O nouă idee perfidă a Bruxelles-ului: Imigranții vor primi drept de vot

Potrivit punctului şapte din Planul de acţiune al Bruxelles-ului privind integrarea și incluziunea pentru perioada 2021-2027, imigranţii ar fi necesar să primească drept de vot, să li se transfere deciziile politice – a afirmat Tamás Menczer, secretar de stat pentru comunicare şi reprezentare internaţională în cadrul Ministerului ungar al Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior, într-o înregistrare video postată pe pagina sa de comunicare virtuală.

Evaluând Planul de acţiune al UE privind integrarea și incluziunea pentru perioada 2021-2027, Tamás Menczer a comunicat că punctul şapte precizează: „la procesele de consultare şi luare a deciziilor la nivel local, regional şi european să participe mai mulţi cetăţeni UE cu origini de imigranţi şi migranţi”.

Poziţia Ungariei faţă de acest aspect este aceea că decizia în privinţa soartei maghiarilor le aparţine doar maghiarilor. Nici Bruxelles-ul şi nici imigranţii nu pot să decidă în privinţa noastră” – a accentuat secretarul de stat.

Într-o postare anterioară, Tamás Menczer a menţionat că al cincilea punct al documentului pro-imigraţie de la Beruxelles se referă la locuinţe şi precizează ca imigranţilor să li se asigure locuinţe.

Punctul cinci prevede că „Bruxelles își propune să ofere imigranților acces la locuințe adecvate și la prețuri accesibile, cu sprijinul fondurilor UE” – a adăugat secretarul de stat. Acesta a evidenţiat că Guvernul ungar respinge această iniţiativă şi nu doreşte să sprijine acordarea de locuinţe imigranţilor, ci familiilor maghiare.

Într-o altă postare video pe pagina sa de comunicare virtuală, secretarul de stat ungar a precizat că punctul şase din Planul de acţiune al Bruxelles-ului prevede ca imigranţii să fie trataţi ca cetăţeni ai ţării.

Societatea gazdă să creeze oportunități pentru participarea deplină a imigranţilor la viaţa economică, socială, culturală și politică” – a citat Tamás Menczer.

Poziţia Guvernului ungar faţă de acest aspect este aceea ca imigraţia să nu fie organizată, ci oprită, iar ajutorul să fie dus acolo unde sunt probleme – a afirmat secretarul de stat. Tamás Menczer a rezumat Planul de acţiune al Bruxelles-ului privind integrarea și incluziunea pentru perioada 2021-2027 în şapte puncte, dintre care pe primele patru le-a prezentat deja anterior pe pagina sa de comunicare virtuală.

  • Potrivit primului punct, activitatea privind integrarea și incluziunea este susținută de principii și valori comune care să ghideze activitatea statelor membre.
  • Al doilea punct afirmă ca politicile să fie adaptate la nevoile unei societăți diverse și deschise.
  • Al treilea punct se referă la faptul ca migraţia să fie organizată.
  • Al patrulea punct prevede ca migraţia să fie şi finanţată – a comunicat secretarul de stat ungar.

Citiți și:
Premierul sloven, Janez Janša, a publicat un tweet și o fotografie cu 13 dintre cele 226 marionete ale lui Soros din Parlamentul European, spre disperarea sorosiștilor de la Bruxelles
Christian Terheș avertizează că la Bruxelles se votează legi aberante prin care ni se iau cele mai elementare drepturi, inclusiv dreptul la viață!

 

yogaesoteric
23 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More