Opinie: Luarea la țintă a navei Moskva de către SUA este un „Pearl Harbor” al Rusiei

Pentru a înțelege scufundarea navei Moskva și iminenta revanșă a lui Putin împotriva Statelor Unite, este necesar mai întâi să înțelegeți că orice lider național care dorește să facă mișcări militare îndrăznețe, are nevoie mai întâi de sprijinul propriului popor. În 1941, evenimentul de la Pearl Harbor a fost lăsat să se petreacă (guvernul SUA știa totul despre acest eveniment și chiar l-a provocat) pentru a crea suportul emoțional ca SUA să intre în teatrul de război din Pacific.

nava Moskva

În esență, atacul de la Pearl Harbor a fost „11 septembrie” al celui de-al Doilea Război Mondial. La fel ca în cazul 9/11, guvernul SUA știa totul despre plan și a permis ca acesta să se petreacă pentru a produce victimele și reacția emoțională care să determine poporul american să ceară represalii împotriva Japoniei.

S-a dezvăluit acum că armata americană a condus întreaga operațiune de scufundare a navei Moskva, inclusiv urmărirea navei, prin intermediul unui avion de supraveghere P-8 Poseidon, care a transmis apoi soluțiile de foc ucrainenilor, antrenați la rândul lor de către armata americană. Astfel, Statele Unite au furnizat armele, pregătirea, urmărirea și soluțiile de foc pentru scufundarea navei Moskva. În esență, tot ce a făcut Ucraina a fost să apese pe butonul „foc”. Acest aspect este atât de bine știut încât este descris chiar si într-un articol din Daily Mail din Marea Britanie, care sună așa:

Dezvăluire: Un avion american de supraveghere maritimă a fost deasupra Mării Negre cu câteva minute înainte ca nava amiral rusească Moskva să fie «lovită de rachete ucrainene».

Un avion de supraveghere P-8 Poseidon patrula pe coastă înainte de atac.

Avionul de înaltă tehnologie poate repera navele pe radar la distanțe de peste 160 de kilometri… Marina americană a folosit noul său avion de supraveghere maritimă pentru a furniza forțelor ucrainene date precise de țintire, cu scopul de a scufunda vasul Moskva, nava amiral rusească din Marea Neagră, pe 13 aprilie.

Prin scufundarea navei Moskva, SUA tocmai i-au oferit lui Putin ceva care ar fi „un moment Pearl Harbor al Rusiei”, în care Putin poate pretinde poporului său că SUA a inițiat un atac asupra marinei ruse, scufundând una dintre navele lor și ucigând sute de oameni. Această știre a fost, bineînțeles, defilată prin toată mass-media rusească, ceea ce a dus la creșterea sprijinului intern pentru Putin cu mult mai mult decât era până acum.

La fel ca în cazul Pearl Harbor din Statele Unite, poporul rus cere acum „răzbunare” față de agresor, pe care îl consideră a fi Statele Unite. De fapt, SUA tocmai i-au dat lui Putin ultima piesă din puzzle de care are nevoie pentru a lansa atacuri nucleare răzbunătoare împotriva Occidentului.

Rusia prezintă imparabilul ICBM RS-28 Sarmat (Satan 2), care poate transporta până la 15 focoase MIRV

Nu este nicio coincidență faptul că Rusia tocmai a dezvăluit un test de lansare a rachetei sale balistice intercontinentale RS-28 Sarmat (Satan 2), care poate transporta până la 15 focoase MIRV. Acestea sunt vehicule de reintrare independente, fiecare dintre ele purtând un focos nuclear de sute de ori mai puternic decât bombele atomice folosite asupra Japoniei în cel de-al Doilea Război Mondial.

ICBM RS-28 Sarmat

RS-28 are la bord, de asemenea, vehicule de alunecare hipersonică (HGV) care planează la viteze extreme în timp ce se îndreaptă spre țintele lor, evitând complet orice sistem defensiv deținut de Statele Unite. Altfel spus, SUA sunt complet lipsite de apărare împotriva armelor nucleare ale Rusiei care ar putea lovi ținte din SUA.

Este nevoie de aproximativ 30 de minute pentru ca unul dintre aceste ICBM-uri să zboare de la Moscova la New York City. În cazul în care Putin ar lansa o astfel de armă, locuitorii din New York nu ar putea primi niciun fel de avertisment, având la dispoziție doar câteva minute pentru evacuare.

Astfel, în orice moment, milioane de americani sunt la doar 30 de minute distanță de anihilarea totală. Rusia ar putea chiar, teoretic, să lanseze o rachetă cu detonare EMP la mare altitudine, aruncând Statele Unite într-o existență de Ev Mediu întunecat din secolul al XIX-lea, în care aproximativ 90% din populație ar muri în decurs de aproximativ un an din cauza foametei în masă, a colapsului, a violenței, a bolilor și așa mai departe.

Din InsiderPaper.com:

RS-28 Sarmat este capabilă să transporte aproximativ 10 tone de încărcătură utilă sau până la 10 focoase MIRV grele, ori 15 focoase MIRV ușoare, precum și un număr nespecificat de vehicule hipersonice de planare Avangard (HGV), sau o combinație între focoase. De asemenea, poate transporta mai multe contramăsuri împotriva sistemelor de rachete antibalistice. Ministerul rus al Apărării a declarat că racheta este răspunsul Rusiei la sistemul american Prompt Global Strike.

În timp ce Pentagonul s-a concentrat pe formarea echipajelor homosexuale pentru elicopter și a soldaților transsexuali, Rusia a proiectat sisteme de lansare a armelor foarte eficiente și de înaltă tehnologie, cum ar fi rachetele hipersonice și ICBM-urile avansate.

În timp ce liderii trădători ai Americii dezmembrează infrastructura energetică și sistemul de transport al Americii (a se vedea recenta distrugere a livrărilor feroviare ale Union Pacific), Rusia obține profituri record din vânzările de energie, convingând în același timp multe națiuni de top din întreaga lume să cumpere energie în ruble, mai degrabă decât în dolari.

Imperiul american, impregnat de corupție, pedofilie, criminalitate și nebunie, este terminat. Acum este doar o chestiune de timp pentru a urmări cum se accelerează pe zi ce trece procesul de sinucidere a Statelor Unite ale Americii.

Înainte de sfârșitul acestui an, orașele americane foarte posibil că vor fi în flăcări din cauza revoltelor legate de alimente. Tirania guvernamentală va scăpa de sub control, iar noi vom fi martorii primelor capitole fie ale unei revolte în masă, fie ale unui război civil (sau poate elemente din ambele). Foametea în masă se apropie de Occident, iar sancțiunile economice nebunești și stupide împotriva Rusiei au fost cele care au inițiat întreaga reacție catastrofală în lanț care va duce la căderea Americii așa cum o știm.

O zi foarte tristă, într-adevăr. Pe de altă parte, având în vedere că fanaticii avortului din America sunt înnebuniți de uciderea în masă a bebelușilor, se pune întrebarea dacă nu cumva o „resetare” ar fi singura cale de a restabili valorile creștine pe care a fost inițial fondată America. După cum a scris Michael Snyder: „Sfârșitul civilizației, așa cum o știm, se apropie – și asta este de fapt o veste foarte bună”.

Are el dreptate? Doar timpul ne va lămuri.

Autor: Mike Adams

Citiți și:
În cazul Federației Ruse nu doar războiul cu Ucraina contează, ci și reacția irațională a Occidentului
România are de câștigat de pe urma războiului din Ucraina

 

yogaesoteric
10 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More