Lui Gheorghiță, Arafat și Cîțu le-a sunat ceasul: Primul proces al unei victime a vaccinului covid contra Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României

Care sunt drepturile unei victime? Avocatul Cuculis cere 1.000.000 de euro daune

Cunoscutul avocat Adrian Cuculis a dezvăluit detalii din primul proces inițiat de o româncă împotriva Pfizer, Ministerului Sănătății și Guvernul României. Femeia s-a îmbolnăvit grav și necesită tratament pe viață după ce s-a vaccinat cu vaccinul anti-covid de la Pfizer.

Cazul în speță, cu acte medicale care dovedesc legătura de cauzalitate între vaccinul Pfizer și boala dobândită din pricina vaccinului, pacienta a dobândit o boală ce necesită tratament pe viață.

Trombocitopenie și hipertonie arterială”, spune avocatul Adrian Cuculis, citat de Mediafax și Antena 3.

Daunele se ridică la 1.000.000 de euro și vizează obligarea celor trei (n.r. Pfizer, Ministerul Sănătății / CNCAV și Guvernul României) la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente.

Companiile farmaceutice nu sunt intangibile, în sensul în care pot să apară reacții adverse sau cine știe, poate chiar situații extreme cum ar fi decesul persoanelor care se vaccinează anti-covid”, a spus avocatul cu o ocazie anterioară.

Care sunt drepturile unei victime care ajunge în instanță?

Pe de-o parte vorbim despre deschiderea unui dosar penal și atunci va fi necesar să fie făcută cercetarea de către organele de urmărire penală. Pe partea cealaltă putem să vorbim despre un dosar civil, respectiv zona malpraxisului care nu intră în zona penală, respectiv aceea de daune de natură morală, materială și așa mai departe”, a spus Adrian Cuculis, avocat.

Acum să vedem pe unde vor scoate cămașa prim-propagandiștii vaccinării cu serul experimental „sigur și eficient”, Valeriu Gheorghiță, Raed Arafat și Florin Cîțu.

Citiți și:
Medicii japonezi rup tăcerea. Vaccinații anti-covid este necesar să-și facă de urgență analizele
O mie de dolari pentru sânge de nevaccinat

 

yogaesoteric
27 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More