Partidul Libertății din Austria (FPO) a lansat o campanie împotriva vaccinării covid-19

 

Partidul Libertății din Austria (FPO) a lansat o campanie împotriva vaccinării covid-19, despre care afirmă că „autoritățile urmăresc să forțeze persoanele fie direct, fie indirect, cu excluderea din viața socială a celor care nu au fost vaccinați”, a spus Roman Haider, un parlamentar UE de la FPO.

„Suntem împotriva presiunii și testelor obligatorii sau vaccinărilor! Suntem Partidul Libertății! Avertizăm cu privire la ambele forme de presiune, directă și indirectă. Când nu se face testul şi nici vaccinul, nu vi se permite să călătoriți cu avionul, să mergeți la un teatru sau la un concert, să mergeți în vacanță, să mergeți la școală… și așa mai departe. Autorităţile nu spun că este obligatoriu! Dar se pune multă presiune”, a spus Haider.

Partidul a subliniat că vaccinarea forțată este incompatibilă cu dreptul fundamental al omului la integritate fizică și, prin urmare, a lansat o petiție cerând guvernului austriac să garanteze libertatea de alegere în vaccinarea împotriva covid-19. Petiția solicită includerea vaccinurilor covid-19 sub incidenţa Legii privind daunele provocate de vaccinare, pentru a putea compensa victimele din punct de vedere financiar pentru orice efecte secundare și pentru a le oferi securitate juridică.

Partidul Libertăţii a avertizat cu privire la posibilitatea unei presiuni indirecte asupra cetățenilor pentru a se conforma campaniei naționale de vaccinare.

În petiție, FPO a subliniat că în Australia, de exemplu, compania aeriană naţională Qantas a anunțat deja că va permite accesul pasagerilor la zboruri internaționale doar dacă au fost vaccinați.

„În alte domenii ale vieții publice s-ar putea petrece la fel: de exemplu, cinematografele, organizatorii de concerte sau teatrele. Fiecare companie poate decide pe cine acceptă în calitate de client… Aceasta este problema presiunii indirecte: nu se poate împiedica! Și de aceea va funcționa. Cum a funcționat în toate regimurile fasciste… fie ele comuniste, național-socialiste sau conservatoare”, a spus Haider.

Potrivit parlamentarului, guvernul are deja în vedere posibilitatea de a impune indirect vaccinarea la nivel național, prin urmare, FPO cere reglementări legale care să micșoreze orice persecuție socială și excluderea persoanelor care au ales să nu se vaccineze.

Citiți și:

Australia va interzice zborul persoanelor care refuză să fie injectate ilicit de Bill Gates

Evreii o spun pe față: Nu vom impune vaccinare obligatorie, dar vom face altceva

Pașaport pentru vaccin? Românii primesc dovezi de vaccinare, traduse în engleză și înregistrate într-o bază de date electronică…

 

yogaesoteric
22 februarie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More