Parodie electorală şi ştafetă masonică la primăria Bucureştiului

 de Vasile Breazu

preluat de pe blogul Yoghinii MISA

A trecut o lună de la desemnarea noului primar al Bucureştiului. După o perioadă de tăcere adâncă, Sorin Oprescu şi-a început mandatul, mai mult înghiontit de ziarişti, deoarece populaţia aştepta dezvăluirile promise despre corupţia din primărie. Şi-a început activitatea în mod propagandistic, în faţa camerelor televiziunilor, cu câteva demolări de terase din parcuri şi ameninţând cîţiva directoraşi care încă nu au vărsat în conturile noului primar, cota parte din şpăgile recoltate. Chiar dacă vor exista câţiva indivizi sacrificaţi de ochii presei, suntem siguri că apoi totul se va linişti, iar Adriean Videanu în mod sigur va trăi în continuare liniştit fără ca doctorul Oprescu să-i tulbure viaţa în vreun fel, cu dezvăluiri ale unor fapte de corupţie. Pe ce ne bazăm? Citiţi acest articol până la final şi veţi afla.  

Presa a relatat deja în mai multe ocazii apatia suspectă din timpul campaniei electorale. Au fost multe acuzaţii de blat, iar uneori paparazzi au obţinut chiar şi fotografii ale întâlnirilor secrete dintre candidaţi, posibile dovezi ale unor aranjamente. Ce anume i-ar putea determina pe politicieni să facă înţelegeri interpartinice secrete, fără teama că ar putea izbucni un imens scandal dacă cineva ar da totul în vileag publicului şi colegilor de partid?


În al cincilea protocol masonic este descrisă una din modalităţile de operare şi de deţinere a controlului politic de către masonerie, infiltrarea în orice organizaţie politică şi racolarea de prozeliţi din toate partidele: „Noi vom împrumuta, fără să ezităm, haina tuturor partidelor, ale tuturor tendinţelor şi vom îmbrăca cu ele pe oratorii noştri…” Un exemplu zdrobitor a avut loc cu 4 ani în urmă, când la alegerile prezidenţiale din SUA, cei doi candidaţi aparţineau aceleiaşi secte masonice de la Yale, Skull and Bones (având ca simbol un cap de mort), deşi făceau parte din partide diferite. În ciuda multitudinii fraudelor din procesul electoral şi a rezultatului foarte strâns, în mod ciudat, John Kerry şi-a recunoscut prematur înfrângerea şi chiar l-a felicitat pe George Bush, renunţând la orice fel de contestaţii.

Oare am avut şi la Bucureşti o astfel de falsă cursă electorală cu un singur câştigător, francmasoneria, indiferent care dintre candidaţi ar fi fost cel ales prin vot?

Vă propunem o analiză pe baza imaginilor şi afişelor promovate de cei patru în campania electorală, pentru a căuta posibile semnale de apartenenţă la masonerie. În cazul imaginilor din presă mai putem avea dubii dacă un anumit gest reprezintă transmiterea unui semnal (gest) masonic sau dacă este selectat întâmplător de către redactorii ziarului. Însă în cazul afişelor şi al imaginilor din campania electorală nu mai poate fi vorba de nicio coincidenţă, totul fiind sub controlul şefilor de campanie şi al candidaţilor.


Să începem cu Sorin Oprescu (foto dreapta). În prima imagine afişată în cadrul campaniei, atât pe site-ul propriu cât şi pe afişele din capitală, face un semn cu arătătorul. Conform lucrării SEMNALE ŞI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESĂ, de regulă, semnalul cu arătătorul (foto stânga) indică cel puţin un lucru: persoana care îl emite aparţine direct masoneriei şi este activ implicată în mişcarea de edificare a Noii Ordini Mondiale francmasonice-anticreştine, fie altei organizaţii de luptă filomasonică şi participă cel puţin la modul cel mai general, la marea subversiune. Şi fotografia de pe afişele electorale ale lui Cristian Diaconescu, candidatul PSD, precum şi sloganul lui Oprescu, „Primul pentru Bucureşti” indică atât membrilor masoneriei cât şi celor ai PSD că cei doi îşi cunosc foarte bine rolurile în mascarada electorală. Confirmarea strânselor legături cu masoneria a venit la scurt timp după alegeri, când presa a dezvăluit faptul că în staff-ul de campanie al „independentului” Oprescu s-au aflat mai mulţi masoni care vor intra şi în componenţa noii conduceri administrative.Vasile Blaga (foto dreapta) a avut o campanie penibilă şi neconvingătoare. A folosit pe majoritatea afişelor şi pe site-ul de campanie un evident semnal masonic, cel de recunoaştere pentru gradul al treilea, al maestrului mason, care se execută împingând degetul mare spre abdomen şi apoi trasând cu mâna o mişcare de la stânga la dreapta (foto stânga), modul în care un pumnal l-ar sfârteca, aluzie la pedeapsa care îl paşte pe cel care încalcă jurământul făcut la iniţierea în acest grad: „…să am corpul tăiat în două, măruntaiele scoase, trupul să îmi fie ars, iar cenuşa răspândită în cele patru vânturi” (jurământ masonic, gradul III).

Cristian Diaconescu (foto dreapta) a avut o campanie de faţadă. Cu siguranţă, el ştia că adevăratul candidat, susţinut pe ascuns de PSD, este Sorin Oprescu. Aşa că a participat în mod tacit şi cu bună ştiinţă la farsa care, în conformitate cu planurile dinainte stabilite de superiorii sectei masonice, a fost pregătită pentru bucureşteni, prin falsa candidatură independentă a doctorului. Aceeaşi păcăleală va fi pregătită probabil şi pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor. Diaconescu nu s-a afişat cu mesaje masonice în mod ostentativ pe site-ul său de campanie sau pe puţinele afişe (oare a rămas PSD-ul fără bani în Bucureşti?). El a semnalizat însă „fraţilor” că trebuie să-l susţină pe Oprescu, folosind pe site-ul său, cel mai vizibil în căutările pe internet, un gest identic cu al lui Oprescu, aplicat însă peste propria gură, o imagine extrem de sugestivă care intuitiv spune totul, chiar fără a cunoaşte că este vorba de un mesaj masonic din categoria celor făcute cu arătătorul, ori că reprezintă semnul masonic al tăcerii (foto stânga). Acesta este semnul conspirativităţii şi tăinurii planurilor malefice. De altfel, se ştie că trădarea secretelor masonice se pedepseşte prin represalii îngrozitoare în cadrul acestei secte satanice.Ludovic Orban (foto dreapta) a făcut figuraţie din partea PNL, neavând şanse reale de câştigare a fotoliului de primar. A apelat şi el la clasicul semnal masonic cu arătătorul (foto stânga), mascat de folosirea lui ca baghetă indicatoare (nu i-a spus mama lui că nu-i frumos să arăţi cu degetul?).

Iată deci că principalii patru candidaţi ai unei campanii electorale  mimate fac toţi parte din aceeaşi organizaţie malefică, francmasoneria,  în care se fac jurăminte cu ameninţări teribile în cazul în care cineva  i-ar trăda secretele. Aceasta este adevărata sursă a „blatului” de la  Bucureşti, o bătaie de joc la adresa alegătorilor, o sfidare la adresa  democraţiei şi o încălcare evidentă a Constituţiei. Situaţii similare găsim şi în ţară, unde administraţia locală este la fel de înţesată de  masoni. Pentru a nu ne extinde, vă furnizăm doar un singur exemplu, al  judeţului Hunedoara, unde, la restaurantul Medom din Petrila, figuri  cunoscute ale vieţii publice, ce fac parte din formaţiuni politice diferite, despre care n-ai crede în ruptul capului că ar putea sta  împreuna la o masă, se îmbrăţişează, se sărută de trei ori pe obraji şi  îşi spun unul celuilalt „frate”. Rezultatul infiltrării masoneriei în administraţia locală este încurajarea şi dezvoltarea masivă a  corupţiei, aşa cum se poate vedea din cazurile investigate în Marea  Britanie şi relatate în serialul „În interiorul frăţiei”, episodul 4.

Dacă mai aveţi vreun dubiu sperăm că o să vă lămurească imaginile de la ceremonia masonică de predare a ştafetei la Primăria Bucureştiului. După cum observaţi numai zâmbete şi fericire între cei doi masoni: Adrian Videanu, fostul primar şi Sorin Oprescu (foto dreapta), noul administrator şef al capitalei. Cei doi execută o îmbrăţişare renumită a coruptului ordin masonic (cele 5 puncte ale frăţiei, foto stânga), reprezentând un jurământ de apărare, susţinere reciprocă şi loialitate faţă de „fraţi”, în orice situaţie, chiar şi atunci când încalcă legile ţării. Detalii despre acest jurământ găsiţi şi în episodul 6 din serialul „În interiorul frăţiei”.

Citiţi şi:

O parte din consilierii personali ai noului primar al Capitalei, Sorin Oprescu, sunt masoni

Istoria masoneriei române 1997- 2008

yogaesoteric
iulie 2008

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More