Oamenii de știință chinezi au introdus ARNm în laptele de vacă. Vom fi forțați cu toții să înghițim otrava globală?

În cadrul unui experiment, oameni de știință chinezi au încorporat ARNm în lapte de vacă cu care apoi au hrănit șoareci de laborator. La finalul studiului, cercetătorii au anunțat că au imunizat „cu succesˮ șoarecii hrăniți cu acest lapte, ceea ce a dus la temeri că laptele comercial va fi încărcat în secret cu ARNm pentru a „vaccina” populația reticentă la serurile minune.

Cercetătorii au introdus o secvență de ARNm în pachețele mici de fosfolipide numite exosomi, derivate din lapte. Apoi au hrănit șoarecii cu acest lapte, iar exosomii au fost absorbiți în sistemul lor digestiv.

Pe această cale, ARNm-ul a ajuns în fluxul sanguin și în țesutul limfatic al șoarecilor, deoarece organismele lor au produs anticorpi împotriva proteinei spike a virusului SARS-CoV-2.

Peter McCollough: „Din punct de vedere științific, aceste experimente făcute de chinezi au fost un succes uimitor. Cu toate acestea, având în vedere efectele funeste pe care vaccinurile cu ARNm le-au generat, vătămările, dizabilitățile și decesele, aceste date ridică probleme etice considerabile.

Proiectul Covid States a arătat că 25% dintre americani au reușit să rămână nevaccinați. Acest grup ar avea obiecții puternice față de prezența ARNm în alimente, în special dacă va fi introdus pe ascuns sau cu un minimum de etichetare/avizări.

Copiii ar putea fi vizați cu doze de vaccin oral ușor de administrat sau ar putea primi ARNm prin lapte la prânzurile de la școală și la alte mese nesupravegheate.

În cazul celor care au făcut unul dintre vaccinurile anti-covid-19, vaccinurile din lapte ar permite o încărcare și mai mare a organismului cu ARNm sintetic, care s-a dovedit a fi rezistent la ribonucleaze și care poate rămâne permanent în trupul uman.

Aceste observații mă determină să concluzionez că tehnologia ARNm tocmai a intrat într-o fază de dezvoltare cu totul nouă, mult mai întunecată. Așteptați-vă la mai multe cercetări privind ARNm și rezistența la ARNm în alimentația noastră. Chinezii tocmai au făcut primul pas către ceea ce probabil va fi mult mai periculos pentru omenire”, a mai spus McCollough.

Citiți și:
Oameni de știință lucrează deja la modificarea genetică a plantelor comestibile pentru a le infuza cu vaccinuri experimentale împotriva covid
„Vaccinurile” genetice au fost impuse prin Conspirația Terorii. Urmează bomboana pe colivă: Vaccinul Frankenstein

 

yogaesoteric
26 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More