Contactul depinde mai ales de noi acum

 

Articol publicat de Cobra pe 18 martie 2018

Confederația Galactică a forțelor Luminii a hotărât ca suprafața acestei planete să fie urgent transformată într-un domeniu protejat al Confederației, conform Codului Galactic, secțiunea IV/2.

Din motive evidente, populația de la suprafața globului nu poate primi prea multe informații despre operațiunile necesare ce au loc la suprafața planetei. Singurul aspect pe care îl pot afirma este că există un număr destul de mare de hibrizi draconieni și reptilieni ce sunt controlați de Grupul Chimera (grup alcătuit din liderii forțelor întunecate din galaxia Andromeda, care au venit pe Pământ în trup umanoid acum 25.000 de ani și au creat un scut electromagnetic prin care au izolat umanitatea de restul Universului, după care s-au retras în anumite orașe subterane, controlând de acolo populația umană de la suprafața planetei), ce s-au încarnat în trupuri umane clonate în timpul ultimei invazii arconice, ce a avut loc între anii 1996 și 1999, trăind în interiorul unor baze subterane. În urma evenimentului de tip steag fals din data de 11 septembrie 2001, aceștia au început să iasă la suprafața Pământului și să se infiltreze în eșaloanele înalte ale puterii în cadrul societății umane. Această situație este abordată acum de către Forțele Luminii ca parte a Operațiunii Mjolnir (o operațiune specială a Forțelor Luminii, de impunere a implementării Codului Galactic, în contextul Carantinei Pământului).

Vreau doar să afirm că situația ostaticilor de la suprafața planetei este foarte dificilă și că eliberarea ar putea să dureze ceva mai mult decât s-a preconizat.

Acesta este motivul pentru care forțele Luminii ne sfătuiesc să evităm orice fel de speculație cu privire la momentul în care va avea loc Evenimentul pentru a evita dezamăgirile, și ne sugerează să începem mai degrabă să ne concentrăm asupra misiunii personale și să ne trăim viața la maxim în momentul prezent.[traducerea în mod înțelept adaptată a textului din fotografia de mai sus:
Cu unele excepții ce sunt evidente nimeni nu s-a născut războinic.
Alegi să fii unul atunci când refuzi să mai stai jos la nesfârșit.
Alegi să fii unul atunci când manifestând mereu și cu putere binele dumnezeiesc refuzi să te lași dat la o parte de ce răi și vicleni.
Alegi să fii unul atunci când te ridici și acționezi cu tenacitate și curaj chiar după ce ai fost cumva doborât.
Alegi să fii și să rămâi unul pentru că, dacă nu tu, cel care știi toate acestea și poți să o faci ACUM atunci cine?]

În fiecare zi, zeci de mii de ființe umane mor de foame, de boli sau de malnutriție. Aceasta arată puterea insidioasă de control pe care forțele Întunericului încă o au la suprafața planetei. Dacă Evenimentul ar avea loc înainte ca bombele toplet să fie controlate, numărul dezastrelor ar fi mult mai mare.

Pentru a pregăti gradat planeta pentru spargerea compresiei ce o menține într-o sui-generis carantină, Forțele Luminii m-au rugat să instruiesc populația de la suprafață pentru a transforma neîntârziat suprafața acestei planete într-un Vas de Contact.

Instrucțiuni:

Dacă dețineți o proprietate ce prezintă o zonă întinsă care să fie suficient de mare pentru a permite aterizarea unei mici nave pleiadiene, atunci puteți rosti în tăcere (în gând) următorul mesaj decret:
„În numele Sinelui meu Nemuritor (ATMAN), hotărăsc și totodată dispun aterizarea unei nave pleiadiene pe terenul pe care îl dețin, precum și aleg să realizez primul meu contact fizic cu pleiadienii de pe acea navă, cât mai curând posibil și în modul cel mai benefic cu putință.”

Este foarte important să nu rostiți NICIODATĂ acest decret evocator cu voce tare și să nu vorbiți despre decretul vostru cu nimeni, altfel nu veți putea să faceți parte din proiectul Vasului de Contact (Contact Dish).

Liberul-arbitru reunit al unui considerabil număr de mii de ființe umane ce vor realiza acest decret evocator în întreaga lume va trimite apoi un necesar semnal coerent de contact ce va consta într-o Lumină pulsatorie către rețeaua energetică ce înconjoară planeta și către pleiadieni. Iar aceasta va transforma în mod eficient întreaga planetă într-un Vas de Contact. Masa critică necesară pentru ca aceasta să se petreacă se situează în jurul cifrei de 12.000 de ființe umane. Aceasta le va indica atât pleiadienilor, precum și Rasei Galactice Centrale că partea ce este deja trează din populația umană a atins o maturitate spirituală ce este egală cu 0,75 pe scara dezvoltării civilizațiilor ce a fost propusă de Kardashev.

Aceasta va indica faptul că secvența de contact benefic poate să înceapă.[traducerea textului din fotografia de mai sus:
A venit timpul pentru Contact.
Federația Galactică]

Umanitatea este în mare parte pregătită pentru un astfel de contact. Secvența de contact este descrisă într-un mod corect în ultimele pagini ale cărții The Starseed Transmissions: An extraterrestrial report (Transmisiunile Semințelor Stelare: Un raport extraterestru), ce este semnată de Raphael.

Fie ca această secvența de contact să înceapă. Haideți să transformăm neîntârziat această planetă într-un Vas de Contact!
Victoria noastră este inevitabilă și aparține Luminii dumnezeiești!

Citiți și:

Un senzaţional mesaj-referendum al unei civilizaţii extraterestre avansate ce se adresează tuturor oamenilor de pe planeta Pământ (I)

Mesaje transmise umanităţii de către extratereştrii benefici prin intermediul psihografiilor lui Solari Parravicini

 

 

yogaesoteric
13 aprilie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More