Paradoxul medicinei actuale și tăcerea asurzitoare a justiției și serviciilor secrete

Una dintre noţiunile înşelătoare care a fost împinsă în prim-plan odată cu aşa-zisa pandemie de covid este cea de asimptomatic. La un moment dat se ajunsese la situaţia că nu mai existau oameni sănătoși, ci numai asimptomatici. Și pentru că n-aveai niciun fel de simptome, deveniseşi brusc mai periculos decât omul cu adevărat bolnav. De aici a început un lung șir de atrocități comise în grup organizat de medici, politicieni, funcționari publici, multimiliadari, cercetători etc.

Astfel, asimptomaticul a putut fi:
– internat forțat în baza unui test apt să emită peste 94% rezultate fals pozitive!
– torturat, intubat, sedat, legat de pat, i s-a confiscat telefonul, i s-a interzis orice comunicare cu familia, i s-a administrat un cocktail de medicamente neautorizate pe plan mondial dar „recomandate” de OMS, fără a fi informat și fără a i se cere acordul dacă vrea sau nu să fie preschimbat în cobai!
– în final putea muri iar familia era obligată să plătească criminalilor zeci de mii de lei „spitalizarea” în lagărul de exterminare.

Politicienii au grijă de călăii lor medici şi de personalul medical: îi exonerează de orice răspundere civilă sau penală pe toată perioada „tratamentului medical”, emițând legi din ce în ce mai permisive și protecționiste pentru criminali, simultan cu restrângerea graduală a drepturilor cetățenilor și înrobirea acestora. Parlamentarii votați de noi să ne protejeze interesele și drepturile sunt aceiași cu cei care votează exterminarea noastră cu două mâini.

Să nu uităm că românii plătesc degeaba lunar, de peste un an, CAS-ul 45% din salariu! De ce? Ca să fie uciși, abandonați, blocați la accesul în spitale pentru bolile adevărate de care suferă? Decesele au loc în marea majoritate în lagărele-spitale (în rare cazuri mai există spitale adevărate!). Acasă nu moare aproape nimeni. Excepții: oameni suferinzi din alte cauze aflați în imposibilitatea continuării tratamentelor, curelor sau efectuării unor operații iminente.

Justiția mondială susține genocidul, altfel ar fi oprit orice acțiune potențial-infracțională săvârșită de politicieni, medici sau alte persoane mai mult sau mai puțin influente financiar! Cei enumerați anterior, în grup, individual dar organizat au adus și aduc atingere tuturor drepturilor noastre, mai ales dreptului primordial la viață și celui la integritate fizică. Există legi naționale și convenții internaționale apărătoare ale drepturilor omului dar în prezent toate par a fi suspendate sine die la ordin verbal, neautorizat și neîmputernicit de nimeni, altfel nu se justifică inacțiunea magistraților! Niciun procuror din lumea asta îmbolnăvită artificial nu a îndrăznit să strige „STOP!” și nici n-a catadicsit să deschidă cuiva vreun dosar penal, deși motive sunt cu miile!

Despre genocidul planetar (reducerea populației lumii cu 95%!) se știe de zeci de ani. „Arhitecții” eugeniști nu și-au plănuit desfășurarea evenimentelor în caverne, ci le-au publicat în cărți, reviste, pe site-urile lor și le-au promovat în diferite conferințe mediatizate (de genul celor TED). Niciunui serviciu de informații din lumea noastră largă, niciunui magistrat din vreo țară „civilizată” NU i-a venit ideea „genială” de a aplica legea ad litteram în cazul sceleraților aflați la butoanele planetei!

Astăzi, când avem zeci de mii de morți post-injectare, sute de mii de persoane rămase invalide sau cu mari sechele fizice/psihice din același motiv, serviciile și magistrații tac asurzitor, deși victimele continuă să umple cimitirele și sufletele de durere.

Oamenii care dețin puterea dar nu au curaj să o focalizeze în scop benefic sunt parte din masa victimelor fără nicio putere. Dacă ieri au murit „insignifianții” lumii, mâine vor fi și ei sacrificați. De ce? Simplu: pentru că diabolicii NU vor mai avea nevoie de serviciile voastre, tăcuților!

Citiţi şi:
Dezvăluiri esenţiale referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei „pandemii”artificiale… (I)
Cum gândeşte un medic adevărat, care şi-a păstrat logica în potopul de falsuri actuale

yogaesoteric
15 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More