Pagina oficială a Declarației de la Great Barrington, ștearsă cu totul de Facebook. Dr. Jay Bhattacharya, unul dintre inițiatori: „Este o formă modernă de ardere a cărților”

Pagina oficială a Declarației de la Great Barrington a fost ștearsă de pe Facebook, a anunțat pe Twitter unul dintre administratorii acesteia.

Declarația de la Great Barrington este o inițiativă majoră a unor recunoscuți și afirmați cercetători și profesori care militează pentru o abordare alternativă a covid, axată pe protecția selectivă a vulnerabililor, spre deosebire de blocarea generalizată a societăților, cum s-a procedat până acum. În ciuda marginalizării sistematice și a barajului dezinformator, declarația este semnată de zeci de mii de aderenți, medici, practicieni, specialiști etc.

Administratorii se întreabă cum de a fost posibilă ștergerea paginii, având în vedere faptul că ultima postare era în favoarea vaccinării anti-covid. „Ștergerea de către Facebook a site-ului GBD este atât derutantă, cât și tulburătoare. Ultima noastră postare a fost o declarație în favoarea prioritizării persoanelor în vârstă pentru vaccinarea împotriva infecției covid-19 ca instrument de protecție focalizată a acestui grup vulnerabil, împreună cu un link către un articol din Wall Street Journal publicat de profesorul Sunetra Gupta și cu mine, în decembrie, care a concretizat argumentul nostru pentru această politică”, a scris pe Twitter Dr. Jay Bhattacharya, unul dintre inițiatorii Declarației.

Din senin, Facebook ne-a trimis săptămâna trecută o notificare prin care ne anunță că ne suspendă pagina pentru că nu se conformează standardelor comunității lor. Ceea ce este ironic pentru că standardele unei țări libere militează exact împotriva genului de cenzură practicat de Facebook. Este o formă modernă de ardere a cărților”, a continuat profesorul de la Stanford Medical School.

Decizia vine în contextul în care Facebook a anunțat că va șterge postările care pun la îndoială „varianta oficială” despre vaccinuri. Autorii Declarației au scris în repetate rânduri că sunt în favoarea vaccinării voluntare.

Citiți și:
Studiu Universitatea Stanford: Lockdown-urile nu au niciun efect semnificativ în reducerea covid-19, ba chiar pot duce la răspândirea cazurilor
Experţi împotriva isteriei COVID
Apel contra dictaturii covid și a vaccinării. Robert J. Kennedy a scris către 100.000 de avocați: Drepturile și libertățile personale sunt sub asediu în Era Covid. Acționați!

yogaesoteric
10 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More