Pandemia fictivă


dr. Wolfgang Wodarg


S-au separat două lumi. De o parte avem mediul observabil în care trăim. În cercurile de cunoștințe ale celor mai mulți oameni nu există, probabil, niciun caz de îmbolnăvire sau deces. De cealaltă parte avem realitatea augmentată de media. Acolo pândesc la tot pasul pericole de moarte, petrecăreți nesocotiți pun în primejdie viața tuturor, omenirea tremură de frică în așteptarea celui de-al doilea val.

Dacă suntem atenți, observăm că numărul deceselor din Germania își face cu greu loc chiar și în media „mainstream”. Motivul? N-ar mai fi deloc înspăimântătoare. În schimb, accentul se pune pe creșterea numărului de infectați – oricum nu foarte importantă – cauzată de testările excesive. Nimeni nu întreabă dacă scandalurile de presă ca cel de la Tönnies sau comportamentul demonstranților „inconștienți” din 1 august 2020 au provocat probleme de sănătate serioase. În spatele acestei isterii se ascund interese pe care este important să le descoperim.

Ați fost la piscină sau la plajă în ultimele luni? Ați văzut mulțimile care stau la soare sau în apă? Niciunul dintre cei care intră în apă nu poartă mască… Unde sunt infectații de la demonstrațiile Black Lives Matter, unde nu s-a purtat mască? Sau cei de la marea demonstrație pașnică de la Berlin din 1 august 2020?

Când a fost oprită manipularea gunoiului? Doar oamenii care se ocupă de asta sunt expuși la „nori de viruși” degajați de batistele de hârtie și măștile folosite.

Și unde sunt morții de la Tönnies? Unde sunt infarctele din Heinsberg? [N. tr.: firma Tönnies și orașul Heinsberg sunt două dintre „focarele” care au iscat multe discuții în presa germană.]

Unde sunt bolile de rinichi și afecțiunile neurologice din Ischgl, unde 85% din populație nici nu a remarcat că au avut COVID-19? [Ischgl este o stațiune de schi austriacă pe care presa a prezentat-o drept unul dintre primele mari „incubatoare” ale virusului.]

Pur și simplu nu există o pandemie care să crească numărul bolnavilor din acest an. Cei care vorbesc despre paradoxul prevenției în acest caz folosesc greșit termenul și nu au habar de epidemiologia bolilor infecțioase.

Ce există cu adevărat? Orgii ale testării care creează o dinamică falsă. Dată fiind frecvența scăzută a infecțiilor cu SARS-CoV-2, un test pozitiv nu înseamnă nimic. Numărul „cazurilor” descoperite acum corespunde numărului de persoane sănătoase de la care s-ar putea aștepta un rezultat fals-pozitiv. Cu cât se testează mai mult, cu atât sunt găsiți mai mulți oameni sănătoși „pozitivi”. Asta nu are nicio legătură cu boala, ci doar cu abuzul de teste exagerat de scumpe, cu scopul de a înspăimânta.

Povestea panicii pandemice cu virusul mortal din Wuhan a fost depășită de mult de realitate. Secvențele virusului pe care le descoperă testele PCR se găseau deja în toată lumea cu mult înainte de episodul Wuhan. Peste 80% din populație [trimitere către un studiu german care arată că 81% din populație are imunitate la SARS-CoV-2 datorită altor viruși corona] avea deja imunitate la coronaviruși, pentru că diferite variante ale acestora revin în fiecare an. Prin urmare, o vaccinare în masă împotriva virușilor de tip corona nu este necesară. Pe deasupra, tehnologiile care se testează acum presupun riscuri mari. De asemenea, perioadele de observare a efectelor sunt mult prea scurte. Dată fiind situația, orice medic care administrează un astfel de vaccin dă dovadă de un comportament iresponsabil. E vorba de cunoștințe certificate științific de multă vreme.

Mai mult, în raportări nu există nicio mențiune referitoare la faptul că media vârstei celor care au murit în Germania cu un test SARS-CoV-2 pozitiv este 82 de ani. 85% dintre decedați aveau peste 70 de ani. Aceeași structură a vârstei decedaților este similară și în Suedia, ba chiar media de vârstă de acolo tinde să fie mai ridicată.

Condițiile sanitare catastrofale din cartierele sărace din Statele Unite, Brazilia, Peru sau India sunt folosite pentru tactici de înspăimântare și calcule politice.

Și din nordul Italiei, de la Madrid sau din Belgia avem deja de mult suficiente informații la prima mână [trimitere către a opta ședință a Comisiei Extraparlamentare pentru anchetarea pandemiei]. Acestea arată că nu a fost vorba de un virus nou, ci de modul în care s-a gestionat panica, urmările fiind rupturile de stocuri de materiale medicale, tratamentele incorecte și decesele corespunzătoare în rândul celor slăbiți sau prost îngrijiți. În special în sistemele medicale tulburi sau corupte s-a abuzat de nepotrivitele teste PCR în diferite moduri. Testele profitabile au fost folosite pentru a destabiliza, pentru a trimite oamenii în brațele profitorilor de pe urma fricii și pentru a le vinde vaccinuri riscante.

Puțini observă că cei care vânează „petrolul viitorului”, datele noastre genetice, au și ei de profitat. Mostrele prelevate din gât pot fi secvențiate genetic, oferind informații prețioase laboratoarelor care le prelucrează. Cine ne protejează de abuz? Guvernul federal, care chiar înaintea crizei s-a înscris în programul 1+ Million Genomes pus la cale de industrie și de UE?

Deja tot mai mulți cetățeni știu aceste aspecte. Când o să le ia în seamă și presa și guvernul?

***

Wolfgang Wodarg (născut în 1947) este medic internist cu specializări în boli de plămâni, igienă și medicina mediului, sănătate publică și medicină socială. În 2009 a format o comisie pentru anchetarea rolului OMS în „pandemia gripei porcine”. În 2020 s-a numărat printre primele voci care au semnalat neconcordanțele și contradicțiile din informațiile larg răspândite despre pandemie.

Citiţi şi:
Experţi împotriva isteriei COVID
Ancheta doctorului Wolfgang Wodarg asupra pandemiei de «gripă porcină»

yogaesoteric
11 septembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More