Ofițer din Armata SUA: Atenție, testele pentru COVID ar putea conține și vaccinul!

 

Roy Potterqa a fost locotenent colonel în Armata SUA, cu o vechime de 28 de ani, unde a ocupat posturi în Poliția Militară și ofițer de informații, iar în ultimii 3 ani de carieră a lucrat ca ofițer de poliție.

Într-o postare video, el îşi exprimă îngrijorarea referitoare la o eventuală vaccinare împotriva covid pe care oamenii să o suporte fără să ştie, fiind făcuţi cobai într-un experiment derulat la scară globală:

„…Doamnelor și Domnilor, sunt îngrijorat, nu am nicio dovadă în acest sens dar mi-am adus aminte de când eram tânăr și m-am vaccinat împotriva poliomielitei, a fost o injecție în fund și m-a durut îngrozitor, dar următoarele vaccinuri au fost administrate prin intermediul unui cub de zahăr, atât de mult evoluase tehnologia medicală.

Acum sunt îngrijorat de faptul ca este posibil ca testele covid-19 să conțină de fapt și vaccinul, într-o formă de nano particule care să fie introduse în nas sau gură odată cu efectuarea testului.

Nu doar să îți colecteze celule ADN, dar să îți inoculeze și virusul în sine, așa cum s-a petrecut într-o serie de cazuri în diferite țări cu testele contaminate cu covid-19.

Amintiți-vă de Bill Gates care spunea că va pune vaccinuri în ţânțari sau în apa potabilă din reţeaua publică; în felul acesta este ușor să pună un vaccin pe care îl vor administra oamenilor sub acoperirea că este doar un test.

Acesta este motivul pentru care se dorește testarea masivă a populației. La fel cum era acel cub de zahăr care conținea vaccinuri din anii ’50/’60, mă gândesc că nu doar infectează oamenii cu acest virus, dar vor introduce și vaccinul în testare…”


Citiţi şi:
La ce ne putem aștepta de la vaccinul anti Covid-19?
Dov Fox, «bioetician» susținut de Soros: «Cei care vor refuza vaccinul Covid-19 și-ar putea pierde locurile de muncă sau vor fi trimiși la închisoare»
ŞOCANT, INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT. Oameni-cobai în experimente medicale (I) 

 

yogaesoteric
26 septembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More