Oamenii politicoși și care respectă legea nu sunt pregătiți pentru ceea ce va urma. Bandele de ticăloși, însă, DA

Nelegiuiții vor conduce pe durata haosului unei societăți prăbușite… Masele de ignoranți, care nu au văzut niciodată violența brută, disperarea și anarhia, vor suferi un șoc psihologic…

Majoritatea oamenilor trăiesc în constructul artificial al unei societăți „politicoase”. Aceștia respectă regulile, se supun autorității și sună la 911 atunci când au o problemă care necesită să fie rezolvată de oamenii legii. Ei își încredințează siguranța și securitatea personală guvernului, apoi pretind că majoritatea oamenilor din societate sunt oameni „buni”, deoarece adevărata lor natură animalică este stăpânită de bărbații și femeile în albastru.

Restul dintre noi – oameni care au văzut partea întunecată a comportamentului uman – știu că societatea este perpetuu pe punctul de a se prăbuși total în anarhie și fărădelege… și că o astfel de prăbușire ar scoate la iveală în cei care se văd încolțiți în disperare și frică, cele mai întunecate laturi ale unui psihic șerpesc.

Polițiștii știu deja aceasta. Liga de Protecție a Poliției din Los Angeles, sindicatul care îi reprezintă pe polițiștii din Los Angeles, a emis un avertisment urgent, spunând: „Nu veniți în Los Angeles. Nu vă putem proteja!

Iată clipul. Vezi cu ochii tăi:

Video: ofițer de politie din cadrul Departamentului de Politie din Los Angeles: „mesajul meu pentru oricine ia în calcul să vină în Los Angeles, mai ales în perioada sărbătorilor… nu veniți. Nu vă putem garanta siguranța…”

Dacă aveți vreodată ocazia să mergeți cu polițiștii din zonă în timp ce răspund la apeluri, nu ratați această oportunitate. Ceea ce veți vedea vă va modifica pentru totdeauna viziunea asupra lumii, și vă va transforma instantaneu într-un prepper (cineva care se pregătește pentru ce ar putea fi mai rău într-un viitor apropiat).

Un grup din societate este pe deplin pregătit pentru haos, pentru că trăiește în el în fiecare zi

Există un grup care este pregătit pentru colapsul social și haos: nelegiuiții. Cu cât sunt mai violenți criminalii, cu atât mai mult sunt deja familiarizați cu viața plină de violență. Aceasta înseamnă că nu ezită să-i rănească sau să-i ucidă pe alții pentru a obține ceea ce își doresc.

Nu le pasă deloc de legi sau reguli. Nu sunt interesați să fie politicoși. Sunt experți în supraviețuire, iar dacă au petrecut câțiva ani într-o închisoare federală, sunt și mai pregătiți să trăiască în condiții de haos, violență și dezastru.

Oamenii politicoși și care respectă legea nu sunt pregătiți pentru ceea ce va urma

Atunci când colapsul va lua amploare, nu uciderea oamenilor de treabă va fi violența în sine, ci lipsa de pregătire lăuntrică față de violență. Pentru că oamenii nu sunt pregătiți mental pentru violența care se va dezlănțui pe măsură ce sistemul financiar va suferi turbulențe tot mai mari, iar lanțul de aprovizionare se va deteriora și mai mult, neavând nicio instruire, aceștia nu au vreo capacitate reală de a se autoapăra.

Cei care și-au trăit întreaga viață depinzând de alții pentru a-i proteja, vor fi o pradă ușoară pentru infractorii agresivi, violenți și înrăiți care vor prelua foarte repede controlul și vor conduce orașe întregi.

Los Angeles va fi condus în întregime de bande violente. Poliția nici măcar nu se va mai preface că își va impune forța. O situație similară se va dezvolta rapid în Chicago (unii ar spune că este deja acolo), Seattle, Portland, San Francisco, New York și chiar în orașe din state roșii precum Houston și Miami.

Există cu adevărat doar două moduri de a supraviețui acestui scenariu, iar acesta se va produce în curând:

1) Nu fiți acolo. Ieșiți din orașe cât mai puteți.

2) Deveniți extrem de pricepuți în operațiuni cu arme de foc pentru autoapărare. Veți avea nevoie de abilități de nivelul lui Kyle Rittenhouse pentru a avea vreo șansă.

Am fost avertizați: „Sistemul de viaţă creat de om este, în esenţă, satanic şi, pentru că vine în contradicţie absolută cu legile lui Dumnezeu, va începe încetul cu încetul să se distrugă.

Vor cădea avioane, se vor îneca corăbii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Şi toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor petrece pe tot pământul, dar mai ales în America. Uragane de o forţă nemaivăzută, cutremure de pământ, secete nemiloase şi, la polul opus, ploi torenţiale, ce vor aminti de potop.

Va fi ştearsă de pe faţa pământului Sodoma contemporană – New York-ul. Nu va rămâne fară răsplată nici Gomora – Los Angeles-ul. Se pare că greu va fi de găsit pe pământ un loc unde omul se va simţi liniştit, în deplină siguranţă. Omul îşi va găsi liniştea numai nădăjduind în Dumnezeu, pământul nu îl va mai putea ocroti.

Cele mai grele urmări ale dezlănţuirilor naturii le vor avea de suportat oraşele, pentru că ele s-au rupt cel mai mult de ea. Un singur turn babilonian distrus, o casă contemporană, un bloc şi iată – sute de morţi fără pocăinţă, fără împărtăşanie, sute de suflete pierdute. Aceste case construite pe pari, care sunt, în esenţă, nişte săgeţi ce au străpuns pământul, ca şi cum s-ar îndrepta încolo, către iad; ele le vor aduce oamenilor moartea grozavă sub ruine.

Şi cel care va rămâne în viaţă îi va invidia pe cei care au murit într-o clipă, pentru că soarta lui e şi mai înspăimântătoare – moartea de foame şi prin asfixiere. Oraşele vor prezenta o privelişte groaznică, chiar şi cele ce vor fi ferite de o distrugere capitală, lipsite de apă şi electricitate, căldura şi aprovizionarea alimentară. Vor aminti de nişte imense coșciuge de piatră, atât de mulţi oameni vor muri.

Bande de ticăloşi vor săvârşi răutăţi, chiar şi ziua. În oraşe va fi greu să te deplasezi, iar nopţile oamenii se vor strânge în grupuri mari, ca împreună să încerce să ajungă până în zori. Răsăritul soarelui va anunţa nu bucuria unei zile, ci mâhnirea necesităţii de a trăi şi această zi.”

Citiți și:
Vor fi 14 zile de foc şi întuneric! Nici îngerii din ceruri nu știu când anume vor veni aceste clipe groaznice…
Profețiile Sfinților Aristoclie și Paisie de la Muntele Athos: America va decădea, țări puternice din Europa vor suferi dezastre
Victoria neo-marxismului în America? (I)

 

yogaesoteric
28 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More