O şcoală privată din Miami, Florida, a interzis profesorilor vaccinați să intre în contact cu elevii

Nu angajăm pe nimeni care a făcut injecția experimentală anti-covid până când nu se cunosc informații suplimentare, mai transmite Centner Academy

O școală privată din Miami și-a avertizat personalul împotriva administrării vaccinurilor anti-covid-19, spunând că nu va angaja pe nimeni care a fost vaccinat.

Centner Academy, cu campusuri în Design District și Edgewater, a informat părinții despre politica sa în ceea ce privește profesorii și personalul.

Florida, după cum se știe, este un fief republican. La începutul lunii mai, guvernatorul DeSantis a semnat un ordin executiv prin care a interzis toate măsurile restrictive covid-19 de la nivelul statului, inclusiv purtarea măştii. Anterior interzisese pașapoartele de vaccinare.

În scrisoare, școala le oferă angajaților trei opțiuni:
• Să informeze școala dacă au fost deja vaccinați, astfel încât să poată fi ținuți fizic la distanță de elevi;
• Să anunțe școala dacă primesc vaccinul înainte de sfârșitul anului școlar, „deoarece nu putem permite persoanelor vaccinate recent să fie lângă elevii noștri, până când nu se cunosc mai multe informații”;
• Să aștepte până se termină anul școlar pentru a se vaccina.

Profesorii care primesc vaccinul în timpul verii nu vor avea voie să se întoarcă, se arată în scrisoare, până la finalizarea studiilor clinice privind vaccinul și apoi „doar dacă o funcție este încă disponibilă la acel moment” – condiționând efectiv cadrele didactice să evite vaccinul.

Leila Centner, cea care a fondat școala împreună cu soțul, David Centner, a avertizat că persoanele vaccinate „ar putea transmite ceva din trupul lor” care ar putea dăuna altora, ar putea afecta în special „sistemele de reproducere, fertilitatea, creșterea și dezvoltarea normală la femei și copii”.

Într-adevăr, și cunoscutul doctor Vernon Coleman avertizează într-un material al său recent asupra posibilelor pericole necunoscute pe care le-ar putea transmite o persoană vaccinată, care este la rândul ei purtătoare a virusului.

Centner consideră că informațiile sunt „noi și încă de cercetat”. Ea a cerut angajaților care nu au făcut încă vaccinul covid să aștepte până la sfârșitul anului școlar. De asemenea, ea a recomandat ca profesorii și personalul să renunțe la administrarea injecției „până când vor fi disponibile cercetări suplimentare care să dovedească dacă acest medicament experimental are impact asupra persoanelor nevaccinate”.

Politica noastră este, în măsura posibilităților, să nu angajăm pe nimeni care a făcut injecția experimentală anti-covid până când nu se cunosc informații suplimentare”, a scris Centner în e-mailul trimis părinților.

Centner Academy a fost înființată în 2018, arată înregistrările de stat. Școala are aproximativ 300 de elevi și percepe 30.000 de dolari pe an taxă de școlarizare, conform informațiilor furnizate pe site-ul său.

Știm că nu toată lumea este de acord cu acest subiect, dar asta este filozofia noastră de la Centner Academy, una pe care mulți dintre profesorii și părinții noștri o împărtășesc”, mai transmite şcoala, supraintitulată The Brain School.

Citiţi şi:
Avertisment teribil: „Vaccinații îi pot îmbolnăvi pe cei nevaccinați… Părinții și profesorii vaccinați pot îmbolnăvi copiii!”
Un medic spulberă campania de vaccinare. El spune: „Vaccinarea în masă nu se justifică! Şi vaccinaţii transmit boala la fel de uşor ca şi cei nevaccinaţi”

yogaesoteric
11 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More