Paradoxuri Covid. Oricine moare pozitiv la testul covid, moare din cauza covid-ului! Oricine moare după vaccinarea anti-covid, nu moare din cauza vaccinului!

Dacă masca folosește, de ce distanțarea de 2 metri?; Dacă distanțarea folosește, de ce masca?; Dacă amândouă folosesc, de ce carantina totală?; Dacă toate trei au eficacitate, de ce ne grăbim cu vaccinurile?; Dacă vaccinurile sunt „sigure”, de ce clauza producătorilor că „nu își asumă nicio responsabilitate”?

  1. Oricine moare pozitiv la testul covid, moare din cauza covid-ului!
  2. Oricine moare după vaccinarea anti-covid, nu moare din cauza vaccinului!
  3. În carantină sunt obligați sa rămână cei depistați pozitiv, familia cu care domiciliază nu!
  4. După primul lockdown care nu a adus nimic, a urmat al doilea, care a adus tot ce a adus primul, și apoi al treilea, care a avut rezultate ca primele două. Ce credeţi că aduce al patrulea?
  5. Există medicamente eficiente în tratarea covid-ului, dar nu se folosesc pentru că nu au fost testate pentru covid ci pentru alte boli. Vaccinul se foloseşte, deşi nu a fost testat nici pentru covid, nici pentru alte boli!
  6. Deși toată lumea e infectată cu covid (e pandemie nu?) este interzisă circulaţia liberă dintr-o tară în alta!
  7. Covid-ul e mai agresiv noaptea decât ziua!
  8. Un vaccin nou se testează mai întâi pe oameni sănătoși şi tineri, cel anti-covid se testează pe bătrâni şi bolnavi cronici!
  9. Statul ne iubeşte atât de mult încât, ca să ne ferească de o gripă, ne rupe în bătaie, ne udă (iarna) cu tunurile de apă, sau ne gazează cu gaze lacrimogene!
  10. Morbiditatea și mortalitatea crește direct proporţional cu numărul de vaccinați!

Citiţi şi:
Documente: Ai test negativ? Tot suspect de Covid-19 eşti. Ai fost externat? Eşti suspect de boală infectocontagioasă
Un experiment cum nu s-a mai văzut până acum. Ce NU ne spun autoritățile și producătorul despre noul vaccin anti covid bazat pe tehnica ARNm

 

yogaesoteric
14 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More