Opinie: Milioane de americani vor fi evacuați din casele lor pe măsură ce colapsul economic va deveni tot mai accentuat

Colapsul se accelerează de la o zi la alta. La începutul lunii septembrie, am aflat că una din șase gospodării din SUA este în urmă cu plata facturilor la electricitate (iar electricitatea nici măcar nu este scumpă în Statele Unite, în comparație cu Europa de Vest, unde oamenii din Franța, spre exemplu, plătesc 1 dolar pe kWh și merg spre faliment). Acum, aflăm că până la 3,8 milioane de chiriași americani s-ar putea confrunta cu evacuarea în următoarele luni pentru că nu pot ține pasul cu plata chiriei, care în SUA depășește în medie 2.000 de dolari pe lună.

Din cauza politicilor economice dezastruoase ale regimului ilegitim al lui Biden, care a organizat o insurecție electorală cu buletine de vot pentru a fura președinția, poporul american suferă ca niciodată, luptându-se cu o inflație galopantă (la aproape 20% odată ce includeți costurile cu alimentele, combustibilul și energia), cu creșterea continuă a prețurilor la hrană, cu tarifele încă ridicate ale combustibililor (motorina a crescut din nou la peste 5 dolari/galon) și cu chirii și locuințe pe care oamenii nu și le pot permite.

Din ce în ce mai mulți americani, se pare, vor fi nevoiți să aleagă între locuință și mâncare, ceea ce înseamnă că milioane de alți oameni vor fi fără adăpost și/sau vor muri de foame înainte de sfârșitul anului, totul în timp ce Biden și democrații susțin că republicanii sunt „o amenințare la adresa democrației”.

Cam ce idee „genială” ar propune democrații pentru a gestiona toate aceste alte milioane de oameni fără adăpost? Deși pare incredibil, iată că este adevărat: deputații din Los Angeles speră să forțeze hotelierii să găzduiască persoanele fără adăpost. Chiar așa.

Constrângerea hotelierilor să găzduiască persoanele fără adăpost

După cum a relatat Mish Talk, membrii Consiliului Local din Los Angeles acuză hotelierii de faptul că din cauza lor ajung oamenii fără locuințe și că, prin urmare, se justifică constrângerea hotelierilor de a găzdui zilnic oameni fără adăpost ca regulă de bază, chiar dacă hotelierii nu vor s-o facă.

Acesta este comunism în toată regula și va face ca hotelierii să-și închidă afacerea și să fugă din Los Angeles, lăsând orașul să se prăbușească în mizerie, ceea ce este întotdeauna inevitabil atunci când politicienii de stânga sunt la conducere. Mai devreme sau mai târziu, aceștia distrug tot ceea ce ating.

La fel ca atunci când CDC, pe timpul covidului, a declarat că niciun proprietar nu poate evacua chiriașii care nu-și plătesc chiria, iar liderii orașului Los Angeles au declarat că hotelierii este nevoie să ofere gratuit camere de hotel unor oameni fără adăpost violenți, dependenți de droguri și adesea criminali nebuni (nu toți oamenii fără adăpost sunt așa, dar în Los Angeles cu siguranță marea lor majoritate par a fi așa).

Eco se îndreaptă către stupid: Vehiculele electrice nu pot fi încărcate de o rețea electrică ce nu face față cererii

Nu uitați, California este același stat care a interzis autoturismele noi cu motoare pe combustie începând cu 2035, dar care le spune acum proprietarilor de vehicule electrice (EV) să nu-și mai încarce mașinile între orele 16:00 și 21:00, deoarece rețeaua electrică nu poate face față sarcinii. Și nici măcar 1% din populație nu deține încă EV-uri. Ce se va petrece atunci când doar 10% din populație va dori să își conecteze mașinile electrice și să le încarce de la o rețea electrică ce abia funcționează?

Încă de acum, California se confruntă cu posibilitatea unor pene de curent, cu mult înainte ca un procent semnificativ din locuitorii săi să dețină vehicule electrice. La fel ca Europa de Vest, California a ales calea sinuciderii economice prin dezmembrarea propriei infrastructuri energetice și condamnarea locuitorilor la o viață fără energie fiabilă, transport sau drepturi de proprietate privată de orice fel.

Dacă dețineți un hotel, acesta va fi rechiziționat de către stat și va fi folosit pentru a găzdui persoanele fără adăpost. Dacă dețineți o casă, veți fi forțat să acceptați ocupanți ilegali care nu plătesc chirie, iar dacă dețineți o mică afacere de vânzare cu amănuntul, veți fi forțat să tolerați furturi nelimitate din magazine, în timp ce poliția stă degeaba și nu face nimic pentru a opri infracțiunea.

În California, nu dețineți cu adevărat nicio proprietate privată și nu aveți niciun drept fundamental de a deține orice lucru pe care guvernul nu dorește să îl dețineți (inclusiv arme și muniție, apropo, chiar dacă le-ați procurat legal).

Armata americană reține la sol întreaga sa flotă de elicoptere Chinook din cauza unor garnituri inelare ieftine importate din China

Ca o dovadă în plus a colapsului Americii, armata SUA și-a reținut la sol întreaga sa flotă de elicoptere Chinook. O sursă militară ne-a contactat și ne-a spus că aceasta s-a petrecut din cauza faptului că armata s-a aprovizionat cu garnituri inelare ieftine și de slabă calitate aduse din China. Garniturile au cedat, provocând scurgeri de combustibil în componentele fierbinți ale motorului, provocând incendii.

Chiar și Wall Street Journal relatează despre această situație:

Armata americană și-a reținut la sol întreaga sa flotă de elicoptere CH-47 Chinook din cauza riscului de incendiu la motoare, au declarat oficiali americani.

[…….]

Armata americană a reținut la sol sute de elicoptere din exces de prudență, iar oficialii au analizat mai mult de 70 de aeronave care conțineau o piesă suspectată de a fi implicată într-o problemă, au declarat oficialii.”

Tot astfel, Marina Regală Britanică nu poate face portavioanele să fie apte de navigație – noul HMS Prince of Wales s-a defectat chiar în prima zi a unei misiuni de patru luni. Se pune întrebarea: Cum, mai exact, ar putea forțele SUA și ale NATO să învingă Rusia în război, când propriile nave, avioane de luptă și elicoptere nu pot funcționa fără probleme?

Iar aceste echipamente militare nici măcar nu sunt încă pe câmpul de luptă. Acestea abia dacă pot fi utilizate pe timp de pace. Imaginați-vă cât de funcționale vor mai fi acestea după ce vor suporta loviturile inamicului.

Între timp, avionul de vânătoare F-35 este un coșmar al industriei militare, supraevaluat și lipsit de fiabilitate. Armele antitanc ale Americii sunt construite pe un proiect vechi de două decenii, iar rachetele hipersonice americane continuă să eșueze la testele de zbor. Rachetele hipersonice ale Rusiei sunt funcționale și utilizate. De asemenea, acestea au capacitate nucleară, ceea ce face ca pentru Rusia să fie simplu să doboare portavioanele americane prin detonarea de arme nucleare deasupra lor, la altitudine (când acestea navighează pe mare). Din câte știu eu, armata americană nu are nicio apărare eficientă împotriva acestui pericol. Iar Rusia, apropo, își menține superioritatea aeriană asupra Ucrainei de Est. Vă mirați de ce? Este evident.

Contraofensiva ucraineană eșuează

Vă amintiți marea contraofensivă Ucraina / NATO despre care am spus că va fi lansată? S-a petrecut recent. Este posibil să nu fi auzit niciodată despre ea, deoarece tentativa de atac a eșuat și nu a obținut nimic altceva decât moartea a peste 1.200 de soldați ucraineni, alături de pierderea a peste 50 de vehicule militare blindate.

Acest atac a avut loc în apropiere de Kherson și a fost oprit de Rusia în câteva ore, fără să dețină niciun fel de poziție favorabilă. Cam atât despre marea contraofensivă. Te face să te întrebi unde se duc de fapt toate acele miliarde de dolari din fondurile americane, nu-i așa? Banii cu siguranță nu ajută forțele de luptă din prima linie a Ucrainei în niciun grad măsurabil.

Poate că data viitoare, armata americană va putea trimite elicopterele Chinook cu motoarele lor în flăcări într-un fel de atac sinucigaș cu bombe incendiare și să spere că le vor putea prăbuși peste detașamentele rusești pentru a le incendia.

Oameni buni, asistăm la ultimele suspine disperate ale unui imperiu muribund (imperiul american) a cărui armată a devenit bătaia de joc a lumii, începând cu fuga aproape inexplicabilă a forțelor americane din Kabul și predarea către talibani a unor echipamente militare în valoare de zeci de miliarde de dolari. Pentru restul lumii, armata americană arată din ce în ce mai mult ca o colecție patetică de woketards (o combinație între woke și retardați) și fătălăi. Și asta este trist, pentru că eu personal cunosc mulți oameni buni în rândurile personalului activ și ei nu sunt nici woketards și nici fătălăi, dar datorită conducerii Pentagonului, aceasta este direcția în care sunt îndreptate forțele militare americane. (Apropo, eu îi susțin pe veteranii noștri și sunt revoltat de modul în care guvernul SUA îi tratează pe bărbații și femeile noastre în uniformă, în special la VA (Veterans Affairs)).

Se pare că o armată woke nu este o forță de luptă eficientă, la fel cum nici o corporație woke nu este viabilă din punct de vedere economic.

Autor: Mike Adams

Citiți și:
Pax Americana și politica vasalității
Despre impasul american: război mondial sau lume multipolară
„Democrația” în care poporul nu are nimic de spus

 

yogaesoteric
23 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More