Obligativitatea vaccinării este în mod evident un plan malefic ce este impus țărilor membre de federalista UE


Dovada: Legea vaccinării cu forța se discută chiar acum şi în Italia


Exact ca în România, și în Italia se discută în această perioadă un proiect de lege a vaccinării obligatorii! Această stranie „potrivire” îi demască pe federaliştii malefici de la Bruxelles, iar cozile de topor de la noi nu spun populației de unde vine ordinul ci se prefac că ar fi o inițiativă locală. Doar nu credeți că prin telepatie se discută simultan aceeași lege şi în Italia şi în România! Este clar că acesta este un plan al federaliştilor progresişti internaționalişti care conduc Europa de la Bruxelles, și care vor să impună vaccinarea cu forța în toată Europa.

Italia, Il Giornale: Vaccinurile – Table ale legii?

În 2 mai 2017, parlamentul (italian) a discutat proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie. Practic, se dorește restaurarea unui decret al președintelui republicii din 1967: vaccinări obligatorii pentru copii, altfel copiii nu mai pot merge la școală.

Este încă neclar cât de multe vaccinuri vor fi considerate obligatorii, însă ceea ce este clar este faptul că, în cazul în care va trece această lege, dreptul la educație ar fi supus dreptului de prevenire a infecțiilor rare sau care nu se-ntâmplă deloc.

În cazul în care parlamentul italian va vota pentru a face obligatorii toate noile vaccinuri din planul de vaccinare, copiii vor face 27 de vaccinuri în primul an; 13 în al doilea; încă 9 până la cinci ani și încă 10 în timpul adolescenței. În total sunt 59 de vaccinuri.

În atenția parlamentarilor: părinții – chiar și cei care sunt în favoarea vaccinării cu toate vaccinurile disponibile – ar dori să cunoască datele de farmacovigilență, care prin lege ar trebui să fie colectate anual, şi a căror raportare s-a oprit în 2013.

Majoritatea părinților ar dori ca lucrurile să continue ca până acum: şi anume să aibă posibilitatea de a alege ce boli să prevină prin vaccinare, datorită relației de încredere cu medicul pediatru.

Mulți părinți sunt speriați de numărul mare de inoculări, de faptul că nu există studii de siguranță cu privire la cantitatea de vaccinuri injectate împreună în așa numitele vaccinuri complexe.

Având în vedere riscul de excludere (existența unor condiții sau afecțiuni care fac ca vaccinarea să fie contraindicată), și având în vedere stimulentul (cota parte) pe care fiecare medic îl primește pentru fiecare pacient vaccinat, apare întrebarea cum medicul poate evalua în mod obiectiv necesitatea vaccinării sau existența unui pericol în fiecare caz (legea cu siguranță nu poate anula acest lucru: necesitatea unei evaluări corecte și sensibile!)

Vocile împotriva cerinței obligativității solicită transparență.

Există mai multe opinii din lumea de specialitate contra vaccinării obligatorii. Vittorio Demicheli, epidemiolog si cercetător Cochrane (de asemenea, fost director medical în Piemont – a demisionat recent, deoarece nu este de acord cu privire la aspectele politicii de vaccinare), şi-a amintit că Italia nu dispune de un proiect viabil în acest domeniu.

Maurizio Bonati, cercetător la Departamentul de Sănătate publică „Mario Negri” din Milano, recunoaște că „nu există situații de urgență în sănătate” aşa cum sunt ele prezentate și că „procentul de 95% vaccinați, care stabilește imunitatea mulțimii este o convenție”.

Silvio Garattini, fondator și director al institutului „Mario Negri”, a vorbit în mod repetat în favoarea transparenței reacțiilor adverse şi despre conflictele de interese de la Agenția Europeană a Medicamentului, EMA (în raport cu multinaționalele pharma).

Și președintele Ordinului Medicilor din Bologna, Giancarlo Pizza se opune obligativității vaccinării. Giancarlo Pizza a reamintit că există „un drept constituțional de a decide dacă cineva să se supună sau nu la un tratament medical.”


Citiți și:

Vaccinarea obligatorie în Italia aduce mamele în pragul disperării: Mai bine avortez, decât să fiu forțată să îmi vaccinez copilul

Vaccinuri: Franţa, campioana mondială a scepticismului

Iată că Mengele s-a întors în România cu valiza de vaccinuri la subraţ

 

yogaesoteric
8 iunie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More