declanșa apoptoza, sau moartea celulară programată.

Studiile pe animale au relevat că injectarea oxidului de grafen în organism depozitează substanța toxică în plămâni, ficat, splină și rinichi. Cercetătorii au raportat, de asemenea, dificultăți în eliminarea materialului din organism.

Multe măști faciale comercializate de corporații sunt căptușite cu grafen.

Cercetătorii spanioli au descoperit cantități semnificative de oxid de grafen și în bețișoarele cu vată folosite în reacția în lanț a polimerazei (RT-PCR) și în testele antigenice. Aceste teste sunt folosite cu scopul declarat de a depista covid-19.

Expert medical: Nu există nici un motiv care să justifice prezența oxidului de grafen în vaccinuri, „decât acela de a ucide oameni”

Dezvăluirea referitoare la raportul spaniol și la oxidul de grafen din vaccinurile Pfizer a ieșit la lumină pentru prima dată după ce a fost prezentată de comentatorul conservator Stew Peters în emisiunea sa, „The Stew Peters Show”.

În episodul din data de 8 iulie al emisiunii sale, Peters a invitat-o pe dr. Jane Ruby, expert medical și cercetător cu o experiență de 20 de ani în domeniul farmaceutic, pentru a explica ce este oxidul de grafen și care sunt efectele acestuia asupra organismului uman.

Urmăriți întreaga conversație dintre Peters și Ruby, din cadrul emisiunii The Stew Peters Show, aici:

În timpul emisiunii sale, Peters a întrebat-o pe Ruby dacă oxidul de grafen este otrăvitor. Ea a răspuns: „Este mai mult ca sigur o otravă”. Ruby a continuat apoi să explice câteva dintre modurile în care oxidul de grafen este periculos pentru oameni. Ea a spus:
Distruge, literalmente, tot ce se află în interiorul celulei. Explodează mitocondriile. Creează o situație în care organismul este ca o mașină de pompieri cu 10 alarme și inflamații, citokine, chemokine. Acest proces este uimitor de violent… se produce o furtună inflamatorie, care are o afinitate specială pentru crearea unei inflamații acute a plămânilor, creează o furtună inflamatorie în țesutul cardiac și în țesutul cerebral… Nu există niciun motiv care să justifice prezența acestei substanțe în [vaccinuri], decât acela de a ucide oameni.”

Peters și-a exprimat propria îngrijorare cu privire la motivul pentru care descoperirea oxidului de grafen în vaccinuri nu este mediatizată pe scară mai largă de presa mainstream. Singura sa concluzie este aceea că aceste corporații sunt, probabil, și ele implicate.

Sunt implicate în asta. Vă vor morți. Sunt părtași la complotul criminal”, a spus el.

Ruby a împărtășit opinia lui Peters, speculând, totodată, că altă singură explicație ar fi că producția în serie și injectarea oamenilor cu „vaccinurile” Pfizer este „un experiment în masă, de dimensiuni globale, fără informare și fără consimțământ”.

Peters a completat cu precizarea că presupusa eficacitate și rată de succes a vaccinului Pfizer împotriva covid-19 a fost „mediatizată peste tot”.
Cum pot ei să dovedească asta? A fost doar o minciună? Au inventat pur și simplu un număr arbitrar?”, a întrebat Peters.

Ruby a mai atras atenția că, potrivit cercetătorilor spanioli, multe dintre simptomele cel mai frecvent asociate cu covid-19 ar putea fi cauzate și de nivelurile excesive de grafen din organism.

Ea a avertizat, în cele din urmă, că Pfizer și alte corporații farmaceutice erau în curs de a dezvolta o versiune administrabilă prin inhalare a vaccinului. Această versiune inhalatorie ar fi mai puternică, deoarece ar intra direct în plămâni. „Creează imediat o furtună pulmonară de pneumonie”, a spus dr. Ruby. Dacă această versiune a „vaccinului” va primi autorizația de utilizare de urgență, numărul deceselor subite cauzate de cazurile de pneumonie de tip „explozie respiratorie” va crește vertiginos.

Alte studii despre efectele acestei structuri chimice în organismul uman:
1. Uncovering the triplet ground state of triangular graphene nanoflakes [MAGNETIC PROPERTIES]:
https://arxiv.org/pdf/1912.08298.pdf
• chiar și pe pagina Comisiei Europene – https://cordis.europa.eu/article/id/418099-unraveling-the-magnetism-of-a-graphene-triangular-flake

2. Biocompatibility of Graphene Oxide:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3212228/

3. Toxicity of graphene-family nanoparticles: a general review of the origins and mechanisms:
https://particleandfibretoxicology.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12989-016-0168-y

4. Nose-to-Brain Translocation and Cerebral Biodegradation of Thin Graphene Oxide Nanosheets:
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666386420301879

5. Graphene Oxide Touches Blood: In Vivo Interactions of Bio-Coronated 2D Materials:
https://www.researchgate.net/publication/328338305_Graphene_Oxide_Touches_Blood_In_Vivo_Interactions_of_Bio-Coronated_2D_Materials

6. Graphene microsheets enter cells through spontaneous membrane penetration at edge asperities and corner sites:
https://www.pnas.org/content/110/30/12295

7. Safety Assessment of Graphene-Based Materials: Focus on Human Health and the Environment:
https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acsnano.8b04758

Citiți și:
La Quinta Columna: „98% până la 99% din flaconul de vaccin este oxid de grafen”
SUA: Oamenii de știință confirmă existența oxidului de grafen și a mai multor materiale toxice în „vaccinurile” împotriva covid-19

yogaesoteric
26 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More