Paralele frapante între atentatele din 11 septembrie 2001 și criza Covid-19

 

Există numeroase asemănări între criza Covid și evenimentele din 11 septembrie care este important să fie identificate și înțelese ca atare, pe măsură ce Operațiunea Coronavirus continuă să înainteze la nivel global.

Multe națiuni din întreaga lume, inclusiv Canada și Australia, fac demersuri pentru a lansa următoarea fază a operațiunii, care implică identități digitale, biometrie și certificate digitale de vaccinare (sau pașapoarte de imunitate), așa cum prevestea Bill Gates cu ceva luni în urmă. Este imperativ ca toți să înțelegem că aceasta este o operațiune de anvergură sau un exercițiu pe viu conceput pentru a transforma fundamental societatea în conformitate cu obiectivele Noii Ordini Mondiale (NWO).

Comparând operațiunea actuală Covid cu operațiunea din 11 septembrie, putem discerne tiparele de operare, devenind mai conştienţi cu privire la agenda care este în desfăşurare, deoarece există un anumit mod prin care răul deturnează binele. Mai jos este o listă cu 16 asemănări Covid-9/11 pe care le-am observat, dar ar putea fi mai multe:

1. Mass-media principală (mainstream media, MSM) și guvernele sporesc teama populației printr-o propagandă necontenită

Luni întregi, MSM nu s-a concentrat pe altceva decât pe subiectul Covid începând din martie, cu scopul ca aproape toate „știrile” să sperie omenirea și să o transforme într-o masă de manevră care să manifeste supunere docilă. Multe dintre proiecțiile inițiale s-au dovedit a fi complet greșite. Organizația Mondială a Sănătății (OMS), controlată de Gates, a prezis că mortalitatea va fi de 3,4%, dar un studiu derulat ulterior de Universitatea Stanford și de CDC a arătat că mortalitatea este în jur de 0,1-0,26%; Colegiul Imperial, finanțat de Gates, a prezis că 2 milioane de americani vor muri, când de fapt doar aproximativ 270.000 au decedat până acum (iar aceste statistici oficiale sunt jenant de false din cauza modului fraudulos în care au fost completate certificatele de deces Covid).

În mod similar, după 11 septembrie, a existat o propagandă nesfârșită despre modul în care libertatea însăși era atacată de terorismul islamic radical. Oamenii au fost mai întâi traumatizați și apoi asediați cu o serie de dezinformări care i-au acoperit pe adevărații conspiratori, au mutat atenția asupra dușmanilor fictivi și au indus şi stimulat dorința oamenilor de a vrea să fie salvaţi (baza pentru un control guvernamental sporit). Una dintre asemănările interesante 9/11 – Covid este graficul amenințărilor codificate prin culori.

 

2. Măsurile guvernamentale ucid mult mai mulți oameni decât evenimentul în sine!

În ambele cazuri, reacția guvernamentală este mai periculoasa decât presupusa amenințare în sine, aşa cum se petrece în medicina occidentală, unde în mod frecvent tratamentul este mai periculos decât boala. (Chimioterapia vă spune ceva?…) Narațiunea oficială din 11 septembrie ne spune că aproximativ 3.000 de americani au murit din cauza evenimentului, totuși 11 septembrie a dat naștere aşa-zisului „război împotriva terorii”, sub auspiciile căruia SUA au invadat Irakul, Afganistanul și mai târziu multe alte națiuni din Orientul Mijlociu, ucigând cel puțin 1 milion de oameni numai în Irak.

Când a început Operațiunea Coronavirus, ni s-a spus să blocăm totul timp de 2 săptămâni pentru a „aplatiza curba”, totuși 10 luni mai târziu oamenii se plimbă purtând măști și încă nu se apropie prea mult unii de alţii. Între timp, rezultatul politicilor guvernamentale de blocare a fost stresul crescut, anxietatea, depresia, șomajul, sărăcia, criminalitatea și sinuciderea. Mulți analişti și organizații au prezis că blocajul va ucide mai mulți oameni decât se presupune că ar fi salvat.

3. Nu sunt investigate coincidențele

Operațiunea de tip steag fals din 11 septembrie a fost caracterizată de o serie uimitoare de coincidențe, care nu au fost niciodată cercetate și pe care autoritățile le-au măturat sub covor, cum ar fi pașapoartele care supraviețuiesc în mod magic incendiilor din birouri și ajung intacte la sol, o clădire care se prăbușește de la sine la peste 8 ore după ce avioanele au lovit clădirile din apropiere (dar nu şi pe aceasta) și avioanele de vânătoare care nu reușeau să fie scoase din cea mai apropiată bază.

În operațiunea Covid, a fost o „coincidență” uimitoare faptul că Fauci, prin intermediul NIH, a finanţat laboratoarele de virusologie chineze din Wuhan, în total cu 7,4 milioane de dolari (două tranşe de 3,7 milioane de dolari) pentru cercetări asupra mutaţiilor virale, adică, spus pe şleau, pentru cercetări în direcţia transformării virusurilor în arme biologice. A fost, de asemenea, o altă coincidență faptul că armata SUA, Bill Gates precum și organizații și oameni ai ONU planificau exact acest scenariu cu ani înainte să se producă.

4. Introducerea unei noi paradigme fundamentale (Războiul împotriva terorii vs. Războiul împotriva bioterorii)

Suntem îndoctrinați constant spre o nouă paradigmă a biosecurității, prin care autoritățile speră să își avanseze agenda de control apelând la nevoia de siguranță publică împotriva unui nou dușman. În lumea post 11 septembrie, a fost introdus războiul împotriva terorii, iar inamicul inventat a fost bin Laden și teroriștii islamici radicali; în lumea post-Covid, există războiul împotriva bioterorii și inamicul inventat este un virus invizibil. În ambele cazuri, ni s-a spus că inamicul ar putea pândi oriunde și peste tot și doar o supraveghere și un control guvernamental sporit ne-ar putea salva.

5. Narațiuni oficiale false

În ambele operațiuni, narațiunea oficială are mai multe găuri decât o bucată de şvaiţer. În operațiunea din 11 septembrie, ni ce cerea să credem că teroriștii au reușit să direcţioneze avioane în clădiri pilotându-le cu o mare abilitate, folosind manevre pe care nici piloții experimentați nu le-ar putea gestiona, în timp ce legile fizicii au fost suspendate în acea zi, întrucât combustibilul pentru avioane a făcut în mod magic să fie ars betonul şi oțelul, în ciuda faptului că acest tip de combustibil nu are un punct de ardere suficient de mare pentru a face aceasta. În operațiunea Covid, ni se cere să credem că virusul este literalmente peste tot, poate fi transmis prin intermediul banilor, poate trăi pe suprafețe timp de zile sau săptămâni și continuă să prospere prin transmiterea asimptomatică, deşi niciun alt virus cunoscut nu a făcut-o vreodată.

6. Previziuni

De ce a raportat BBC ştirea referitoare la prăbuşirea clădirii nr. 7 cu 30 de minute înainte ca aceasta să se producă? De ce primarul din San Francisco, Willie Brown, și autorul Salmon Rushdie au primit apeluri telefonice în prealabil, spunându-li-se să nu urce în avioane care merg la New York? De ce guvernul chinez a făcut un exercițiu pentru un focar de coronavirus cu 30 de zile înainte de Jocurile Militare de la Wuhan? De ce guvernul SUA a executat sau a adoptat atâtea simulări, exerciții și legi care au fost planificate pentru coronavirus ?

7. Eveniment precedat de exerciții / simulări care „au fost în direct” sau au imitat în mod ciudat exact ceea ce s-a petrecut mai târziu

Potrivit lui Kevin Ryan, NORAD a simulat 28 de evenimente de deturnare în decurs de 2 ani înainte de 11 septembrie, dintre care 6 s-au concentrat pe deturnări în SUA și 1 care exersa interceptarea avioanelor deturnate care se îndreptau către clădirea ONU din New York. Webster Tarpley a descoperit că au avut loc 46 de exerciții și simulări în ziua de 11 septembrie! În Operațiunea Coronavirus, pe lângă Dark Winter (2001), Atlantic Storm (2005), Clade X (2018), Crimson Contagion (2019), a existat de acum celebrul Eveniment 201 (octombrie 2019) care a simulat un focar de coronavirus care provine din Brazilia și intră în SUA pentru a infecta milioane de oameni.

8. Tranzacții privilegiate

9/11 a fost caracterizat de un număr imens de tranzacții privilegiate. Studiul Inițierea operațiunii 9/11, cu dovezi ale tranzacțiilor privilegiate efectuate în prealabil expune foarte amănunţit detaliile. În mod similar, înainte ca epidemia Covid să lovească SUA, au existat mulți politicieni (în special senatori) care au cumpărat sau vândut acțiuni înainte ca economia SUA să se prăbușească.

9. Beneficii suspecte pentru câțiva puternici

Nu este interesant modul în care marii jucători par să beneficieze cel mai mult de pe urma acestor catastrofe și crize? În perioada 11 septembrie, Halliburton, contractanții de apărare, companiile de petrol și gaze și altele au investit în Irak / Afganistan pentru a da lovitura. În timpul Covid, anumiți miliardari și-au mărit averea cu 27%. În ambele cazuri, cei bogați și puternici au devenit mai bogați și mai puternici.

10. Controlul informațiilor prin agențiile de Intelligence

Crizele fabricate precum 9/11 și Covid deschid ușa pentru corporațiile private care au legături cu MIC (Complexul armată-intelligence) pentru a obține un punct de sprijin în ceea ce privește un acces mai mare la datele noastre. 9/11 a fost o afacere bună pentru companiile de supraveghere; Palantir, compania inițiată CIA, a lui Peter Thiel, gestionează bazele de date utilizate de CDC (în SUA) și NHS (în Marea Britanie), care se află la baza luării deciziilor în ceea ce priveşte Covid.

11. Un dușman fictiv, atotputernic și evaziv

Gândiți-vă la aceasta timp de un minut: Al-Qaeda și SARS-CoV-2 pot fi rareori văzute, nu pot fi oprite cu ușurință (sau nu pot fi oprite deloc), necesită mult timp, bani și concentrare pentru a fi înfrânte (mai multe din mentalitate de război) și sunt un tip de dușman complet nou (război asimetric și transmisie asimptomatică). Ni s-a spus că alte coronavirusuri umane se comportă într-un mod sezonier, foarte previzibil, dar nu și SARS-CoV-2. A fost cumva diferit. FBI nu l-a acuzat niciodată pe bin Laden; de asemenea, el arăta diferit în fiecare videoclip fals pe care l-au lansat. Bin Laden părea să aibă mai multe vieți decât pisica proverbială, dar în cele din urmă ni s-a spus doar să credem că l-au ucis și i-au aruncat trupul în mare; nu a existat niciodată nicio dovadă pentru acestea. Mai mulți presupuși terorişti din Orientul Mijlociu au apărut în viață în altă parte. Comparați acești dușmani fictivi cu un virus care nu a fost niciodată izolat și purificat.

12. Știința „gunoi” („junk”)

În cea mai mare parte, știința a devenit, din păcate, un instrument folosit pentru ca interesele monetare să își impună agenda. Cel care plătește schimbă melodia. Există multe prostituate intelectuale în halate albe care vor găsi orice rezultat pozitiv pe care sunt plătite să îl găsească. Ambele operațiuni sunt marcate de știință „junk” sau frauduloasă. În cazul zilei de 11 septembrie, există multe mistere în ceea ce priveşte prăbuşirea celor 3 clădiri din New York, inclusiv muşamalizarea de către NIST, care a fost expusă la începutul acestui an în studiul Universităţii Fairbanks din Alaska, O reevaluare structurală a prăbuşirii Clădirii 7 World Trade Center. Arhitecți, ingineri și piloți profesioniști au declarat cu toții că narațiunea oficială referitoare la 11 septembrie nu stă în picioare din punct de vedere științific și nu respectă legile fizicii. La fel, narațiunea oficială Covid a abuzat din plin de știință, exploatând ignoranța oamenilor cu privire la natura unui virus și la natura contagiunii și a bolilor. De asemenea, s-au folosit cifre umflate şi falsificate sub semnătura științei pentru a speria oamenii, s-au oferit stimulente financiare pentru medici și spitale pentru a umfla numărul de cazuri şi decese Covid, ca să nu mai vorbim de utilizarea înșelăciunii „cu coronavirus” în loc de „de coronavirus”, pentru a denatura cauza reală a morții pentru milioane de oameni.

13. Cenzura disidenței

O altă asemănare dintre Covid şi evenimentul din 11 septembrie este că ambele au fost marcate de cenzură sau suprimarea probelor. În operațiunea Covid, YouTube deținut de Google a șters canalele în stânga şi-n dreapta, CEO-ul Susan Wojcicki anunțând la un moment dat că nu va permite niciun conținut cu informații contrare celor propagate de OMS-ul controlat de Gates! În operațiunea din 11 septembrie, MSM a selectat cu atenție pe cine doresc să intervieze, iar eroii precum William Rodriguez au fost inițial bineveniţi, dar apoi au fost imediat respinși când au refuzat să urmeze scenariul. Comparați afirmaţia lui George Bush Jr.: „Să nu tolerăm niciodată teoriile revoltătoare ale conspirației cu privire la atacurile din 11 septembrie” cu propaganda actuală „O ucizi pe bunica” dacă ieși afară fără mască.

14. Denunțarea negaţioniştilor

Termenul negaţionist a devenit un cuvânt-armă în ultimul deceniu, fiind folosit împotriva celor care refuză să creadă în anumite narațiuni (de exemplu, negaţioniştii schimbărilor climatice sau negaţioniştii climei pentru cei care nu cred în povestea încălzirii globale provocate de om). La sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, Hermann Goering a admis care este planul de joc al liderilor din orice țară: „De ce, desigur, oamenii nu vor război! … Firește, oamenii de rând nu vor război: nici în Rusia, nici în Anglia, nici în Germania. Asta se înțelege … [dar] oamenii pot fi întotdeauna aduși la dispoziția liderilor. Este uşor. Tot ce este nevoie să faceți este să le spuneți că sunt atacați și să îi acuzaţi pe cei care caută să menţină pacea de lipsă de patriotism și de expunerea țării la pericole. Funcționează la fel în orice țară.” O altă mare asemănare dintre Covid şi 11 septembrie este denunțarea negaţioniştilor, denunțarea oricui nu respectă narațiunea oficială guvernamentală. Cu privire la 11 septembrie, a mers ceva de genul acesta: „Ești antipatriotic și ne-american dacă nu urăști Al Qaeda și pe bin Laden”, în timp ce în pentru Covid merge așa ceva: „Ești egoist și pui în pericol comunitatea dacă protestezi, nu te distanțezi social și nu porți mască”.

15. Introducerea unui nou nivel de birocrației a securităţii

În ambele cazuri, a fost introdus un nou nivel de birocrație a securităţii de stat. În operațiunea din 11 septembrie, a fost creat Departamentul pentru Securitate Internă (DHS). În doar câțiva ani, acest departament federal a devenit rapid una dintre cele mai mari agenții federale, înghiţind zeci de miliarde de dolari ai contribuabililor în fiecare an de atunci. Termenul „Patrie” abia mai exista în SUA înainte de aceasta. DHS a generat, de asemenea, infamul TSA, notoriu pentru opțiunea cu două direcţii pe care o oferă călătorilor: radiații sau molestare. În timp ce operațiunea Covid nu a creat încă o nouă agenție federală americană, totuși este de netăgăduit că pretextul Covid a dat guvernelor o putere masivă de a pătrunde adânc în viețile noastre.

16. Trauma psihologică și ritualică

Operațiunea din 11 septembrie a fost foarte ritualică; două mici exemple sunt numerologia: 911 este numărul apelat în SUA atunci când există o situație de urgență, și conotaţiile francmasonice (Turnurile Gemene WTC reprezentând pilonii gemeni ai lui Boaz și Joachim). La fel, întreaga operațiune Coronavirus este în lung şi în lat plină de ritualistică, inclusiv elemente precum blocare și carantină (izolare), respingere (spălarea mâinilor), purtarea măştii (cenzură, supunere, dezumanizare, întărirea unei idei false de pericol, persoană alternativă) și distanțare socială (noul normal). Asemănările dintre Covid şi 11 septembrie sunt izbitoare, întrucât în ambele cazuri ideea este de a traumatiza publicul prin frică, de a-l separa de modurile obișnuite de funcționare și de a-l descompune astfel încât să accepte un nou mod de a fi.

Gânduri finale despre asemănările dintre Covid şi 11 septembrie

A înțelege aceste două masive operațiuni psihologice înseamnă a înțelege modul în care Agenda Noii Ordini Mondiale avansează în lumea noastră. Există un model distinctiv pentru întuneric / inconștiență în felul în care înșeală, trădează, păcălește, distrage atenția, induce confuzie și manipulează. În cele din urmă, știm că acest joc pervers urmăreşte să inducă oamenilor stări cumplite de anxietate, stres și teamă pentru a accepta orice nivel de securitate a statului, supravegherea corporatocratică, invazia vieții private și încălcarea drepturilor lor suverane, inalienabile, inerente, date de Dumnezeu. Expunând toate acestea, înșelăciunea nu mai este eficientă. Puterea acestor operaţiuni de tip steag fals și a operațiunilor psihologice constă în capacitatea lor de a manipula percepția; odată ce populația trezită vede în spatele perdelei de fum, puterea lor se evaporă.

Citiţi şi:

Minciunile năucitoare cu care suntem intoxicați. Operațiuni steag fals, pretext pentru intervenții militare

O operaţiune psihologică globală de înspăimântare a Americii este abil derulată pentru a justifica Războiul împotriva Terorii

Cifrele și scopurile reale ale pandemiei

 

yogaesoteric
4 decembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More