„Pastorul polonez” alungă din nou polițiștii sosiți să impună regulile covid în biserica sa: „Afară! Gestapo nu are voie aici! Naziștilor!”

Pastorul Artur Pawlowski a devenit faimos la începutul lunii aprilie pentru că a dat afară din biserica sa din Alberta, Canada, un inspector de sănătate și pe polițiștii care îl însoțeau: „Părăsiți această proprietate, naziștilor! Gestapo nu are voie aici! Afară, nazi! Afară! Naziștii nu sunt bineveniți aici! Nu vă mai întoarceți aici, psihopații naziști!”, le-a strigat el.

Pawlowski, care a devenit cunoscut în întreaga lume drept „pastorul polonez”, i-a dat din nou afară pe inspectorul de sănătate și pe grupul de ofițeri de poliție din Calgary, când au venit a doua oară la biserica sa pentru a verifica aplicarea restricțiilor covid-19.

Și au făcut-o din nou! Astăzi, Gestapo ne-a atacat din nou Biserica”, a scris Pawlowski pe Twitter despre ultima hărțuire a autorităților canadiene. „Istoria se repetă în fața ochilor noștri! Încă o zi tristă pentru Libertate și democrație!”.

Pawlowski a distribuit un videoclip despre confruntarea tensionată cu forțele de ordine. Inspectorul de sănătate publică i-a înmânat lui Pawlowski un ordin judecătoresc care permite accesul în biserică, iar el răspunde: „Nu mă interesează cu adevărat ce ai de spus”.

Nu cooperez cu Gestapo-ul”, spune Pawlowski inspectorului de sănătate. „Nu vorbesc cu naziștii. Ați venit în uniforme, ca niște tâlhari. Asta sunteți. Cămașa maro a lui Adolf Hitler. Sunteți gestapo naziști, comuniști, fasciști. Nu cooperez cu naziștii. Vorbește cu avocatul meu. Nu ai voie aici, nu ești binevenit aici și nu voi coopera cu Gestapo, bine?

Vedeți, asta face Gestapo”, spune pastorul polonez. „Vine la lăcașul de cult pentru a intimida și a hărțui.

Apoi Pawlowski îl informează pe inspectorul de sănătate că poate face o programare pentru o altă zi, când nu sunt slujbe bisericești.

Sunteţi bolnavi, asta sunteţi!”, le-a spus Pawlowski polițiștilor. „Schimbați uniformele în negru, dar vă purtaţi exact ca Gestapo din vechime.

Dacă cetățenii nu se vor ridica în picioare, dacă nu își vor reveni în simțiri cât mai este timp, atunci nu vor mai avea absolut niciun drept”, a continuat Pawlowski.

Și știi, asta nu înțeleg oamenii”, a spus Pawlowski, care e originar din Polonia și este hotărât să avertizeze lumea despre pericolele guvernelor autoritare, „Ei cred că este un fel de joc. Tu crezi că ei sunt aici pentru sănătatea ta. Serios?”.

Ar putea veni în orice zi a săptămânii”, a continuat el după plecarea poliției. „Nu, vor să o facă în timpul slujbei bisericești pentru că au un scop, au o agendă. Dacă nu sesizezi asta, ești fie prost, fie orb și surd.”

Pawlowski, care a refuzat să oprească slujbele bisericești în timpul pandemiei, a numit a doua vizită a autorităților canadiene „bolnavă”.

A doua „încăierare”

Și nu a fost prima dată când Pawlowski s-a adresat poliției cu insulte din epoca nazistă. În duminica Paștelui catolic, pastorul a câștigat atenția internațională după ce a postat un videoclip în care poliția locală le spunea credincioșilor să părăsească biserica din cauza încălcării normelor de aşa-zisă siguranță ale covid-19.

Citiţi şi:
Părintele Ieromonah Dr. Sofian Costea: Comandourile neomarxiste aparținând secularismului dezlănțuit atacă din nou
Dan Puric: Președintele și Guvernul au lovit fără scrupule săracii, Biserica și țăranii, într-o inconștiență bolșevică

yogaesoteric
11 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More