Christian Terheș avertizează că la Bruxelles se votează legi aberante prin care ni se iau cele mai elementare drepturi, inclusiv dreptul la viață!

Paşii urmaţi de neomarxiști pentru a li se lua europenilor şi românilor inclusiv dreptul fundamental la viaţă

Explic şi arăt concret, de circa un an, cum neomarxiștii promovează la nivel european şi în România, prin PNL şi USR, fel şi fel de iniţiative legislative care efectiv îi deposedează pe oameni de drepturi şi libertăţi fundamentale, preschimbându-i în sclavi şi iobagi fără drepturi şi libertăţi, ce sunt buni pentru stat sau corporaţii doar atâta vreme cât muncesc şi plătesc taxe. Creşterea vârstei de pensionare sau a preţurilor, ceea ce-i va face pe oameni să muncească mai mult, face parte din acest plan.
Ce se petrece însă cu persoanele care ajung la o vârstă şi, nu doar că nu mai produc pentru stat şi corporaţii, dar devin o cheltuială/povară pentru stat sau companiile de asigurări? Vor fi ajutaţi să se sinucidă sau să fie omorâţi prin eutanasiere.

Poate vi se pare exagerat ceea ce spun, însă, dacă citiţi istoria terorii marxiste şi fasciste din secolul XX, puteţi uşor identifica aceleaşi tendinţe şi azi. Diferenţa acum este că se acţionează pas cu pas în timp, şi nu dintr-o dată, că înainte. Pentru a vă convinge, vă arăt câţiva paşi doar din ultima perioadă:

PASUL 1. Prin certificatul digital şi condiţionarea exercitării libertăţii de circulaţie de vaccin li s-a luat oamenilor dreptul de a dispune asupra propriului lor trup

Tratatele şi convenţiile internaţionale de după al Doilea Război Mondial garantează tuturor oamenilor dreptul absolut asupra propriului trup şi dreptul la integritatea trupească. Adică, nimeni din afara ta nu poate decide ce să ingerezi sau cu ce să fii injectat, dacă tu nu vrei să o faci. Statele care au ratificat aceste documente s-au obligat să garanteze acest drept fundamental al omului.

S-a prevăzut acest aspect în Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, Convenţia de la Oviedo şi altele tocmai pentru a evita situaţia din al Doilea Război Mondial, când naziştii au făcut efectiv teste medicale pe cei închişi în lagăre.

Odată cu aprobarea de către instituţiile europene a Regulamentului privind certificatul verde digital şi, implicit, condiţionarea exercitării libertăţii de circulaţie de vaccin, s-a ajuns în Europa, azi, că oamenii, pe baza votului unei majorităţi politice vremelnice, să nu mai poată dispune absolut asupra propriului lor trup.

De la nazişti până în prezent este fără precedent acest aspect în Europa.

PASUL 2: Prin Raportul Matic dreptul la viaţă a devenit un drept relativ, având prioritate dreptul altuia de a alege să ia viaţa unei alte persoane

Am explicat în postările şi live-urile referitoare la Raportul Matic că, prin considerarea în acel raport a avortului ca un „drept fundamental al omului”, înseamnă a răsturna piramida valorilor drepturilor şi libertăţilor fundamentale, a cărei bază este așezată pe dreptul la viaţă.

Doar un om viu are drepturi şi libertăţi fundamentale, pentru că doar el are şi capacitate de folosinţă, adică aptitudinea de a avea drepturi şi obligaţii. Un om mort nu are nici drepturi şi nici obligaţii.

După ce s-a creat precedentul că, în urma unui vot politic, oamenii nu mai pot ei înşişi dispune cum doresc asupra propriului lor trup, acum, tot prin vot politic, s-a decis că dreptul de a alege al cuiva să ia viaţa unei alte persoane are întâietate în faţa dreptului persoanei din urmă de a trăi.

PASUL 3: Legalizarea peste tot a eutanasiei şi sinuciderii asistate
Sinuciderea asistată este procedeul prin care o persoană este ajutată să se sinucidă.

Eutanasia este procedura prin care viaţa unei persoane este curmata în urma dorinţei persoanei eutanasiate sau al deciziilor altor persoane (judecători, doctori, familie etc).

Posibilitatea legală de a curma viaţa unui om s-a introdus iniţial sub pretextul „salvării” omului de suferinţa sa, dacă nu mai avea posibilitatea de vindecare. Odată creată posibilitatea, aceasta s-a extins şi se tot extinde şi la alte situaţii, în timp ce condiţiile scad.

De la cei suferinzi fără posibilitatea de vindecare s-a mers la cei suferinzi, apoi la cei mai săraci, care nu mai au bani de tratament medical, apoi la cei bătrâni. Toate datele statistice arată că cea mai mare cheltuială a statului şi a firmelor de asigurări de sănătate este cu cei bătrâni (deoarece aceştia consumă resurse dar nu mai produc), prin urmare sunt tot mai multe cazuri de curmări de vieţi pe motiv că persoanele respective sunt o povară.

O astfel de extindere a eutanasiei şi sinuciderii asistate la tot mai multe cazuri se poate vedea în Olanda. Olanda a fost prima ţară care a introdus în lege eutanasia şi sinuciderea asistată în 2001, care au intrat în efect în 2002. Iniţial condiţiile erau foarte stricte, doar la cazurile de suferinzi fără posibilitatea de vindecare. De atunci condiţiile s-au diminuat şi situaţiile s-au extins, ajungându-se să se practice tot mai mult.
În 2016, de exemplu, 4% din cazurile de deces din Olanda erau în urma eutanasiei şi/sau sinuciderii asistate.

În octombrie 2016, într-o scrisoare adresată Parlamentului, ministrul Sănătăţii olandez de atunci a cerut ca situaţiile în care să se facă eutanasie sau sinucidere asistată să se extindă şi la cei care consideră că „și-au împlinit viața”.
Cei care „consideră că şi-au împlinit viaţa, trebuie, sub criterii stricte, să li se permită să-şi încheie viaţa într-o manieră care să fie demnă pentru ei”, a scris ministerul Sănătăţii olandez.

În 2020 un deputat olandez a depus un proiect de lege prin care să se permită eutanasierea sau sinuciderea asistată a celor care consideră că „și-au împlinit viața”. Cei mai mulţi dintre aceştia sunt bătrâni. Două partide creştine, însă, care sunt parte a coaliţiei de guvernare din Olanda se opun acestei iniţiative, astfel că aceasta e blocată, însă propunerea există. Unul dintre cele două partide e şi ChristenUnie, care e afiliat ECPM, unde este membru şi PNŢCD.

În 2020 guvernul olandez a mers mai departe, susţinând eutanasierea şi a copiilor sub 12 ani.

Odată precedentul creat prin cele expuse în PASUL 1 şi PASUL 2, direcţia promovată de neomarxiști de susţinere a eutanasiei şi sinuciderii asistate, cum vedem că se petrece în Olanda, se va impune şi la nivelul Uniunii Europene.

Având deja precedentul creat, de a nu mai putea dispune asupra propriului tău trup, se va ajunge să nu mai poţi dispune nici asupra propriei vieţi.

Credeţi că este exagerat ceea ce vă spun? Meditaţi la ce se petrece şi priviţi în perspectivă. Vă spun că în Parlamentul European a fost un vot pe un amendament privind protejarea vieţii până la moartea naturală şi a căzut la vot, inclusiv cu votul multor români.

Care este soluţia? Să votaţi partide care promovează valorile creştine şi socotesc viaţa ca cel mai mare dar dat de Dumnezeu.

Mesaj postat pe Facebook de Christian Terheș, europarlamentar PNȚCD

Citiți și:
«Drepturile actuale, bizare ale omului acompaniază Omul Nou» – Interviu cu dr. Gregor Puppinck
Opoziția la moarte
Studiu – Sinuciderea asistată este dureroasă, agonizantă și inumană

yogaesoteric
6 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More