Oligarhii khazari din spatele lui Trump vor neapărat declanșarea celui de-al treilea război mondial

 

Cu toate că informațiile de până acum, inclusiv ezoterice, îi dădeau numeroase ,,bile albe” președintelui Trump în lupta sa cu sistemul american profund corupt moștenit de la George Bush Sr. încoace, recenta retorică amenințătoare de declanșare a unui război total în Siria a dezamăgit foarte mult. Probabil a fost amenințat să facă această mișcare de către mafia khazară sionistă, care se mai află după cum se vede la butoane.Paul Joseph Watson

Mass-media occidentală devenită maestră în diversiuni manipulează din nou în ultimul hal, cum că ultimele atacuri asupra civililor din Siria ar fi fost făcute de regimul Bashar Al Assad. Cum explică și Paul Joseph Watson în clipul de mai jos, nu există nicio logică în spatele acestei acuzații, mai ales că trupele ISIS sunt aproape terminate. Pentru ce să-și atace propriul popor, cu ce scop? Nu există pur și simplu niciun interes în acest sens din partea puterii de la Damasc sau a Rusiei, cum de asemenea se sugerează prin presa occidentală. Mai ales că nici nu există nicio dovadă palpabilă în această direcție. Este ca întotdeauna un ,,steag fals”.

Dar, dacă ne uităm puțin de partea cealaltă a baricadei, vedem însă toate interesele. Miza acestei operațiuni sunt gazele din Leviatan, iar o mare parte din această zonă revine Siriei. Lucru care nu convine deloc marilor companii petroliere deținute de familiile de sioniști evrei. Operațiunea ISIS eșuând, nu mai știu acum prin ce metode să-l mai înlăture de la putere pe Bashar Al Assad. Dacă în campania electorală Trump menționa clar că Siria și Rusia au jucat un rol esențial în eliminarea ISIS și pentru asta trebuie felicitați, azi discursul său s-a schimbat și vorbește despre operațiuni militare în Siria împotriva regimului de la Damasc. Probabil „băieții buni” au ei metodele lor de a-l convinge că treaba stă cu totul altfel. Dacă ne gândim că ISIS a lansat 52 de atacuri toxice în Siria și Iran de când a luat naștere, iar una dintre locațiile unde se preparau aceste substanțe (sub oblăduirea SUA) se afla chiar în locul în care s-au petrecut ultimele atacuri, este mult mai logic ca ei să o fi făcut, bineînțeles cu sprijinul acelorași „băieți buni”, fiind disperați de pierderea acestui război atipic.

O altă sursă de încredere, Veteranstoday.com, site-ul veteranilor americani care au luptat în războaiele din Coreea și Vietnam, și care militează pentru aducerea adevărului la suprafață, scrie: ,,Acum știm exact unde lucrătorii umanitari auto-proclamați (Căștile Albe) și-au filmat videoclipurile de propagandă care descriu armata arabă din Siria ca fiind militari sălbatici și însetați de sânge. Armata siriană a descoperit locul din care Căștile Albe, o organizație care pretinde că este alcătuită din lucrători umanitari și care a fost învinuită în mod repetat pentru crearea de propagandă falsă împotriva președintelui sirian Bashar al-Assad, își filma videoclipurile, potrivit Fars News. Potrivit raportului, locul este situat în micul oraș Saqba din Ghouta de Est. Personalul armatei a descoperit, de asemenea, aparate de fotografiat și echipamente de producție a filmului lăsate la locul de desfășurare…” – Jim Dean

„Noi contestăm cu tărie aceste afirmații și ne anunțăm disponibilitatea de a trimite experți ruși în apărarea împotriva radiațiilor, armelor chimice și biologice la Douma după eliberarea sa de teroriști pentru a aduna dovezi, ceea ce va demonstra că acuzațiile de utilizare a armelor chimice au fost false”, a declarat generalul-maior Yuri Yevtushenko, comandantul Centrului rus pentru Reconcilierea Siriei.

„Statele Unite au făcut o eroare flagrantă, una care expune mai mult decât simplul terorism fals. Presupusul «atac cu gaze» din Douma, chiar în afara Damascului, a fost pus în scenă presupunând că grupurile teroriste controlate de SUA intenționau să se retragă, până când un atac aerian american ar putea să le salveze. În schimb, ei s-au predat ore mai târziu și au fost transportați din zonă, lăsând trupele rusești să ocupe terenul imediat. Nu au fost evacuate victime ale gazelor, nici doctori, nici «căști albe» și nici morți, ci teroriștii supraviețuitori din înfrângere.”

,,Aceasta este dovada vie că există 100% control asupra mass-media occidentale. Acesta este motivul pentru care Rusia este destul de supărată pentru a risca un război complet cu SUA, acum când ISIS a fost înfrântă și se întrezăreau zorii unei păci în Orientul Mijlociu. Am împins lucrurile prea departe. Unde sunt liderii politici și militari ai Americii? Vă pot spune acum că mulți din DC se ascund. Alții sunt îngroziți de a fi «acuzați» de echipele morții ale lui Trump «din Cubul Negru» (Black Cubbe) din Israel, inclusiv agenții FBI și anchetatorii anti-terorism din Pentagon, care știu că totul este fals. Washingtonul trăiește sub dominația terorii cu echipele Mossad care au fost lovite de rușine. SUA este cu adevărat o națiune ocupată și înfrântă…”
Gordon Duff – senior editor Veteranstoday

Căderea regimului Assad prin uz de forță (dacă a eșuat prin teroriștii ISIS, Daesh, Al Nusra etc. finanțați, susținuți informativ și militar de către SUA, Israel, Qatar și Arabia Saudită) ar conveni de minune țărilor enumerate mai sus, pentru resursele descoperite acolo, care în proporție de peste 90% revin Siriei. Acesta este scopul acestor agitări de săbii. Și ar mai fi ceva. Cu vreo două săptămâni în urmă China a anunțat oficial trecerea la yuanul cu acoperire în aur, iar toate tranzacțiile, inclusiv de petrol, le va face în moneda proprie. Aici s-au raliat și țările BRICS, precum și Iranul și, mai nou, Turcia. Aceasta este lovitura de moarte pentru petrodolarul american; inflația în SUA va crește vertiginos, în timp ce petrodolarul își va pierde din valoare într-un ritm galopant. Declanșarea unui război global ar scoate America din colapsul evident. Așa a făcut și în al Doilea Război Mondial, și de fiecare dată în conflictele de pe glob.

Așa-numitul atac cu gaz nu a existat. Iată un filmuleț mai jos cu o butelie cu gaz ce a fost aruncată dintr-un elicopter și a pătruns prin acoperișul casei unui locatar, după o zi de la verificarea făcută de forțele ruse:

„Avem informații de încredere că instructori americani au pregătit o serie de grupări militare în vecinătatea orașului At-Tanf pentru a provoca atacuri care implică agenți chimici de război în sudul Siriei”, declara purtătorul de cuvânt al cartierului general al Rusiei, generalul Sergey Rudskoy într-un briefing de presă în luna martie. „Ei pregătesc o serie de explozii de muniții chimice. Aceste acțiuni vor fi folosite pentru a învinovăți forțele guvernamentale. Componentele pentru producerea de muniții chimice au fost deja livrate în zona sudică de escaladare, sub forma convoaielor umanitare prin mai multe ONG-uri”, a spus el.

Mai multe informații de ordin ezoteric despre conflictul din Siria găsiți pe blogul noul-univers-christalin.blogspot.ro.

Deja cunoaștem modus operandi. Vă aduceți aminte avionul Boeing care a lovit Pentagonul la 11 septembrie 2001? Haideți să mai vedem odată minciuna, care și acum este propagată în mass-media occidentală:

Credem că sunteți lămuriți de toate aceste mașinațiuni perverse.

Ce perspective de viitor avem în acest context, din punct de vedere al procesului Ascensiunii? Există două posibilități: prima, că nu va fi război și totul se va calma, iar omenirea va continua procesul de Trezire în ritmul pe care-l cunoașteți, până la Eveniment, după care totul se va transforma în bine.

Cealaltă perspectivă presupune declanșarea acțiunilor militare, care se supun oarecum legilor incertitudinii și hotărârilor, poate pripite, ale liderilor politici și militari, în funcție de context. Se poate ajunge chiar la un război global. Zilele acestea Trump a cerut implicarea Franței, Marii Britanii și eventual Germaniei în atacul asupra Siriei. Deja nave ale Marinei americane se deplasează spre Marea Mediterană. De cealaltă parte ar fi Rusia cu aliații din zonă, Iranul, eventual Turcia și, bineînțeles, China care deja și-a pus și ea flota în mișcare, la fel ca Rusia. Din informațiile accesate mai înainte, din planurile înalte, cât și de la dezvăluitorii Programului Spațial Secret, am fost informați că dacă un asemenea conflict major s-ar declanșa (cel nuclear fiind exclus din start, datorită anihilării lui din fașă de către milioanele de nave ET, ce stau în invizibilitate optică sau radar în jurul planetei), atunci civilizațiile care ne supraveghează în acest proces de transformare și Ascensiune au acordul Creatorului să intervină și să-l anihileze. Potrivit acestor surse, dacă va fi un astfel de război, probabil va fi unul de scurtă durată, foarte intens, după care se va face și Dezvăluirea, iar transformările planetare vor fi implementate rapid cu toată rigoarea și probabil se va grăbi și declanșarea Evenimentului.

Cobra, de asemenea, a lansat un apel pentru a face pe 15 aprilie o meditație colectivă pentru pacea planetară și mai ales în Siria.

Sursa: Burebista2012.blogspot.ro

Citiți și:
FOARTE IMPORTANT! Meditație pentru stoparea promptă a oricărei tentative de a fi dezlănțuit al treilea război mondial – 15 aprilie, de la ora 11.30
Adevărul cel necunoscut despre Siria
Care este, de fapt, adevărul în conflictul din Siria, teroriști, refugiați, ruși, francezi și americani

 

yogaesoteric
13 aprilie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More