Oxford 2024: Încep lockdown-urile climatice ‒ Veți fi urmăriți și blocați în suburbia dumneavoastră și veți fi fericiți cu aceasta

Organizațiile totalitare vor să vă urmărească mașina și se așteaptă să cereți permisiunea de a călători, nu doar în străinătate, ci și în suburbia vecină. Aceștia sunt aceiași oameni care zboară cu avioane private pentru excursii de două săptămâni la ONU.

Orașul de 15 minute este un plan al ONU și Forumului Economic Mondial (WEF). Veți fi urmăriți și blocați în suburbia voastră și veți fi fericiți cu aceasta.

De la WEF (Forumul Economic Mondial) și doar pentru dumneavoastră.

Este greu de crezut, dar Consiliul orașului Oxford a luat ideea benignă de a rezolva problema deplasărilor lungi și, dintr-o singură lovitură, a ajuns la o tiranie malignă. Dacă nu vă place ideea de a merge pe jos la serviciu și de a „salva planeta”, vă vor obliga să luați autobuzul. Dar consecințele neprevăzute sunt vaste. Este posibil să fiți nevoiți să vă mutați, să vă găsiți un nou loc de muncă sau să divorțați. Credeți că aveți dreptul de a vă vizita copiii? Numai cu permisiune. Întregul nostru mod de viață este pus sub semnul întrebării.

Cum rămâne cu persoanele care locuiesc la marginea unei zone? Oare prostia granițelor artificiale îi va încuraja pe oameni să renunțe la sălile de sport sau magazinele aflate la cinci minute distanță, dar în zona greșită, și să conducă în schimb 20 de minute? Emisiile ar putea crește…….

Acesta este sistemul de credit social care începe cu urmărirea mașinii dumneavoastră. Locuitorii vor fi limitați la deplasări în cartierul lor și vor fi nevoiți să ceară permisiunea dacă doresc a-l părăsi, această măsură fiind luată pentru a „salva planeta”.

Consiliul Județean Oxfordshire a aprobat la data de 2 decembrie 2022 planurile de a confina locuitorii într-una dintre cele șase zone pentru a „salva planeta” de încălzirea globală. Cea mai recentă etapă a programului „Orașul de 15 minute” constă în amplasarea de porți electronice pe principalele drumuri de intrare și ieșire din oraș, limitând locuitorii la deplasări în propriile cartiere.

În cadrul noului sistem, dacă locuitorii vor dori să părăsească zona lor, vor avea nevoie de permisiunea Consiliului, care va decide cine este demn de libertate și cine nu. În cadrul noului sistem, rezidenții vor avea voie să părăsească zona lor maximum 100 de zile pe an, dar pentru a obține această permisiune, fiecare rezident va fi nevoie să își înregistreze datele mașinii la consiliu, care le va urmări apoi mișcările prin intermediul unor camere inteligente din oraș.

Ce se petrece dacă soția ta are un loc de muncă într-o zonă, fiul tău merge la universitate în alta, iar locul de muncă sau clubul tău sportiv cu prietenii de-o viață se află într-o a treia zonă? Veți fi nevoiți să vă vindeți casa și să vă trimiteți copiii la internat?

La prima vedere, aceste cartiere de 15 minute pot părea plăcute și convenabile. Dar există un aspect coercitiv. Consiliul intenționează să reducă utilizarea mașinilor și congestionarea traficului prin impunerea unor reguli stricte privind deplasările cu mașina. Conform noilor propuneri, dacă unul dintre cei 150.000 de locuitori din Oxford conduce în afara cartierului desemnat mai mult de 100 de zile pe an, ar putea fi amendat cu 70 de lire sterline.

Conceptul de oraș de 15 minute s-a născut odată cu C40. Prezidat astăzi de primarul Londrei, Sadiq Khan, C40 se autointitulează „o rețea de primari din aproape 100 de orașe de top la nivel mondial care colaborează pentru a lua măsurile urgente necesare chiar acum pentru a face față crizei climatice”.

BBC consideră că este absolut normal ca guvernul să decidă cine sunt prietenii tăi. Se pare că lockdown-urile din Paris au fost momente sociale excelente. Cine ar fi știut?

BBC: „… pentru Fraioli, cele două luni de izolare care au început pe 17 martie ‒ care au limitat-o la deplasări pe o rază de 1 km distanță față de casa ei ‒ i-au oferit o perspectivă nuanțată și îmbogățită asupra cartierului său. «Am descoperit că este posibil să te simți ca într-un mic sat din Paris», spune ea. «Să-ți cunoști vecinii, să menții legături bune cu comercianții, să favorizezi artizanii și magazinele locale în detrimentul marilor supermarketuri. M-am alăturat chiar și unei mișcări cetățenești în cadrul căreia oamenii pregătesc coșuri cu alimente pentru persoanele fără adăpost. Credeam că o să îmi fie greu să suport izolarea, dar m-am simțit perfect acasă, într-un loc liniștit.»

Această poveste este cusută cu ață albă. Vă amintiți ca undeva „cunoașterea vecinilor” să fi făcut parte din vreo carantinare?

Și să nu credeți că dacă vă cumpărați două mașini veți avea dreptul la 200 de ore de ieșire din zona în care locuiți. Fiecare gospodărie primește 100 de ore, indiferent de câte mașini are.

Schimbările climatice sunt doar o scuză pentru a scoate plebea din avioane și de pe șosele. Cei aleși special la universitate sau în serviciul executiv vor primi un permis gratuit.

Și da, nu este vorba doar de Oxford, ci și de Brisbane, Melbourne, Barcelona, Paris, Portland și Buenos Aires. Conceptul totalitar se răspândește ca un cancer.

Citiți și:
Top 10 cele mai înfiorătoare și distopice tendințe vehiculate de Forumul Economic Mondial (WEF)
„Bine ați venit în 2030. Nu dețin nimic, nu am nici o intimitate, iar viața nu a fost niciodată mai bună”

 

yogaesoteric
27 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More