O piatră de poticnire pentru Fauci și Arafat: De ce covid-19 se răspândește în țările cele mai vaccinate

Pe măsură ce autoritățile sanitare și politice din lumea întreagă măresc presiunea asupra cetățenilor pentru a se vaccina, un paradox științific devine tot mai evident: vaccinul nu oprește, ci accelerează pandemia.

Un studiu recent dat publicității de King’s College din Londra, care a folosit aplicația Zoe covid pentru a monitoriza ratele de infectare și vaccinare, arată că, la 15 iulie 2021, se înregistra o medie zilnică de 15.537 de noi cazuri simptomatice printre cei vaccinați cu o doză sau cu două, în Marea Britanie, ceea ce înseamnă o creștere cu 40% față de săptămâna precedentă, cu o medie zilnică de 11.084 noi îmbolnăviri.

Studiul Zoe covid, condus de epidemiologul Tim Spector, doctor în medicină la King’s College, a estimat că, la aceeași dată, exista o medie zilnică de 17.581 de noi cazuri simptomatice de covid la persoanele nevaccinate, cu 22% mai puține decât cu o săptămână în urmă, când se înregistraseră 22.638.

Un comunicat de presă dat publicității de autorii studiului și citat de o analiză realizată de The Vaccine Reaction, afirmă: „Pe fondul creșterii continue a cazurilor în grupul celor vaccinați, numărul de cazuri noi în rândurile populației vaccinate îl va depăși pe cel din rândurile populației nevaccinate.”

Pe 17 iulie, secretarul britanic pentru Sănătate, Sajid Javid, a anunțat că a fost depistat pozitiv cu covid, deși se vaccinase cu două doze AstraZeneca, pe 17 martie și pe 16 mai.

Într-un mesaj postat pe Twitter, Javid a scris: „În această dimineață am fost testat pozitiv cu covid. Aștept rezultatul testului PCR, însă, din fericire, mi-am făcut injecțiile iar simptomele sunt ușoare.”

La o populație de peste 66 de milioane de locuitori, aproape 70% dintre adulții din Marea Britanie au fost vaccinați împotriva covid până în octombrie, ceea ce reprezintă un total de 95,1 milioane de doze de vaccin administrate. Peste 45,5 milioane de britanici au fost inoculați inclusiv cu a doua doză.

Marea Britanie este una dintre țările cu cel mai înalt grad de vaccinare, dar se confruntă cu un al treilea val intens de infecții cu coronavirus, cauzat în bună măsură de răspândirea tulpinii Delta.

Israelul este o altă țară cu un grad foarte mare de vaccinare: circa 62% din cei 9,3 milioane de locuitori, respectiv mai bine de 85% dintre adulți, au fost vaccinați cu cel puțin o doză.

Cu toate acestea, majoritatea infecțiilor se înregistrează chiar la persoanele vaccinate.

La începutul lui iulie, fostul ministru al Sănătății, Chezy Levy, doctor în medicină, confirma că „55% dintre persoanele nou-infectate în Israel au fost vaccinate”.

De-a lungul verii s-a înregistrat de asemenea o creștere îngrijorătoare a numărului de persoane spitalizate în Israel.

Un articol din Jerusalem Post cita Ministerul israelian al Sănătății care anunțase că 124 de persoane erau spitalizate cu covid pe 20 iulie și că 65% dintre acestea fuseseră deja vaccinate cu ambele doze. Din cei 124 de pacienți, în stare gravă se aflau 62, iar 70% dintre aceștia erau complet vaccinați.

La începutul lunii iulie, Ministerul Sănătății din Israel anunțase că vaccinul de la Pfizer nu are decât o eficiență de 64% pentru prevenirea infecțiilor simptomatice cu covid, în special cu tulpina Delta.

Însă rata de eficacitate a vaccinului de la Pfizer în prevenirea infectării și transmiterii ar putea fi chiar cu mult mai scăzută decât atât. La jumătatea lui iulie, premierul Naftali Bennett recunoștea cu o sinceritate dezarmantă: „Nu știm cu exactitate în ce măsură ajută vaccinul, însă semnificativ mai puțin decât ne așteptam.”

Totuși acest fapt nu îl împiedică pe premierul israelian să continue să promoveze vaccinarea în masă cu o agresivitate la fel de mare ca a predecesorului său, „Bibi” Netanyahu.

Un alt exemplu de țară cu un grad înalt de vaccinare care a fost lovită de un nou val al epidemiei este Chile. Din miile de cazuri noi de infectări cu coronavirus raportate de statul sud-american în iulie, 80% s-au înregistrat în rândul persoanelor vaccinate. În Chile, 76,1% din populație este complet vaccinată.

Situații similare se înregistrează și în Seychelles sau Mongolia, unde noile infectări sunt consemnate predominant în rândul populației vaccinate.

În luna mai 2021, când paradoxul infectărilor cu preponderență printre vaccinați nu devenise atât de evident, laureatul Nobel pentru Medicină Luc Montagnier expunea o ipoteză tulburătoare. În cadrul unui interviu cu Pierre Barnérias, virusologul francez afirma că programele de vaccinare în masă anti-covid ar putea provoca mutațiile virusului, așa cum s-a și petrecut cu tulpina Delta, care a alertat lumea întreagă. Astfel, explica Montagnier, prin vaccinare, pandemia se prelungește.

Laureatul Nobel a arătat că în toate țările în care se procedează la o vaccinare în masă, „curba vaccinărilor este urmată de curba morților”.

Montagnier a spus că vaccinurile anti-covid creează anticorpi care forțează virusul „să găsească o altă soluție” sau „să moară”, explicând că tulpinile „sunt producția și rezultatul vaccinării”.

Explicația oferită de virusologul francez, oricât ar părea de greu de înghițit de autoritățile sanitare și politice, care mizează totul pe cartea vaccinării în masă, este susținută de o declarație a Barbarei Loe Fischer, co-fondatoare și președinte al National Vaccine Information Center.

Într-un interviu din 2011, Fischer explica modul în care pertussis, bacteria care provoacă tusea convulsivă, reușește să scape de vaccin: „Orice formă de viață vrea să trăiască, vrea să supraviețuiască. Este un principiu universal. Virușii și bacteriile nu fac excepție. Iar atunci când pui presiune pe un virus sau o bacterie care circulă, printr-un vaccin care conține o formă alterată în laborator a acestui virus sau acestei bacterii, este logic să înțelegi că acest organism se va bate pentru a supraviețui. Va găsi un mod de a se adapta pentru a supraviețui.”

Citiți și:
„Ce se petrece este complet nebunesc”. Profesorul Christian Perronne și cercetătoarea Anne-Marie Yim despre politica de vaccinare anti-covid (I)
Dr. Vernon Coleman: Elita malefică ar putea să ne omoare pe toți din greșeală. Ar putea anihila omenirea

yogaesoteric
24 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More