O veste bună! Tinerii naționaliști trec la fapte!

 

Tinerii naționaliști s-au gândit la o modalitate prin care literatura naționalistă să ajungă mai ușor la cei interesați. Au imaginat o replică la ticăloșia din mass-media ultimilor 30 de ani. Dintr-o anumită perspectivă, s-ar putea spune că ziariștii noștri sunt principalii vinovați pentru răul de care avem parte după 1990.

Nu-i vorbă, au avut partea lor de vină și pentru răul de dinainte de 1990. Alături de justiție, mass-media este cea care și-a trădat beneficiarii în modul cel mai rușinos!

Justiția de după 1990 a debutat prin procesul de condamnare a soților Ceaușescu, și a ținut-o tot așa până azi, sfidând legile țării și ale bunului simț, făcând mii de victime printre oamenii cinstiți. Iar mass-media a debutat prin privatizarea ziarului România liberă. A fost prima privatizare, după modelul căreia s-au privatizat și celelalte ziare regionale. Se poate spune că sarabanda privatizărilor ilegale a debutat prin hoțiile la care s-au dedat ziariștii noștri! Pe mâna lor a început distrugerea României! Evident, asemenea infractori nu puteau să devină decât colaboratori la toate strategiile anti-românești care au vizat țara și neamul.

Este necesar să fie înlăturată tagma mercenarilor din publicistica românească. Iar inițiativa domnilor Mihai Șerban și Sterie Ciumetti de a deschide un colț naționalist reprezintă o idee potrivită pentru a slăbi influența presei mincinoase, ticăloșite, influența autorilor vânduți intereselor ne-românești, anti-românești. Iar felul cum au gândit funcționarea acestui colț naționalist este oportun, producător de efecte, al efectelor așteptate, dorite de orice persoană bine intenționată față de soarta celor din jurul său!

Efortul lor se cere susținut de fiecare dintre noi. Să ne gândim cum s-o facem, cum să facem din această inițiativă începutul unui vast proces de dumirire națională asupra a ceea ce se petrece cu noi, asupra răspunsului cu care suntem datori dușmanilor țării, oricât de mulți și de puternici par a fi aceștia.

Să nu uităm că noi suntem de partea adevărului și vom avea soarta adevărului. Vom birui!

Ioan Coja

Colțul naționalist

Mass-media este, actualmente, preponderent, o „superunealtă“ malefică, fiindcă a încăput pe mâinile unor indivizi diabolici! Aceste mijloace media malefice au capacitatea de a schimba realitatea mediului în care sunt difuzate, preschimbând percepțiile oamenilor și modificând cursul natural al societăților.

Fiind un corp străin, asemenea unui parazit, folosind o narativă calibrată în funcție de scopul pe care-l urmăresc patronii lor, neținând cont de nevoințele și interesele reale ale societății pe care o infestează, este lesne de înțeles că în concertul dezmembrării globaliste mass-media reprezintă un pericol mortal pentru orice națiune. Dar această mașinărie infernală, oricât de bine unsă ar fi, nu ar putea evolua în detrimentul națiunii fără complicitatea întregului sistem. Acest aspect nu înseamnă că acei din interiorul sistemului o controlează în vreun fel, ci tocmai că îi sunt supuși acesteia! Aici se află „dilema“ care încurcă, subminează și creează confuzie constantă în rândul pacienților români. Pentru ca un corp străin să pătrundă în organismul național este, în prealabil, nevoie ca sistemul său imunitar să fie perturbat, subminat, slăbit, astfel încât respectivul corp străin să facă o breșă și apoi să treacă la invazie!

Acest modus operandi este pus în aplicare de toate departamentele de control și de formare a opiniei publice. În ultimii ani, în ciuda propagandei „democratice“ și a poveștilor despre libertatea câștigată în 1989, din ce în ce mai mulți autori, intelectuali de primă clasă sunt marginalizați pe plan național; de la edituri până la librării, trecând prin mlaștina mass-media, prin mediul cultural dominant (doxa) și încheind cu aparatul legislativ-represiv.

Autorii care mai au tăria de caracter să se pună în slujba adevărului și a apărării valorilor naționale, să practice o rezistență autentică, forțați de împrejurări sunt constrânși de organizatorii și beneficiarii cenzurii să cedeze sau să dispară în tăcere și, de cele mai multe ori, să se stingă în uitare – dovedind orizonturile strâmte ale societății, încorsetată tot mai mult de o cenzură inactuală, nenecesară, dar utilă celor din spatele Puterii, care o impun prin diverse măsuri legislative abuzive, cum este Legea nr. 217/2015, care este fățuirea O.U.G. nr. 31/2002, sau ultima în materie, votată în quasi unanimitate de către regimul de ocupație, infama, rasista și antiromâneasca Lege nr. 157/2018, zisă și Legea Vexler.

Colțul naționalist s-a născut în momentul cel mai potrivit: când lacătele încep să se închidă, când cei mai valoroși autori din țară nu-și mai pot exercita libertatea de opinie; când intelectualii sunt fugăriți din librării-impostoare, al căror nume îl uzurpă pe acela al simbolului rezistenței naționale – Mihai Eminescu, somați fiind să-și ridice lucrările; când naționaliștii sunt amenințați și persecutați la ei în țară de ONG-uri străine, finanțate din bani publici, amendați și chiar ajung să li se întocmească dosare penale pentru mărturisirea adevărului istoric, pentru iubirea de țară; când toți trădătorii au acceptat, din interes sau din frică, consensul generalizat care s-a abătut asemenea unui embargou genocid asupra mediului intelectual din România.

Proprietate a lui Mihai Șerban, autorul lucrării Manifest. Cartea Neagră a Românei („care a fost scoasă din librării!” – Miron Manega, ziarul Certitudinea, 19 feb. 2019 a.c.), Colțul Naționalist este un site de promovare și difuzare a literaturii naționaliste de valoare, în țară și peste hotare, respectând și apărând valorile democrației adevărate, ale pluralității de idei, opinii și dreptul la o corectă informare, conform idealului de justiție care a stat la baza filosofiei noastre fondatoare: „Atunci când adevărul nu este liber, nici libertatea nu este adevărată!“, conform anticului principiului de drept, Sine Justitia, nulla libertas!

Fiind la începuturile sale, asemenea ghioceilor care străpung stratul de gheață în sezonul primăverii, Colțul naționalist își începe activitatea de difuzare și promovare alături de nouă autori – nu dintre cei mai comozi, urmând ca în perioada imediat următoare să ni se alăture alți patru „spadasini” ai condeiului de mare anvergură intelectuală și, mai ales, patriotică. Pe această cale, cu bucurie în suflet și convingerea că „soarele va continua să răsară cât mai aproape de adevăr” – facem un apel către toți scriitorii care doresc să-și promoveze și să-și difuzeze lucrările pe o platformă unică, profesională, specializată și dedicată în exclusivitate apărării adevărului istoric, tradiției, valorilor fundamentale și continuității Neamului Românesc!
Împreună suntem mai puternici!

Mihai Șerban

***

Salut cu entuziasm lansarea platformei Colțul Naționalist, o inițiativă a tânărului naționalist Mihai Șerban, reprezentant al noii generații de luptători pentru propășirea Neamului Românesc! Acești bravi urmași și oameni de nădejde sunt vrednici pentru preluarea stindardului românismului de la noi, cei mai în vârstă, care ne-am străduit să păstrăm nestinsă flacăra iubirii de neam, în ciuda propagandei deșănțate a globalismului multicultural cu care suntem bombardați pe canalele media de peste treizeci de ani. Așa cum la orice epidemie a unei boli necruțătoare se găsește întotdeauna și antidotul, iată că Mihai Șerban sau Sterie Ciumetti și mulți alți tineri aidoma lor vor reprezenta leacul atât de necesar vitregitului neam românesc, remediul care va neutraliza molima globalismului sionist. Succes, camarazi!

Marius Albin Marinescu

Citiți și:

Ipoteză sau adevăr? Sub misiunea luptei anticorupție s-au pus bazele unei poliții politice al cărei scop a fost neutralizarea naționalismului românesc

Naționalismul și Imperiul Liberal (I)

Gen. Mircea Chelaru: În fața pericolului unei depersonalizări sau chiar sluţiri a modelului de viață românesc, este momentul să învăţăm a spune NU! …

 

yogaesoteric
20 februarie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More