Oficiali guvernamentali americani au ajutat China să acopere originile coronavirusului. «Teoria conspirației» a fost întotdeauna adevărată

„În urmă cu cincisprezece luni, un grup de oameni de știință chinezi, care lucrau la locul izbucnirii unei epidemii, au ajuns la concluzia că noul coronavirus probabil a scăpat dintr-un laborator guvernamental din Wuhan. Au spus aceasta în termenii cei mai clari posibili, apoi au postat informaţia pe internet.

Din perspectiva noastră, aceasta ne-a părut o poveste uimitoare și importantă și, de altfel, complet plauzibilă. Ne așteptam la o explozie de interes mass-media în acest sens. De unde a apărut acest virus? Era demn de știut, deoarece oamenii mureau din cauza asta. Dar nimeni nu a pus întrebarea. În schimb, a fost liniște.

Apoi, dintr-o dată, din motive pe care încă nu le înțelegem cu adevărat, toți idioții care zâmbesc în mass-media americană și-au modificat punctul de vedere, peste noapte.

Desigur, covid-19 a evadat dintr-un laborator chinez de virologie. Chiar ai crezut că a venit din mediul natural? Haide. Acesta a fost noul consens. A urmat o avalanșă de dovezi. Wall Street Journal a confirmat că primele victime ale covid-19 par să fi fost cercetători care lucrează cu virusuri de lilieci la Institutul de Virologie Wuhan. BuzzFeed a obținut mii de e-mailuri care arată că Tony Fauci știa de la început că virusul covid-19 ar fi putut fi fabricat în China, deoarece finanțase niște experimente periculoase acolo. Se pare că teoria scurgerilor din laborator nu a fost niciodată demnă de teoria conspirației. A fost întotdeauna adevărată.

Pe scurt, mulți cercetători sunt dependenți de bani. Dacă publicul ar înțelege cât de nesăbuit s-au comportat, punând în pericol întreaga lume cu experimentele lor ciudate în laboratoare insalubre din China, banii nu ar mai avea nicio valoare. După cum a spus un fost oficial NSC, numit Jamie Metzl. «Dacă pandemia a început ca parte a unei scurgeri de laborator, ar avea potențialul de a face cu virologia ceea ce Insula Three Mile și Cernobîl au făcut științei nucleare

Nu se poate petrece aceasta. Este nevoie să menținem finanțările. Așa că au mințit despre asta. Și apoi au intimidat pe oricine a spus adevărul.

Printre aceștia se numără și directorul CDC, Robert Redfield, care a primit amenințări cu moartea de la oamenii de știință după ce a sugerat că virusul provine dintr-un laborator“, a precizat Carlson.

Robert Redfield: „Din punctul meu de vedere, originea cea mai probabilă a acestui agent patogen din Wuhan a fost un laborator, din care a scăpat. Alți oameni nu cred asta. Este bine. Știința va descoperi în cele din urmă. Nu este neobișnuit ca agenții patogeni respiratori la care se lucrează într-un laborator să infecteze lucrătorul de laborator.“

„Este fostul director al CDC, așa că ai crede că lumea s-ar opri și ar pune întrebări ulterioare de genul «De ce crezi asta?» și «Unde sunt dovezile?» Dar nu asta s-a petrecut!“, spune Tucker Carlson.

„Am fost amenințat și ostracizat pentru că am propus o altă ipoteză”, a declarat Redfield pentru Vanity Fair. „Mă așteptam de la politicieni. Nu mă așteptam de cercetători”, a mai precizat acesta.

„Redfield îndrăznise să înfrunte paradigma impusă de instituția științifică globală. A început pe 19 februarie 2020, exact în momentul în care virusul a ajuns în această țară și ne-a speriat pe toți.

În acel moment, una dintre cele mai importante reviste științifice din lume, The Lancet, a publicat o scrisoare semnată de 27 de oameni de știință. Scrisoarea declara categoric și pentru totdeauna că noul coronavirus nu provine dintr-un laborator din Wuhan și doar dacă eşti un fanatic crezi acest fapt. Această scrisoare, știm acum, a fost gândită de Peter Daszcak, un om care a ieșit în câștig pretinzând că virusul covid-19 s-a răspândit din piața de animale din Wuhan. Daszcak a fost implicat în cercetări la Institutul de Virologie Wuhan. E-mailurile arată că Daszcak i-a selectat cu atenție pe ceilalți semnatari ai scrisorii din The Lancet.

Totul a fost o fraudă și totuși a funcționat. A fost publicată în The Lancet, toată lumea are încredere în The Lancet. De fapt, Tony Fauci însuși a citat scrisoarea lui Daszcak drept dovadă că virusul nu a fost cauzat de cercetările pe care le finanța.“

Anthony Fauci: „Dacă te uiți la evoluția virusului la lilieci și la ceea ce există acum, este foarte, foarte clar că nu ar fi putut fi manipulat artificial sau deliberat. Mutațiile au evoluat într-un mod natural. Un număr de biologi foarte calificați au spus că toate datele despre evoluția progresivă în timp indică cu tărie că a evoluat în sălbăticie, apoi s-a mutat la om.”

„Deci, într-adevăr, aceasta este o poveste despre o înghețată care se auto-linge, care este birocrația federală. Oricât de rău ar fi înșelat, nu este niciodată vina lor. «O, nu ne-am imaginat arme de distrugere în masă în Irak» etc. Dar e vina ta!

Nu doar Fauci a citat scrisoarea. Cei care se autodenumesc drept «verificatorii de fapte» au folosit scrisoarea publicată în The Lancet pentru a cenzura pe oricine de pe rețelele de socializare care a menționat posibilitatea unei scurgeri de laborator. Nu poate fi adevărat, The Lancet spune că nu este adevărat. 27 de oameni de știință spun că nu este adevărat. Doar câțiva oameni de știință au îndrăznit să vorbească, în ciuda acestei presiuni.

Unul dintre ei este Gilles Demaneuf. El a format un grup de cercetători numit «DRASTIC», prescurtare pentru Echipa de Căutare Autonomă Radicală Descentralizată.

Jamie Metzl, fostul oficial NSC, s-a alăturat curând grupului. Aproape imediat, încă din aprilie 2020, lui Metzel i-a fost clar că teoria scurgerilor de laborator nu era o teorie a conspirației. De fapt, era plauzibilă“, a precizat Carlson.

Jamie Metzl: „Cred că dacă ar fi nevoie să pariez doar pe baza a ceea ce am citit și a logicii, aș paria că este cel mai probabil o scurgere accidentală dintr-un laborator.“

„Metzel nu specula. Spre deosebire de oamenii de știință oficiali, el și DRASTIC au avut dovezi, deoarece le-au căutat. Consensul științific oficial – au descoperit ei – a fost examinat la sursă.

De asemenea, au descoperit că Shi Zhengli – «doamna liliecilor din Wuhan» – a colectat probe de coronavirus de lilieci care erau practic identice cu covid-19. De unde a luat aceste mostre? Le-a găsit într-o peșteră din provincia Yunnan din China. Mai mulți mineri fuseseră uciși acolo în 2012. Ea a recunoscut că virusul este semnificativ, deoarece s-a mutat direct la oameni, fără a trece mai întâi printr-o gazdă intermediară de animale. Chinezii păreau să caute cel mai periculos virus pe care l-au putut găsi. În acea peșteră, l-au găsit. După ce a început pandemia de coronavirus, Shi Zhengli a încercat să ascundă faptul că virusul covid-19 era practic identic cu virusul din mina pe care o cercetase. În înregistrările sale, ea a redenumit virusul pentru a ascunde sursa acestuia.

Shi Zhengli

Peter Daszcak a publicat apoi o lucrare cu Shi Zhengli care clasifica toate diferitele tulpini de coronavirus pe care le-au întâlnit în ultimii ani. Ziarul enumera sute dintre ele. Dar cumva au omis virusul mortal găsit în mina Yunnan. Amuzant.

A fost acest virus semnificativ? Guvernul Chinei pare să creadă asta. La sfârșitul anului trecut, jurnaliștii de la BBC au încercat să viziteze mina pentru a obține câteva răspunsuri. Când au ajuns acolo, au fost urmăriți de polițiști în civil. Au descoperit că drumul către mină era blocat de un camion avariat bine plasat. Deci, guvernul chinez a acoperit informaţiile și nu le-a permis accesul.

Iată cea mai proastă și mai șocantă parte dacă sunteți american: unii membri ai guvernului SUA i-au ajutat să acopere originea virusului. Știau că toate acestea se petrec. Dar au îngropat și adevărul. Pentru că interesele lor erau aliniate cu interesul guvernului chinez. Christopher Park, un director al biroului de neproliferare al Departamentului de Stat, le-a spus anchetatorilor agenției «să nu spună nimic care să indice rolul guvernului SUA în cercetarea asupra câștigului de funcție».

De ce ar spune asta? Se pare că Christopher Park a fost implicat în decizia din 2017 de a ridica moratoriul federal privind finanțarea cercetării asupra câștigului de funcție.

Vanity Fair a obținut o notă de la Thomas DiNanno, pe atunci secretar adjunct în funcție al Biroului de control al armelor al Departamentului de Stat. În memo, DiNanno a scris că personalul de la două birouri ale Departamentului de Stat avertizase liderii din cadrul biroului său „să nu continue o anchetă cu privire la originea covid-19”, deoarece ar „deschide o cutie cu viermi”.

Aceștia sunt americani care lucrează pentru a ascunde adevărul cu privire la originea covid-19, sunt cetăţeni ai unei țări care a fost distrusă de covid-19. Nu pot fi prevenite focarele decât dacă se ştie de unde au provenit, și totuși birocrații federali ne-au împiedicat să aflăm de unde vine acest virus.

Unul dintre oficialii care a vrut să închidă ancheta a fost Chris Ford, subsecretar interimar pentru Controlul armelor și securitate internațională. Un fost oficial al administrației ne spune că Chris Ford a fost informat despre ancheta scurgerilor de laborator mai devreme de decembrie 2020, când Ford susține că a auzit prima dată despre această ipoteză. Au acuzat pe oricine a pus întrebări că propagă „teoria conspirației”. Și în cultura noastră conformistă, este suficient pentru a închide oamenii.

Cu alte cuvinte, s-au comportat exact ca oamenii pe care îi vezi la televizor. La fel ca prezentatorii de ştiri ai MSNBC. Nu s-au comportat ca oficialii federali jurați să protejeze viețile americane. Nu protejau viețile americane. Ei protejau consensul și asta punea viața americanilor în pericol“, a conchis jurnalistul american, în ediția din 3 iunie a emisiunii „Tucker Carlson Tonight”, de la FoxNews.

Citiți și:
Tucker Carlson: „Dacă vaccinul e atât de grozav, de ce mint toți acești oameni?”. Aveți întrebări despre vaccinurile covid? „Ciocu’ mic și vaccinați-vă”, ne spune Big Tech
Tucker Carlson îndeamnă la acţiune: „Fiți amabil și scoateți-vă masca!”

 

yogaesoteric
20 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More