Din dramele pandemiei: Un bărbat din Germania și-a ucis întreaga familie după ce s-a descoperit că a falsificat certificatul verde al soției

Casa în care și-a găsit sfârșitul o întreagă familie din Germania, după ce soțul și-a omorât copiii și soția. A comis gestul îngrozitor după ce s-a descoperit că a falsificat certificatul verde al soției.

Înainte de a-și lua propria viață, un bărbat din Germania și-a omorât soția și cei trei copii, din cauză că se temea că autoritățile îi vor lua copiii atunci când urmau să descopere că a falsificat certificatul verde al soției, a declarat un procuror german, conform Reuters.

Poliția a găsit doi adulți, amândoi de 40 de ani, și trei copii de 4, 8 și 10 ani fără viață în casa lor din Koenigs Wusterhausen, la sud de Berlin. Toate victimele fuseseră împușcate.

Într-o scrisoare de adio găsită de poliție, bărbatul spunea că a falsificat un certificat verde pentru soția sa. Angajatorul ei a descoperit falsul, ceea ce i-a făcut pe cei doi să se teamă că vor fi arestați și că vor fi separați de copii, a mai spus procurorul german.

Poliția a fost alertată de martorii care au descoperit trupurile neînsuflețite ale victimelor în casa familiei.

Cazul îngrozitor a avut loc în contextul impunerii de restricții în Germania pentru a combate efectele valului patru al pandemiei de coronavirus. Funcționarii germani au fost obligați să demonstreze că sunt vaccinați, că s-au recuperat după boală sau că au obținut un rezultat negativ în urma testului de depistare a covid-19.

Citiți și:
Pașapoarte false de vaccinare în Germania și nurci dezgropate în Danemarca
Minunatul mesaj al unei doamne doctor din Germania către pacienții săi referitor la „vaccinare”
Un nou studiu din Germania confirmă că o acoperire vaccinală mai mare duce la o mortalitate mai mare

 

yogaesoteric
28 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More