Obsesia lui Obama ce este legată de transsexuali a ajuns să fie taxată drept «o adevărată nebunie» în SUA


Obama a ordonat tuturor școlilor să devină niște partenere în abuzul asupra copiilor. Acuzații grave sunt aduse sistemului educațional din America


După directiva emisă de administrația Obama, conform căreia fiecare școală publică din SUA este obligată să le permită elevilor transgender „să folosească băile care se potrivesc cu identitatea lor de gen”, iată că au apărut numeroase critici la adresa acesteia, și mulți experți și grupuri de familii o consideră deja „o adevărată nebunie”.

Nu e de mirare faptul că această directivă a fost trimisă într-o vineri după-amiază, când toată lumea era concentrată pe weekendul care urma să vină și mai puțin pe informațiile venite dinspre guvern sau din alte surse.

Paul Bremmer, analist la wnd.com, susține că această directivă este „cu adevărat o nebunie, nu are nicio bază legală sau de logică, guvernarea devine astfel un partener în abuzul asupra copiilor și este absolut ridicolă, neconstituțională, fiind un imens eșec politic”.

Alex Newman, jurnalist internațional și profesor, a precizat că acest decret al administrației Obama arată câte probleme serioase are sistemul de educație din America.
„În primul rând, nici guvernul federal și nici administrația Obama nu au dreptul constituțional să se implice în școlile publice. Educația nu se află printre prerogativele guvernului federal și, prin urmare, școlarizarea este în mod corespunzător în jurisdicția statelor sau comunităților locale. Aceasta include și politicile toaletelor. În al doilea rând, ultimul amestec al federalilor este tipic pentru ceea ce s-a impus de la Washington școlilor din America de generații. În loc să se axeze pe educația reală a elevilor, școlile controlate de stat au devenit fabrici de îndoctrinare care poartă războaie împotriva adevărului, a bunului simț, a moralității și chiar a realității. Acum avem un «împărat» care dispune ca toată lumea să pretindă că adevărul este subiectiv. Și mai rău decât atât, încurajăm copiii mici să creadă absurditatea conform căreia își pot alege singuri sexul – ceea ce experții în domeniu îl consideră echivalent cu abuzul asupra copiilor. De acum înainte, cu aceste directive ridicole, administrația Obama a ordonat tuturor școlilor din America să devină partenere în abuzul asupra copiilor”, a declarat Newman.

Pe 13 mai 2016, a fost trimis către districtele școlare un comunicat semnat de oficiali ai Ministerului de Justiție și Departamentului de Educație. Documentul descrie ce ar trebuie să facă școlile pentru a se asigura că niciunul dintre elevi nu e discriminat, informează New York Times.

Cu toate că nu are putere de lege, această recomandare conține însă o amenințare explicită: școlile care nu respectă indicațiile administrației Obama s-ar putea confrunta cu procese sau cu pierderea ajutoarelor federale.

„Niciun elev nu trebuie să treacă vreodată prin experiența de a se simți nepoftit la școală sau într-un campus școlar”, declară în acel comunicat John B. King jr., secretarul Departamentului de Educație. „Trebuie să ne asigurăm că tinerii noștri știu că, oricine ar fi sau de oriunde ar proveni, au posibilitatea de a obține o educație bună, într-un mediu lipsit de discriminare, hărțuire și violență.”

Obligația legală „de a asigura nondiscriminarea pe baza sexului necesită ca școlile să le ofere elevilor transgender acces egal la programe și activități educaționale, chiar și în circumstanțele în care alți elevi, părinți sau membri ai comunității ridică obiecții sau îngrijorări”, se precizează în ordonanță.

Atașat acestei scrisori, administrația Obama a inclus un document de 25 de pagini cu descrierea „practicilor emergente” care sunt deja în vigoare în mai multe școli din întreaga țară. Măsura reprezintă cel mai recent exemplu al administrației Obama care, folosind o combinație de politici, legi și declarații publice, a schimbat peisajul drepturilor civile pentru homosexuali, lesbiene, bisexuali și persoane transgender, scrie New York Times.

De ani de zile, Departamentul de Justiție al SUA și-a făcut din problemele homosexualilor și transsexualilor piesa de bază a agendei drepturilor civile, subliniază New York Times. Fostul procuror general Eric H. Holder jr. a descris această campanie ca fiind o continuare a erei drepturilor civile, care a adus drepturi egale afro-americanilor.


Citiți și:

Organizația Mondială a Sănătății promovează cu insolență în rândul copiilor masturbarea, avortul, contracepția și homosexualitatea

Vaticanul, speriat de vizita Papei în SUA: Obama l-a așteptat alături de un episcop homosexual, o călugăriță pro-avort și activiști LGBT

Obama a semnat un ordin prezidențial care se pare că pregătește Legea Marțială, cu intrare în vigoare în august 2016

 

yogaesoteric
29 iunie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More