O singură organizație controlează din culise aproape tot ceea ce ființele umane de pe această planetă văd, aud și citesc în mass-media…

 

… și de zeci de ani această caracatiță îi alege deja după placul ei pe liderii lumii care sunt în realitate o marionetă
Șocant, dar totuși adevărat!

Site-ul WikiLeaks dezvăluie modul în care Consiliul pentru Relații Externe al SUA controlează majoritatea canalelor mass-media ce sunt oficiale

Articol postat pe internet de Matt Agorist în data de 29 ianuarie 2018

Deja nu mai este un secret pentru nimeni că în ultimele patru decenii numărul de companii concurente care dețin mass-media oficială americană a scăzut de la câteva zeci la doar șase. Sute de canale, de site-uri, de agenții de știri, de ziare și reviste, care alcătuiesc nouăzeci la sută din întreaga mass-media, sunt controlate de un număr foarte mic de ființe umane – doar creându-le americanilor naivi și superficiali  iluzia unei palete largi din care ar fi liberi să aleagă.

Deși numărul de doar șase companii ce controlează aproape tot ceea ce lumea occidentală consumă în materie de mass-media poate să sune ca un aranjament sinistru, centrul de cercetare Swiss Propaganda Research (SPR), care se ocupă de studiul coloraturii politice a canalelor mass-media, tocmai a făcut publică o informație încă și mai tulburătoare.

Centrul de cercetare a reușit să descopere că toate aceste companii de mass-media sunt legate la centru de o singură organizație – Consiliul pentru Relații Externe al SUA (Council on Foreign Relations – CFR).

Pentru cei care nu știu, CFR este un membru de bază al cercului organizațiilor de experți ai Washington-ului care promovează neîncetat războiul. După cum relatează fostul Maior în Armata americană Todd Pierce, aceste grupuri acționează din umbră ca „provocatori principali”, folosind într-un mod manipulator „sugestibilitatea psihologică pentru a crea o iluzie a pericolului ce ar veni din partea unei entități străine, și aceasta cu scopul de a sădi în rândul populației americane ideea paranoică potrivit căreia SUA s-ar afla sub amenințarea iminentă a unui atac sau a unei preluări”.

Fiind un membru marcant al CFR și totodată un agent neoconservator direct al propagandei în favoarea războiului, Robert Kagan chiar a declarat public că SUA ar trebui să creeze un imperiu.

Poveștile pur fictive pe care CFR și complicii săi le inventează sunt apoi culese de portavocile lor din întreaga mass-media, care la rândul ei le îndeasă pe gât cetățenilor, fără a le trece vreodată prin filtrul analizei pertinente și al investigației efective.

Privind graficul pe care SPR l-a furnizat, rețeaua care pornește din această singură organizație este atât de vastă, încât nu mai avem de ce să ne mirăm de modul în care acești psihopați din elita satanică ocultă îi determină pe cetățenii americani să accepte un război fără sfârșit, cu prețul pierderii celor dragi.

Jurnaliștii de vârf și directorii tuturor companiilor importante de mass-media fac parte din CFR. După cum o arată graficul de mai jos, CFR deține un control mai mare asupra mass-media generale chiar decât infamul Grup Bilderberg și decât Comisia Trilaterală.

[traducerea pentru graficul de mai sus:
Imperiul american și mass-media ce îi este aservită
Întâlnirile grupului Bilderberg – ce a fost înființat în anul 1954
Consiliul pentru Relații Externe – ce a fost înființat în anul 1921
Comisia Trilaterală – ce a fost înființată în anul 1973]

Așa cum arată SPR, fostul redactor-șef al publicației Washington Post Richard Harwood a scris despre Consiliul pentru Relații Externe, recunoscând că membrii acestuia corespund, cel mai probabil, „stabilimentului conducător al Statelor Unite”, așa cum ar putea fi acesta numit.
Harwood a continuat apoi: „Indiferent ce cred despre propria lor persoană, apartenența acestor jurnaliști la consiliu reprezintă o confirmare a rolului lor activ și important în afacerile publice și a accederii lor la nivelul clasei conducătoare americane. Ei nu doar analizează și interpretează politica externă pentru Statele Unite; ei ajută la crearea acesteia.”

Merită să pătrundem cu adevărat sensul acestor cuvinte. Acest grup de propagandiști americani de profesie, care nu pot fi trași la răspundere și care nu sunt aleși, nu doar analizează politica guvernamentală a SUA – ei chiar o înfăptuiesc.

Deși, așa cum arată SPR, doar 5% dintre membrii CFR lucrează în mass-media, ei nici nu au nevoie de mai mult pentru a implementa voința celorlalți membri ai consiliului, printre care se numără:
– mai mulți președinți și vicepreședinți americani din ambele partide de guvernământ;
– miniștrii pe probleme de relații externe, ai apărării și ai finanțelor din aproape toate țările;
– majoritatea șefilor de stat major și a comandanților Armatei SUA și ai NATO;
– aproape toți consilierii pe probleme de securitate națională, directorii CIA, ambasadorii Națiunilor Unite, președinții Rezervei Federale, președinții Băncii Mondiale și directorii Consiliului Economic Național;
– unii dintre cei mai influenți membri ai Congresului (în special politicienii pe probleme de relații externe și de securitate);
– numeroși directori din mass-media și jurnaliști de vârf, precum și unii dintre cei mai cunoscuți actori;
– numeroși academicieni de frunte, în special din domeniile cheie ale economiei, relațiilor internaționale, științelor politice și istorice și jurnalismului;
– numeroși directori ai unor grupuri de experți pe diverse probleme, precum și numeroși directori de universități, de organizații non-guvernamentale și din domeniul afacerilor de pe Wall Street;
– și unii membri cheie ai Comisiei 9/11 și ai Comisiei Warren (ce a fost înființată pentru soluționarea cazului JFK).

Pentru a evidenția cam cât de mare este controlul pe care CFR îl exercită asupra mass-media, este suficient să observăm că ei operează într-un mod criminal – chiar la lumina zilei –, și totuși acțiunile lor mârșave nu sunt menționate aproape deloc în mass-media. Fostul președinte al CFR, înalt comisar în Germania, co-fondator al Atlantic Bridge, președinte al Băncii Mondiale și consilier al nouă președinți americani, John J. McCloy (1895-1989), chiar s-a lăudat public că membrii CFR îi aleg după cum vor ei pe politicienii americani.John J. McCloy

„De câte ori aveam nevoie de un om [la Washington], pur și simplu răsfoiam catastiful membrilor Consiliului și dădeam un telefon la New York [la sediul central al CFR]”, spunea McCloy.

Până la alegerea lui Trump, ultimii patru președinți americani au ocupat postul de director al CFR: George Bush, care a fost înlocuit de un membru al CFR, Bill Clinton, care a fost înlocuit de un membru al familiei din cadrul CFR, George W. Bush, care a fost apoi înlocuit de candidatul CFR Barack Obama – care și-a umplut cabinetul cu membri ai elitei oculte.

Deși Donald Trump nu a fost niciodată un membru public al CFR, aceasta nu l-a împiedicat să umple Casa Albă cu zeci de membri ai CFR.
Iată doar câțiva dintre membrii CFR pe care Trump i-a desemnat în diverse funcții:
– Elaine Chao, Secretar pentru Transporturi al SUA (membru individual al CFR);
– Jamie Dimon, membru al Forumului Strategic și Politic (membru corporatist al CFR);
– Jim Donovan, Secretar adjunct al Trezoreriei (a refuzat numirea în funcție) (membru corporatist al CFR);
– Larry Fink, membru al Forumului Strategic și Politic (membru corporatist al CFR);
– Neil M. Gorsuch, judecător la Curtea Supremă (membru individual al CFR);
– Viceamiralul în rezervă Robert S. Harward, Consilier pe probleme de Securitate Națională (a refuzat numirea în funcție) (membru corporatist al CFR).

Cu toate că Trump nu a fost un membru direct al CFR, cabinetul său este alcătuit aproape în totalitate din membrii consiliului. Această informație demonstrează că democrația este o iluzie. Iar acesta este un motiv în plus pentru a înceta să ne mai bazăm pe mass-media oficială și a începe să căutăm pe cont propriu adevărul. În plus, aceasta explică de ce știrile și canalele de mass-media alternativă ce ajută la răspândirea adevărului sunt atacate în mass-media oficială, iar autorii lor sunt defăimați și prigoniți.

Vă rugăm să oferiți acest articol spre lecturare prietenilor, familiei și cât mai multor ființe umane pentru a le ajuta să înțeleagă în ce măsură știrile, procesele politice și viețile noastre sunt controlate de o mână de oameni răi și corupți. Controlul încetează în momentul în care cunoaștem adevărul și acționăm în numele lui. Matrix-ul se năruie, iar noi putem începe atunci cu adevărat să ne înălțăm pe calea evoluției spirituale accelerate.


Citiți și:

Șase corporații gigantice controlează mass-media, iar americanii consumă 10 ore de «programare» pe zi

Consiliul Relaţiilor Externe, organizaţia care controlează politica mondială

 

yogaesoteric
14 februarie 2018

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More